Şimdi Ara

Bu nedir hizmetiniz bu mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
4.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    15 dakikadır modemin internet ışığı bir kırmızı bir mavi oluyor bağlantım hepten gitti sebebi nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bölgemde yağış var 2 3 kere saniyelik elektrik gitti geldi var mıdır bir etkisi

• :) evet artık kıpkırmızı yanıyor

• 1 saattir ayni sorunu yasiyorum modem en az 30 kere kirmiziya dondu, normale donup kirmiziya donmesi arasinda 2 3 dk var neler oluyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qAddAr kullanıcısına yanıt
    Benimki şimdi hepten gitti kafayı yicem 15 gündür bağlanamadı bir internet destek ekiplerinden sadece forumdaki ekip ilgileniyor gerisi...

• YAPA mı VAE mi? Ayrıca modemin snr değerlerinin bulunduğu bölümü ss olarak atabilirseniz bir fikirde bulunabilirim. Evham yapmamanızı tavsiye ederim, uzaktan sorunu çözmeye çalışıyorlarsa kesinti olması doğaldır. Ya da VAE ise TT kaynaklı portunuzda vs. problem olma ihtimali yüksek. Upload değeri vasat değil, tek bacakta problem olabilir.
  • Raydr1c kullanıcısına yanıt
    Sanırım bina dolabındaki kabloda bir sorun var aynı sorunu dünde yaşadım tt ekipleri gelip kablonun kırık olduğunu söylediler onarıp gittiler fakat sonrasında hızım görseldeki gibi çok düşüktü bugün ise yine gitti dün evime gelen ekip ise modem internet ışığının kırmızı yandığı durumlarda sorunun ttden kaynaklandığını mavi yanıp hız düşükse sorunun türknette olduğunu belirtti ayrıca sanırım vae kullanıyorum

• qAddAr kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorununuz devam ediyorsahttps://turk.net/online-islemler/ üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Kontrol ederek bilgi verelim.
  • yordunuzbe Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arızanız için ekiplere iş emrini ilettik. Saha ekiplerinden çalışma hakkında bilgi gelmesi halinde size bilgi vereceğiz.
    Tamamdır ilginiz için teşekkür ederim oimdeki hız sorunu destek kaydımı çözdüğünüzü belirtmişsiniz fakat erişim sağlayamadığımdan onayı bekletiyorum artık gerisi Tt saha ekiplerinde 16 gün önce başvuru yaptım bekliyorum 16 günün 10 günü tt yüzünden gitti... Habire problem düzgün bir iş yapamıyorlar..

Hattınızı sağlama alarak size bilgi vereceğiz.
  • Lanet TT 24 saattir bir ekip yollayamadı...

Türk Telekom bey beni iplemedi müşterileri değilmişim siz işlemi hızlandırabilirmisiniz kafayı yicem..

Ekiplerle görüşerek gelişmeleri paylaşacağız.
    Umarım bugün bir sonuca bağlanır sabahtan beri evde bekliyorum..Gelişmeyi paylaşırsanız sevinirim

Hocam sorun tt'de değil, türknetin genel olarak ağırlığı yok. Ben de bir kaç ay öncesine kadar türknet kullanıyordum aylarca sıkıntı yaşadım. Kopma, hız düşüklüğü, tamamen kesilme vs. sıkıldım millenicom'a geçtim. 2 firma da tt'den servis hizmeti alıyor olmasına rağmen millenicom'da sıkıntı yaşadığımın ertesi günü ekipler evimdeydi, türknette ise bekle ki gelsinler. Onlar da sorun çözmüyor sadece tutanak gibi bir şey tutup gidiyorlar. Örneğin benim eve gelen ekip portta problem olduğunu değişmesi gerektiğini söyledi ama bu asla gerçekleşmedi. Eğer altyapınız tt'nin fiberi ise millenicom çok daha iyi hizmet veriyor.

• adanavalısi kullanıcısına yanıt
    Bu hafta son direnişim sorunlar devam ederse iptali düşünücem

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.