Şimdi Ara

bu nedir ya 1haftada 68 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • exp bug yapıp bi de lvl a göre yüksek exp veren yerde kasarsa çok ilgnç bi durum ortaya çıkar ehueheuehueheuheuehuehueheu
  • yemişim knightı adam 1 haftada 68 olmuş siz hala kasmaya çalışıonuz yazık

• Bende Ardream charı var Şimdi dellenip 65 e kasıcam bu ne yaw hiç inansım gelmiyo ama doğruda olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: _OBLİVİON_

1 hafta önce köpeklerde kasıyorum biri geldi yanıma beni dimmu borgir aşkına kas dedi :D bende hadi gel kasam dedim adam 4lwl çıktı alamadım msn i aldım bende 47 lwlim yarın kaç lwl oldun kasam dedim 42 dedi allah allah dedim kastım 1lwl çıktım sora ben bıraktım knightı sora 3güns sora lwl dedim 58 dedi sallama dedim foto çekti sora dün yani bi daa 3 gün sora lwl dedim 68 dedi baya bi küfür ettim sallam die :D sora bi daa ss çekti kapak oldu bana dedim nasıl 1 arkdaşlakasıom oda kosper dedi bende bundan sora oyuna hayatta girmedim girmemde bu arada server pathos
    Saygılar..

ss leri bizde görebilirmiyiz koyarmısın

• 3 günde 62 olanı gördüm 6x bug la ama bunu ilk defa görüyorum
  • Merak etme zaten adam koxpla kastıgı için kastıgı lwl'in zorlugunu anlayamaz.68 lwl 'de elle kastıgı zaman kasmanın chok sıkıcı oldugunu falan düşünebilir.We koxper ne yapar ?
    68 lwl'den sonra bile koxp kurar.

Sonra 999 days
  • 1 haftada 68

Adam çok sağlam exp bug yapmış + koxp kurmu$.

Adam sana Ksc resimmi attı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenk -- 28 Ocak 2007; 15:41:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxplayerxx

yani koxplada 1 haftada 68 olmak bence oda mümkün değil ya.

7li bug bulundu mertlik bozuldu
  • boswerin siz koxp kurmayın o kassın isterse 80 olsun sonu gene ban biz emegimizle kasalım bole daha mutluyuz
  • bi arkadaş 5 gunde 50 den 64 yazmış. Kendmim 1 e 1 şahitim adam exp bug yapıp 3 gunde 70 den 74 oldu. walla artk bende kasmıyorum cz de boss felan kowalıyorum kendimi salak gibi hissediorm kasınca.
  • yazık ya wallaha
  • benim arkım wardı bende 46 lwl le onıyodum adam alıd beni partye dts de idik koxper di buffer bende okçu idim adam ban koxp verdi msnden 1 gün geçti o adam 43 dü 49 oldu 2 gün sonra 53 oldu 3 gün sonrada 63 olmuştu ben hala kuramamıştım koxpu 48 olmuştum 2 hftya sonra öğretti kurdum kastım bıraktım
  • quote:

Orjinalden alıntı: enosis751

benim arkım wardı bende 46 lwl le onıyodum adam alıd beni partye dts de idik koxper di buffer bende okçu idim adam ban koxp verdi msnden 1 gün geçti o adam 43 dü 49 oldu 2 gün sonra 53 oldu 3 gün sonrada 63 olmuştu ben hala kuramamıştım koxpu 48 olmuştum 2 hftya sonra öğretti kurdum kastım bıraktım

iyi etmişin [:)

• quote:

Orjinalden alıntı: @KnİgHt@

lütfen post kasmayalım

• x49 yapıorlar arkadaşlar.haftada 68 lvl olmak mümkün.
  • arkadaşlar 1 haftada 7 x 24 : 168 saat ederki saatte adam kimbilir nasıl kasmış nerede kasmış kaç kat kasmış biz 1 m kasarken adam 7m kasmış saatte belkide ve sonucunda olmuş çok imkansız deil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mother North

yemişim knightı adam 1 haftada 68 olmuş siz hala kasmaya çalışıonuz yazık

• quote:

Orjinalden alıntı: ilnefana

arkadaşlar 1 haftada 7 x 24 : 168 saat ederki saatte adam kimbilir nasıl kasmış nerede kasmış kaç kat kasmış biz 1 m kasarken adam 7m kasmış saatte belkide ve sonucunda olmuş çok imkansız deil

arkadaşlar atıcaksanız az daha destekli lütfen,hiçmi yemedi içmedi bu adam 1 haftada açık kalıp devamlı ex bugmı yaptı,imkansızdan bahsediyosunuz ex bug bozulunca geri eski haline sokmak bile bazen saatler alıyor ben kendim kassam 1 haftada 68 e kendime inanmam burada söylendiyse hele ki şu tarz bir iddiaya kesinlikle inanmam..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.