Bildirim
Bu NEDİR YA BİRİ AÇIKLASIN BANA.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aynı durum bendede mevcut şuan -
Haram zıkkım olsun verdiğim paraya. -
Ulan 8 mbit kotalıda akk falan dinlemiyodu 20 gb indiriyodum günde 8 sınırsıza geçtim 100 kb de sürünüyorum şu an
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Benimde akk bile daha dolmadı ama 50 60 kb ile cekiyorum interneti.Ttnet bu gün acıkmıdır gidip bi konusayım sunlarla ? -
-
Şuan bendede aynı durum ttnet adil kullanım kotası kafayı yiyorum videolar 360p de bile takılıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Pi22
Görgüsüz -
BEnimde 8mbit son birkaç günden beri böyle.youtubedan video izleyemiyorum.2de bir donuyor.bi terslik var belliki -
Benden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bombur -- 26 Mayıs 2012; 13:49:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mü'min
quote:
Görgüsüz
Kaç mbit olduğunu bilmiyorum. Superonline bu arada
-
ya ben de istanbul'da oturmama rağmen, yeni bir modem alınca yerimi artık izmir diye gösterip, ordan bağlanıyor şaka gibi dolayısıyla da hızım düşüyor -
Hatay / Erzin
3 gündür saat 12:00 den sonra sürekli internet kesilip tekrar geliyor. altyapıyı söküp yeniden takıyorlar sanırım. -
-
quote:
Sorduk mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: LostLanguage
quote:
Sorduk mu?
Konu açmanı istedik mi ?
-
valla ben akk yi delmenin yolunu buldum galiba 65 gb de hala 10mbit -
-
http://f1205.hizliresim.com/x/u/6thys.jpg yapçak bişi yokk
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X