Şimdi Ara

bu nedir veya kimdir :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar maradonda dolasıyodum dikkatimi bi kalabalık çekti bide baktım melek gibi bişey herkez gm diyo acaba bu nedir kimdir ?,

buda ss

http://img403.imageshack.us/img403/5270/adsz4vd.jpg

• datalarla oynayarak bu şekilde oyuna girip gm olduğunu söyleyip milleti dolandırmaya çalışan üç beş akıllı(hepsi ben gm im demiyo ama çoğu gm olduğunu iddia ediyo fakat değil)Ayrıca açıklamaya göre ban yiyecekler (hiç sanmam :P )
  • quote:

Orjinalden alıntı: ~VeNoM~

datalarla oynayarak bu şekilde oyuna girip gm olduğunu söyleyip milleti dolandırmaya çalışan üç beş akıllı(hepsi ben gm im demiyo ama çoğu gm olduğunu iddia ediyo fakat değil)Ayrıca açıklamaya göre ban yiyecekler (hiç sanmam :P )

evet bundan sonra kendini gm olarak tanıtan sahtekarlar banlanacak.
  • +1903
  • arkdaşlar datalarla nasıl oynuyolarda böle şekiller çıkıyo ben anlamadım :(
  • onla ole gozuksun i gorunce gorecekler gunlerını
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToNyJaa

onla ole gozuksun i gorunce gorecekler gunlerını

+1
  • ewt bende emc de gormsutum ilk defa sordum bana game master dedi sora küfür etim oda bana türkçe küfür etti :D

• quote:

Orjinalden alıntı: killbill4

ewt bende emc de gormsutum ilk defa sordum bana game master dedi sora küfür etim oda bana türkçe küfür etti :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Legend Brian:::

quote:

Orjinalden alıntı: killbill4

ewt bende emc de gormsutum ilk defa sordum bana game master dedi sora küfür etim oda bana türkçe küfür etti :D

loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

• bende yapmıştım ama hemen bozdum ban yeme ihtimali çok yüksek millet scrolları 10m dan falan koyuyo :D
  • benim o ben yarın karneyi alıp ta 20 gün devamsızlıktan sınıfta kalınca ben öle olucam işte yaw devamsızlıkta veliye sorma var mı kalsınmı geçsinmi diye
  • Ewt gm yazdı. Bu şekilde kendilerini gm die tanıtanlar kesinlikle banlancak.Sizde bu konuda bize yardımcı olabilirsiniz . ... v.b. şeyler yazdı
  • Bu oyuncu çok değişik yapmış yahu.

Pathos falan olabiliyosunda , bunu şimdi gördüm.
  • vallahi komik ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.