Şimdi Ara

bu nedir ya 1haftada 68

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 hafta önce köpeklerde kasıyorum biri geldi yanıma beni dimmu borgir aşkına kas dedi :D bende hadi gel kasam dedim adam 4lwl çıktı alamadım msn i aldım bende 47 lwlim yarın kaç lwl oldun kasam dedim 42 dedi allah allah dedim kastım 1lwl çıktım sora ben bıraktım knightı sora 3güns sora lwl dedim 58 dedi sallama dedim foto çekti sora dün yani bi daa 3 gün sora lwl dedim 68 dedi baya bi küfür ettim sallam die :D sora bi daa ss çekti kapak oldu bana dedim nasıl 1 arkdaşlakasıom oda kosper dedi bende bundan sora oyuna hayatta girmedim girmemde bu arada server pathos
    Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OBLİVİON_ -- 28 Ocak 2007; 14:08:10 >

• herifte amma koxp kuruomuş be
  • yani koxplada 1 haftada 68 olmak bence oda mümkün değil ya.
  • adamdan foto istedim (bu arada günde 7saat kendi sora da koxpla kasıomuş )arkadaş charda işim var sora dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OBLİVİON_ -- 28 Ocak 2007; 14:12:06 >
  • derim çüş derim başkada bişi demem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4 ayda olur mu ?
    11 ay önce açıldı
    6 ayda oluru var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • işi büyütmüş adam
  • ikinizde de koxp olabilir ikinizde koxper olablirsinizi ama 7x bug dene bişi var dimi sen de 7x bug yapsan sende olursun bizim cafede sabah çocuk geldi neredeyse 10 saat falan 7x bugla kastılar çocuğu çocuk 57 oldu yuh dedim yani ben nie oynuom dedim
  • o olay sole oluo 1 hafta da 14 lu bug yapıo arkadas golem veya troll partysı ayarlıo 5 gunde 50 den 64 yapıo 64 gorevı bugu vardı mıllet 70 den 72 ye 3 saat de atlıodu o da bugu yapmıs tır

OLAY KAPİŞŞ?
  • ex bugggggg
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolf_blue

ikinizde de koxp olabilir ikinizde koxper olablirsinizi ama 7x bug dene bişi var dimi sen de 7x bug yapsan sende olursun bizim cafede sabah çocuk geldi neredeyse 10 saat falan 7x bugla kastılar çocuğu çocuk 57 oldu yuh dedim yani ben nie oynuom dedim

harbi ya biz niye oynuyoruz bi de ağırıma giden şey 5gün sora lan ezik gel kasam diince 58%40 oldum demesi

• yemişim knightı adam 1 haftada 68 olmuş siz hala kasmaya çalışıonuz yazık
  • buglar saolsun beylerrrrrrrr yapabilir
  • Herif ler durmadan oynuo ha.. Ben olamıom...
  • Allah başa vermesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EagLe Erectus -- 28 Ocak 2007; 14:21:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _x_eagle_x_

Allah başa vermesin

adamın lwl i 68 silk road forumundaki heretic saolsun 1500 mesajımı yedi ona da burdan saygılar gönderem

• koxper..Başka türlü olabilirmiki
  • bide köpeklerde haaa
  • bizim ark chyperda 3 haftada 65 rouge akstı :))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.