Şimdi Ara

Bu Nedir Ya LagRoad Online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar su anda venicede acayip lag var sözde 1024 olmustu ama halen asırı lag var bu yüzden demin giant ın 3-4 vurusu kalmısken solugu janganda aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KinqLord -- 4 Ağustos 2006; 23:06:04 >

• lagroad
  • dün 3 bu gün 2 defa lagdan yattım...her gün 2-3 defa yatıyorum alı$tım artık
  • ewet yaw bende tam %98 e gelıom bı giant kesem dıom tak yatıom ne zaman duzelcek bu lug!!!
  • hiçbizaman heheheheheh
    yani zor bi ihtimal ya oyundaki kişi kapasitesini düşürcekler laq olmicak dc olcak yada boyle rahat rahat oyuna gircez ama oyniyamicaz ki ben dc wermesini tercih ediyorum karşıma bi giant doğuyo tam saldırıya başlıyorum bakıyorum kli milllet indirmiş paraları topluyo

• bence yeni haritalar açalarsa yoğunluk azalır aynı insan sayısı daha çok alana yayılır böylece lag olmaz tabiki bu bi teori
  • Telekom da bitiyo olay 2048 istiyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mu Online
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lag cok var ya
  • Lag harbi var
  • quote:

bence yeni haritalar açalarsa yoğunluk azalır aynı insan sayısı daha çok alana yayılır böylece lag olmaz tabiki bu bi teori
    bence teori deil hipotez 10 m2 lik bir alan bile olsa serverınz yeterliyse donmadan oynarsınz , bence ilerde server larn büyüklüğü şimdikinn en az 5 katı olmalıki hem okadar alana yaylmış haritaya olacak rağbet i kaldırsın hemde lag yapmasn ...
  • harita byünce nası lag olcak onu mrq ediom ben
  • beyler ben silkroadı çalıştıramıyom ki laq olsun açamıyom message string error diyo bilenler lütfenn yardımmmmmmmmmmm

• quote:

Orjinalden alıntı: Dragon_Rider

dün 3 bu gün 2 defa lagdan yattım...her gün 2-3 defa yatıyorum alı$tım artık

• Yeniden yükle oyunu içindeki sro_client.exe yi değiştirmezsen sorun olmaz
    quote:

Orjinalden alıntı: kakakakali

beyler ben silkroadı çalıştıramıyom ki laq olsun açamıyom message string error diyo bilenler lütfenn yardımmmmmmmmmmm

• ewt ya tam devilbug keserken attı bni simdi gıcık oluoum
  • bu ne bıcım lag bn hala anlamadım adamlar kesıo sadece bızımki takılıo 4 kere tam giantı yatırıorum bı baktım dc oldum cok gıcık bısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: KinqLord

Arkadaslar su anda venicede acayip lag var sözde 1024 olmustu ama halen asırı lag var bu yüzden demin giant ın 3-4 vurusu kalmısken solugu janganda aldım

yav bide giantın 2 vurusluk canı kalınca lag gelıo ya delirmemek elde değil

• Kardeş harikasın, LagRoad valla :::))
  • beyler yalnız haberiniz olsun 1024 sadece kotalı kullanıclıar için bu yüzden koyasızlar halen 512 ile bağlanıyor benim kotalı nıhhahah
  • agalar bendede hiç lag yok ehehe gerçi benimki 1024 ama sizinde öyleymiş neyse size kısmet deilmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.