Şimdi Ara

Bu nesilde neden Xbox 360'ı tercih ettiniz ? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hala gamepad diyen var yazık cidden.FPS oynayamıyorum demenin bir diğer tanı mı bu gamepad için aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RGH desem yeterli sanirim
  • İlk tercihim Xbox'dı.2010'da almıştım ilk Xbox'ımı.
    Geçenlerde 2.Xbox'ımı aldım.Memnunum,neden tercih ettim,Çünkü konsolun duruşunu seviyorum,forza'yı,gears'ları seviyorum,
  • kinect - başka bir nedeni yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Xbox Live'da party'den düşme olayı tamamen kişinin kendi bağlantısıyla alakalı bir durum, düşme olayı zaten çok çok nadir olan birşey bu ve bunun gibi eksikleri sayacaksak playstation'da yüzlerce eksik sayarım sana, konu xbox olunca herşeye bir kulp bulma var ps'ye gelince hiç yorum yok,tarafsızlıktan uzak oluyor bu tarz yazılar.

Crosschat olmayan yerde skype ile iş görülüyor demişsin ben xbox ile oyun oynarken laptopu da açık tutmak yanımda gezdirmek zorunda mıyım ? tabiki hayır odada ne kadar ses varsa duyurmak zorunda mıyım tabiki hayır, mikrofonlu kulaklık al diyeceksin niye ekstra masraf yapmak zorundayım ?

Ps3 kullanıcıları ps4 ile gelen crosschat özelliğini bilmediği için pek sallamadılar ama göreceksiniz ps4 ile crosschat özelliğini tadınca öve öve bitiremeyecekler.

Live'da oynanan multiplayer oyunlar kesinlikle ve kesinlikle her oyun psn'den çok daha iyidir, bunun en büyük kanıtı zaten japonya'da tanınmayacak derecede popüler olan xbox360'ın street fighter için en elit en iyi japon oyuncular tarafından (minimum lag olayı için) tercih etmeleridir. Yeni nesilde her ne kadar ps4'te cross chat özelliği olacak olsa da server desteği bakımından xbox live yine daha kaliteli bir hizmet verecektir, kaliteden kastınız beleş oyun,indirim gibi etkenler ise onu bilemem...

Gelelim çıkış oyunlarına, çıkış oyunları olarak Xbox One kesinlikle daha iyi yarış tutkunları için forza 5, dövüş manyakları için killer instinct, fps ve online manyakları için titanfall, hardcore kinect deneyimi için RYSE +++ çok kaliteli exler dead rising 3 ve quantum break mevcut, benim, çıkış oyunlarını baz alırsak ilk tercihim kesinlikle xbox one.

Bu nesildeki ex kıyaslamasında ise Ps3 önde doğrudur online oynama baz alınırsa ps3 exleri çok geride kalıyor halo online oynayanların sayısı ps3'ün tüm ex oyunlarda online oynayanların sayısından fazladır.

Forza Horizon tarzı bir arcade yarış oyunu hiçbir zaman olmamıştır mesela, gears of war tarzı parçalanmaların olduğu ve online'ının müthiş zevkli olduğu bir oyunu da olmadı, alan wake gibi bir atmosferi olan bir oyunu da. Sayı pek önemli bir ölçü değil o resimde abuk subuk oyunlar da mevcut ps3 ex listesinde.

Tabiki müthiş exleri var ps3'ün mgs 4 bu nesilde oynadığım en iyi oyunlardan birisidir mesela, naughty dog'un oyunları ortada,oyunların kalitesine laf edenin aklına şüphe ederim fakat ben nedense hiçbir ps3 exini Gears of War serisine değişmem, bu seriyi tamamen yalayıp yutmayan benim neler hissettiğimi anlayamaz bambaşka bir seridir benim gözümde mesela.

Multiplatform deneyimini çok çok daha iyi yaşadık zaten Xbox 360'ta, Xbox 360 ex konusunda yetersiz kalmıştır doğrudur fakat aman aman bir şekilde aratmamıştır bu nesilde.

kaka paso geçirmişin ps3 kullanıcılarına nasıl bilmesin adam cross chat ne skype diye bir şey yokmu? steamde skype ile kullanankullandı çoktan herkes biliyor.Sanki bir tek live kullanan üstün ırk biliyor live ne olduğunu.VITA kullananda öğrendi.PC kullananda.
    evet 360'ın ilk yılları için gayet iyi bi özellikti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: skyfall tr

quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

PS3'te aynı oyundaki kişiler rahatça birbirleri ile sesli iletişim kurabiliyorlar, yanlış bilgi ile forumu okuyan bir çok insanı yanıltıyorsunuz. Oyunun özü ortaya koyduğu kalitedir, sadece crosschat ile oyun kaliteli olmuyor. Daha fazla zevk verebilir ancak şu devirde farklı oyunlarda iletişim kurmak istiyorsanız bunun bir dünya çözümü var, yeter ki siz isteyin. Bence crosschat işi fazla abartılıyor.

Yalniz ps de oyun ici konusmada acayip cizirti var standard bir kalite yok. Uzun sure kullandım Cod ve Kz oyunlarinda kisilerin birbirini anlamasi acayip zor sesin gelmedigi bile oluyor.

10 yıl once oynamıssınız sanırım cod ve kz . profilinizde en son mw2 ve kz2 oynamısınız ondan sordum. ne bf3 ne cod bops 2-mw3 kz3- öyle sorunlar yoktu. psn 2011'den sonraki hali tamamen kullanılabilir halde. tabi gecikti ondan dolayı cogu kisi 360 tercih etti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fine thanks and you

quote:

... yok, tarafsızlık tan uzak ...

Allah bilir kimin fake'isin yazık lan

Ya o değil de Amerika'nın dünya barışından bahsetmesi gibiydi

• quote:

quote:

quote:

quote:

... yok, tarafsızlık tan uzak ...

Allah bilir kimin fake'isin yazık lan

Ya o değil de Amerika'nın dünya barışından bahsetmesi gibiydi

Önce gerçek hesabınla çık karşıma adam gibi ondan sonra konuşalım böyle sarmıyor

• Senin gibi tipleri xbox'dan uzak tutmak görevimiz zaten Allahın fake'i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 17 Temmuz 2013; 15:16:06 >
  • Multiplatform oyunlarda 360'ın açık ara önde olması..
  • Multilerde xbox çok iyi olmakla beraber hele FPS lerde gamepad deki oyunculuk zevki diğer müdavirlerinde malesef yok + ex leri saymıyorum bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

İki konsola da sahibim. Cevabım;

HALO.

Yok layv galitesi harikaaağğ, deşbordu müdddhişşş ötesi gasvetli deel ve gamepad şahaneeee. Gibi laflar gerçekten komik.

Ben gamepad'i Ps3 konsoluyla hiçbir artısını göremeyen tek insanım galiba. Acaba keypad kullananları hiç düşünmemeişler mi demeden edemiyorum.

Şu o kadar kullanışsızdı ki hemen geri verdim.

Bu nesilde neden Xbox 360'ı tercih ettiniz ?

DS3'te ise konforun babasını yaşadım.

Bu nesilde neden Xbox 360'ı tercih ettiniz ?

Tekrar söylüyorum, Xbox'ı seçmemin tek nedeni HALO'dur. Gerisi leş.

O GamePade soğuk bakan tek insan sensin şimdi git birdaha incele.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Psn'de sorun yok çünkü psn'de sorun yaşanabilecek bir özellik yok

Ps3 kullanıyor musunuz?

Bu soruyu bana sorup da beni delirtme arkadaşım 1 ay kullandım sattım arada arkadaşlardan ödünç alırım psn'i bana sorgulatma yani.

Anlıyorum şuan elinizde yok yani.

Peki, ben cevabımı fazlasıyla aldım teşekkürler yanıtınız için.

"Neden yok acaba ?" bunu düşündüysen ne mutlu ben teşekkür ederim iyi günler ^_^

cevabaa gel :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Clicker

Hala gamepad diyen var yazık cidden.FPS oynayamıyorum demenin bir diğer tanı mı bu gamepad için aldım.

düşünceye bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

quote:

Hala gamepad diyen var yazık cidden.FPS oynayamıyorum demenin bir diğer tanı mı bu gamepad için aldım.

düşünceye bak.

Hacı yanlış mıyım bazıları konsolun iyi yönlerini söylerde sadece gamepad için konsol almak biraz mantık lı mı hacım
  • o da sorulur mu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

quote:

düşünceye bak.

Hacı yanlış mıyım bazıları konsolun iyi yönlerini söylerde sadece gamepad için konsol almak biraz mantık lı mı hacım

bilemeyiz kardeşim yalanmı dolanmı orasıda bize düşmez.

adam gamepad için aldım diyosa ne diyelim şimdi biz bu adama sen yalan söylüyosun gamepad için almadınmı diyelim ?

boşver gamepad için aldım diyosa adam bizede karışmak düşmez milletin zevki bir değil.

• Adminler ne güzel şutlamışlar seni öyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forza,Halo,Gears of War,Gamepad,dashboard,Avatar,,Live,,ve Ps3 e göre daha iyi grafik vermesi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.