Şimdi Ara

Bu Nicke DİKKAT!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://steamcommunity.com/profiles/76561198027400215/
    yukarıda profilini verdiğim kişi daha önce A41 ve FFC clanından Apocalypto isimli vatandaşın steam idir. Eğer arkadaş listenizde ise gönderdiği linke sakın tıklamayın. 3 arkadaşımın hesabını çalmış. Daha önce ki hesabında wallhack'ten banlanmıştı bu hesaptada milletin accountuna konmaya çalışıyor. Ayık olun.

Ve bu karaktersiz adamın son bombası. Steam hesabına benim avatarım ile nickimi yapıştırmış. Eğer bu konuyu silmezsem o nicki ve avatarı kaldırmyacakmış.

Ama neyseki resmini buradan biri çekmiş son halinin

http://img832.imageshack.us/img832/5488/20101122182309clipboard.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufakdeve -- 23 Kasım 2010; 15:33:54 >

• bilgilendirme için teşekkürler.allah belasını versin böyle insanların
  • du yu andırsitend beybe
  • Teşekkürler haber için.
  • Kamyonların altında kalsın DEYUS beni de kesin bu herif banlatmıştır MW2 den.
  • Arkadaşlar bu tarz şeylerden önce steam hesabınızı elektronik postanız ile ilişkilendirin. Eğer bunu yaparsanız kimse sizin hesabınızı çalamaz. Girer Vac ban aldırır belki ama hesabı tamamen sizin elinizden alamaz. Vac ban yerseniz de steam müşteri hizmetleri ile temasa geçebilirsiniz.

Bu haber için de ayrıca teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

Arkadaşlar bu tarz şeylerden önce steam hesabınızı elektronik postanız ile ilişkilendirin. Eğer bunu yaparsanız kimse sizin hesabınızı çalamaz. Girer Vac ban aldırır belki ama hesabı tamamen sizin elinizden alamaz. Vac ban yerseniz de steam müşteri hizmetleri ile temasa geçebilirsiniz.

Bunun nasıl yapılacağını açıklarmısınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FORUM DİKKAT EDİN...
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilgi için teşekkürler.
  • vurun kahpeye
  • Vurmayın, uyanık olun.
  • quote:

Arkadaşlar bu tarz şeylerden önce steam hesabınızı elektronik postanız ile ilişkilendirin. Eğer bunu yaparsanız kimse sizin hesabınızı çalamaz. Girer Vac ban aldırır belki ama hesabı tamamen sizin elinizden alamaz. Vac ban yerseniz de steam müşteri hizmetleri ile temasa geçebilirsiniz.

Sevgili steam müşteri temsilcileri papağan gibi otomatiğe bağlıyolar 100 kere de ticket atsan seni kale almıyor hile yaptınız zero tolerans diyor bide talimatnamesini okutuyor her defasında. yani esnek davranmıyorlar maduriyetinizi giderecek en ufak bir şey yapılmıyor kısacası seninle uğraşmıyor o açgözlüler.
  • Arkadaşlar oarkadaş benim de arkadaş listemde.banada yollandı bu sahte steam adresi ama sadece o arkadaştan değil bir kaç kişiden daha geldi.Apocalypto adlı arkadaşında hesabı çalınıp kendi bilgisi olmadan mesaj yollanmış olabilir.kesin bilgi sahibi olmadan kimseyi suclamayın.Arkadaşlardan ricam lutfen guvenlik için steam hesap şifrelerini değiştirsinler.
  • Yapar zaten ş****fsiz in teki
  • quote:

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

quote:

Bunun nasıl yapılacağını açıklarmısınız.

Evet bunun nasıl yapılacağını açıklarsanız sevinirim.Steam profilimde biraz dolaştım fakat birşey bulamadım.
  • bi anlık gafletime geldi linke basdım hesabım çakındı ne yapmak gerek
  • quote:

@hellar

bi anlık gafletime geldi linke basdım hesabım çakındı ne yapmak gerek

Çalınan Steam Account Geri Alımı Ticket Atma(Resimli Anlatım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QbLaY!!! -- 21 Kasım 2010; 21:02:00 >
  • karakterinin ne kadar vasıfsız olduğunu gördüğümüz ve de mw2 de hack'ine şahit olduğumuz için A41 clanından kendisi atılmıştır.bu arada bunu yapan kişinin 28 yaşında ve de evli barklı çoluk çocuk sahibi oldğunu düşünürseniz nasıl karaktere sahip olduğunu siz düşünün
  • quote:

Orijinalden alıntı: RenoVat1o

karakterinin ne kadar vasıfsız olduğunu gördüğümüz ve de mw2 de hack'ine şahit olduğumuz için A41 clanından kendisi atılmıştır.bu arada bunu yapan kişinin 28 yaşında ve de evli barklı çoluk çocuk sahibi oldğunu düşünürseniz nasıl karaktere sahip olduğunu siz düşünün

+19999
  • quote:

Orijinalden alıntı: _spawn

konuda adı geçen benm..
    bunu kimseye ıspatlayamam zaten ıspatlamak zorun da değilim herkes ön yargılı davranıyor zaten...
    neyse steam hesabımı da kapatıyorum kimin ne hali varsa görsün hayret bi şey ya ...
    o link banada gönderildi ben kimseyi suçlamadım ...

Tükürdüğünü yalamış sanırım.
  • Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış. Eskiden hırsız yakalandımı kameralar çekmesin diye yüzünü kapatırdı.Şimdi reklamını yapıyorlar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.