Şimdi Ara

Bu nedir? Ölü pixelmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün vatan bilgisayara gittim 144 hz monitör almak için asus vg248qe 1 tane kalmıştı vermedi ölü pixel sorunu çok var diye. Bende ordan çıktım yanındaki eksen bilgisayardan aynı monitörü 100 lira ucuza aldım. Monitörü düzgünce taktım en başta hiçbir sorun göremedim çünkü ölü pixel testindeki renklerin hiçbirinde bu çizgi yok. Açık mavi renk ve gri renkte bu çizgi ortaya çıkıyor. 3 tane dual dvi 2 tanede pc ile denedim hepsinde aynı sıkıntı var. Bilmediğim bir ayarmı var yoksa ölü pixel falanmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Dün vatan bilgisayara gittim 144 hz monitör almak için asus vg248qe 1 tane kalmıştı vermedi ölü pixel sorunu çok var diye. Bende ordan çıktım yanındaki eksen bilgisayardan aynı monitörü 100 lira ucuza aldım. Monitörü düzgünce taktım en başta hiçbir sorun göremedim çünkü ölü pixel testindeki renklerin hiçbirinde bu çizgi yok. Açık mavi renk ve gri renkte bu çizgi ortaya çıkıyor. 3 tane dual dvi 2 tanede pc ile denedim hepsinde aynı sıkıntı var. Bilmediğim bir ayarmı var yoksa ölü pixel falanmı?

Panelde sorun var dostum ölü piksel nokta şeklinde oluyor bunun gibi değil monütörü değiştirmen gerek değiştirmediysen değiştir sıkıntılı.

• darkdevil35 kullanıcısına yanıt
    Cumartesi aldım pazartesi garantiye verdim hocam 1haftada cevap gelicekmiş.
  • quote:

Cumartesi aldım pazartesi garantiye verdim hocam 1haftada cevap gelicekmiş.

Dostum büyük ihtimal değiştirirler çünkü panel arızalı ha değiştirmedilermi hiç kafana takma, git tüketici hakem heyetine kazarnırsın haklısın çünkü ben 1 ölü piksel için

servisin değiştirmem iso standartı, falan dediler 5 kadar normalmiş dedi, bende o standart 2013 te kalktı anlamadılar gittim tüketici hakem heyetine kazandım mecbur

değiştirdiler birde oradaki masrafıda ödüyorlar 1 ölü piksel bile ayıplı mal değiştirmek ya da para iadesi yapmak zorunda.Artık eskisi gibi değil devlet tüketicinin

yanında,yok öyle 3 piksel,5 piksel saçmalıkları hala bile firmalar öyle diyor,ama bilmeyeni kandırırlar ancak.

• Sıfır Ürün Verirler Panel sorunlu vermezlersede tüketici hakem heyetine başvurun kesin sonuç alırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus garantideki bayan belgeyi hazırlarken daha yeni ürünmüş jelatinlerini bile açmamıştım değişim olur dedi büyük ihtimalle. Umarım dediğiniz gibi olur tüketici hakem heyetiyle uğraşmak istemiyorum.
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    Ürün Alınalı daha 1-2 haftayı geçmemiş ise kutu içerigi tamsa sıkıntı olmuyor genelde ürün degişimi konusunda sıkıntılar kullanılıp 1 Yıl sonra sıkıntısı olan ürünlerde sıkıntı yaratıyor servisler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Asus garantideki bayan belgeyi hazırlarken daha yeni ürünmüş jelatinlerini bile açmamıştım değişim olur dedi büyük ihtimalle. Umarım dediğiniz gibi olur tüketici hakem heyetiyle uğraşmak istemiyorum.

Büyük ihtimal değişecek baştada söylemiştim 1-2 ölü piksel olsa çamura yatarlardı ama panelde çizgi var sorunlu o şekil kullanılmaz o yüzden değiştirirler.
  • 2 saat falan çalıştı hocam ürün. 2 tane ölü pixel var kırmızı renkte belli olan. Pixel testinde çizgi belli olmuyor açık mavi ve gri renkte belli oluyor çizgi.
    Teşekkür ederim yardımlarız için.
  • quote:

2 saat falan çalıştı hocam ürün. 2 tane ölü pixel var kırmızı renkte belli olan. Pixel testinde çizgi belli olmuyor açık mavi ve gri renkte belli oluyor çizgi.
    Teşekkür ederim yardımlarız için.

Rica ederim hocam,ayrıca hangi renkte belli olduğu önemli değil 1 renkte belli olsa dahi farketmez .
  • darkdevil35 kullanıcısına yanıt
    Değişim olucak diye mesaj atmışlar şimdi umarım yenisinde sorun çıkmaz.
  • quote:

Değişim olucak diye mesaj atmışlar şimdi umarım yenisinde sorun çıkmaz.

Zaten değiştirmeslerdi abes olurdu ,inşallah çıkmaz ama bu tip çıkma ihtimali çok zor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.