Arkadaşlar geçen gün düğünümüz oldu sefaköyde bildiğin çete gibi para toplayan kişiler var zaten arka tarafı çingene mahallesiymiş salonun arkası. arabaların önünü kesmeler arabaya asılmalar vs. nasıl insandır bunlar 18 19 yaşındaki adam bile zarf toplama peşinde iş haline getirmişler... bide öyle bişey ki dakka başı birbirlerine giriyolar.. koca koca çocuklar kendinden 5 6 yaş çocukları dövüyo.. şerefsizler.. neyse boş ver ya.
Beleş para için insanların yapmayacağı şey yok.
quote:
Orijinalden alıntı: samed.yıldırım
Beleş para için insanların yapmayacağı şey yok.
kavga olayı da sanırım hırsızlık içindi pek inandırıcı gelmedi bana
welcome to the jungle
bikere köye gitmiştik bi sünnet düğününe, köyün adetidir çocuk köyde gezdirilirken akrabalarının evinin önünden geçerken akrabaları pencereden çikolata şeker gibi şeyler atarlar ve millet kapışır işte. ama koca koca gençler bi çikolata için birbirlerini eziyolardı, bende çocuk halimle uzaktan izliyodum
bikere bi halley benim tarafıma geldi, hatta beni de geçti. tabi etrafımda kimse yok, döndüm halleyi almak için bi eğildim ne olduğunu anlamadan 2-3 metre ileri fırladım yere düştüm. olayın şokuyla kafayı bi kaldırdım şişko bi herif halleyi almış sevinçle yiyo.
eşşek kadar herifin yaptığına bak bi halley için bana vurmuş hemde ne vurmak 2-3 metre fırladım resmen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme