Şimdi Ara

Bu nesilde neden Xbox 360'ı tercih ettiniz ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Controller,Live,Kinect,Grafik,Crack,Exc
  • forumun geneli kopya için almış
  • kopya diyenler çok xbox one bluray geldi kırılması zor olacak o zaman ne yapacaklar bunlar
  • Ben 2010 da tercih ettim çünkü o zamanki PC'im hiç bir oyunu orta kalitede bile adam gibi oynatmıyordu.
    Acık Halo severliğim vardı..
    Gears of War 1 e hasta olmuştum.. Gears of War 2 sadece Xboxtaydı..
    Alan Wake hoş duruyordu..
    Gittim aldım..
    2013 Haziranında da gidip PS3 aldım neden? Artık Xbox a gelmeyen çoğu oyun yüzünden gıcık olmuştum. Xbox'a 1 Exc çıkarken PS cephesi yardırıyordu..
    The Last of Us ve Heavy Rain (PS3 alma nedenim. Last of Us çıkıp şahane olunca da artık yeter diyip aldım PS3'ü)
    Kısaca (bence) 2013 te Xbox almak saçmalık.. Bundan 2-3 yıl önce tabiiiiiki Xbox almak daha iyi.. Grafiksel olarak PS3 e oranla fark var ama tatmin edecek boyutta değil onu da söyleyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fuusrodah -- 13 Temmuz 2013; 10:07:08 >
  • Multiplatform oyunlardaki grafik ve fps farkı(özellikle red dead redemption)
    Xbox Live
    Halo ve Gears of War
  • Kimse achievement dememiş. Tabi o zamanlar bilmiyorduk ama o ilk sesi duyduktan sonra kopamadım namıssızdan.
    Bu arada ben Gears of War ve BioShock için almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 13 Temmuz 2013; 14:46:37 >
  • İki konsola da sahibim. Cevabım;

HALO.

Yok layv galitesi harikaaağğ, deşbordu müdddhişşş ötesi gasvetli deel ve gamepad şahaneeee. Gibi laflar gerçekten komik.

Ben gamepad'i Ps3 konsoluyla hiçbir artısını göremeyen tek insanım galiba. Acaba keypad kullananları hiç düşünmemeişler mi demeden edemiyorum.

Şu o kadar kullanışsızdı ki hemen geri verdim.

Bu nesilde neden Xbox 360'ı tercih ettiniz ?

DS3'te ise konforun babasını yaşadım.

Tekrar söylüyorum, Xbox'ı seçmemin tek nedeni HALO'dur. Gerisi leş.

• @Oziko

Konsoldan anladığın yok gelip burada xbox'a .ok atma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

@Oziko

Konsoldan anladığın yok gelip burada xbox'a .ok atma.

Ben istiyorum ki birisi çıksın bana bu konsolu ağlatacak kadar öğretsin, zevkin doruklarına varayım (Hani Live akar abii yaaa'cılar var ya) işte asıl onlardan duymak istiyorum beni Xbox'ın yeşiline yöneltecek seçenekleri!

Bunca yıldır forumdayım kimse de Oziko bak Xbox'la daha fazla zaman geçirmelisin çünkü şöyle şöyle, Xbox şunları bunları çok çok iyi yapar demedi.

O yüzden evdeki Xbox'a da pek heyecanla baktığım söylenemez. HALO dışında.
  • Ne saçmalıyorsun sen oziko musun nesin, halo hariç gerisi leşmiş, insan saçmalar da önce karşı fikirlere karşı saygılı olur, neremle gülsem bilemedim yazına gamepadi örnek göstermişsin ama örnek gösterdiğin gamepad değil gamepad'in klavye eklentisi, live'a mok atmışsın ama live'da arkadaş ortamında oyunlar oynasaydın böyle boş boş mesajlar atmazdın, neyse halo dışında gerisi leş demen zaten birşeyden haberinin olmadığının göstergesi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 13 Temmuz 2013; 20:28:57 >
  • vay be adam babayı yaşamış helal olsun panpa.

halo ilede zevkin doruğuna varamadıysan seni dahada kimse zevklerin en doruğuna çıkartamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 13 Temmuz 2013; 20:36:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

İki konsola da sahibim. Cevabım;

HALO.

Yok layv galitesi harikaaağğ, deşbordu müdddhişşş ötesi gasvetli deel ve gamepad şahaneeee. Gibi laflar gerçekten komik.

Ben gamepad'i Ps3 konsoluyla hiçbir artısını göremeyen tek insanım galiba. Acaba keypad kullananları hiç düşünmemeişler mi demeden edemiyorum.

Şu o kadar kullanışsızdı ki hemen geri verdim.

DS3'te ise konforun babasını yaşadım.

Tekrar söylüyorum, Xbox'ı seçmemin tek nedeni HALO'dur. Gerisi leş.

Dostum 8 kişiye kadar destek ile Skype üzerinden sesli,ayrıca kinect ile görüntülü sohbet seçeneğimiz olduğu için o keypad ile işimiz olmuyor.İşimiz olmadığı için de iyi veya kötü olması ile ilgilenmiyoruz.

PS3 zevklerine daha çok uyuyor olabilir tabi ki.Ben de her iki konsola sahibim,benim için de Gran Turismo serisi PS seçme nedenimdir.Ama PS konularına gelip 'PS leş.' tarzında yorumlar yapmıyorum,aklı başında olan hiç kimse de yapmıyor.

Seni;insanların zevk ve tercihlerine saygı duymaya davet ediyorum.

Yıllardır zaten bu konular artık forumda kısır döngü haline geldi.Lütfen sadece ortalığı karıştırmak amacıyla yazılan şu mesajlardan vazgeçin artık.

• yorumları okudukça zaten alasım var şimdi almak için bir kaç nedenim daha oldu herkes mutlu herkez keyif alıyor benim pc var ve ben pc oyuncusuyum her türlü oyunu takip eder hemen indirir oynardım ama ben kinect konsola hayran kaldım bir gün avm de kurmuşlardı basebool oynadım hasta oldum dedimki bu cihazı alırım sanırım bu hafta alacağım gaza geldim
  • Oziko kullanıcısına yanıt
    Live kullanıcılarının keypad ile pek işi olmadığı için önemsiz bir detay zaten Ms'de bu yüzden sallamamıştır.

Ps3'de ise keypad cidden önemli sonuçta BF 3 yada Cod oynarken arkadasına hemen arkanda adam var diye kısa mesaj atman gerekebilir
  • PS3'te aynı oyundaki kişiler rahatça birbirleri ile sesli iletişim kurabiliyorlar, yanlış bilgi ile forumu okuyan bir çok insanı yanıltıyorsunuz. Oyunun özü ortaya koyduğu kalitedir, sadece crosschat ile oyun kaliteli olmuyor. Daha fazla zevk verebilir ancak şu devirde farklı oyunlarda iletişim kurmak istiyorsanız bunun bir dünya çözümü var, yeter ki siz isteyin. Bence crosschat işi fazla abartılıyor.
  • Kopya kullanmıyorum, Live, gamepad, sesli konuşma,ç daha iyi grafikler ve avatar için aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

PS3'te aynı oyundaki kişiler rahatça birbirleri ile sesli iletişim kurabiliyorlar, yanlış bilgi ile forumu okuyan bir çok insanı yanıltıyorsunuz. Oyunun özü ortaya koyduğu kalitedir, sadece crosschat ile oyun kaliteli olmuyor. Daha fazla zevk verebilir ancak şu devirde farklı oyunlarda iletişim kurmak istiyorsanız bunun bir dünya çözümü var, yeter ki siz isteyin. Bence crosschat işi fazla abartılıyor.

Yalniz ps de oyun ici konusmada acayip cizirti var standard bir kalite yok. Uzun sure kullandım Cod ve Kz oyunlarinda kisilerin birbirini anlamasi acayip zor sesin gelmedigi bile oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gears of War, gamepad ve Live
  • @skyfall tr

Valla hocam her iki sistemi de yeterince kullandım, bu port ayarları her iki konsolda da yapılması gerekiyor ama XBox forumlarına bakarsanız sadece PS3 için gerekiyor deniliyor. Live süper hiç düşmüyorsun deniliyor, PSN'e bağlanılmıyor deniliyor ama samimi söylüyorum PSN bu açıdan daha stabil ülkemiz koşullarına göre. Live'de partiden düştüğümü çok hatırlarım, işte Live kullanıcılarının çakışma dedikleri olay var, iki kişi birbiri ile çakışır, biri birinin sesini duymaz falan bunlar Live'de çok var, hatta bazen gelen davetlere giremezsin bile. GeoW 2'nin multisine aylarca bağlanamadığımı, buradan çoğu oyuncunun giremediğini iyi hatırlarım veya Reach ile Anniversary'de slayt sov tadında multi coop yaptığımı.

Velhasılı sorunlar sadece PSN'de yok, Live'de de sorun yaşanıyor, hatta PSN'de çoğu oyunda server'lar dedicated'tır, Live'de oyuncular birbirine host olur falan. Ses olayı da böyle sizin bahsettiğiniz cızırtı kulaklığınızla alakalıdır, takın bir kablolu kulaklık net olduğunu görürsünüz sesli iletişimin. Ama Live'da net ile ilgili ufak tefek sorunlar baş göstermeye başladığında kesintili olmaya başlar ve hiç anlamazsınız konuşmayı. Dediğim üzere her iki sistemi de bayağı bir kullandım, her iki plarformun kendine göre avantajları da var, dezavantajları da. İş bir crosschat ile bitmiyor maalesef, teamspeak var, skype var, o var, bu var. Bugün skype'ın girmediği yer yok, akıllı telefonların hepsinden skype ile iletişim kurarken bu kadar crosschat üzerinde ısrar etmek bana mantıksız geliyor. Kaldıki PSVita'da bile 8 kişiye kadar crosschat imkanı sunan Sony PS4'te bunun çok daha ileri sevide gelişmiş versiyonunu getirecektir.

Ben her zaman dediğim üzere, her konsolda olduğu gibi XBOx 360'ta da oyunları için tercihimi bu yönde kullandım ama oyunları için PS3'ü de aldım. Asolan oyundur, oyunun yaşattığı tecrübedir, hatta çoğu single player oyun atmosferinin bozulmaması adına tek başına da oynanmalıdır, her şey coop, multi oyun değildir yani. Bunun senaryosu var, hikaye bütünlüğü var, atmosferi var. Bilmiyorum belki eski kafa olduğumuzdan böyledir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 16 Temmuz 2013; 13:36:28 >

• Psn'de sorun yok çünkü psn'de sorun yaşanabilecek bir özellik yok
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.