Şimdi Ara

Bu Nicke DİKKAT!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ufakdeve

http://steamcommunity.com/profiles/76561198027400215/
    yukarıda profilini verdiğim kişi daha önce A41 ve FFC clanından Apocalypto isimli vatandaşın steam idir. Eğer arkadaş listenizde ise gönderdiği linke sakın tıklamayın. 3 arkadaşımın hesabını çalmış. Daha önce ki hesabında wallhack'ten banlanmıştı bu hesaptada milletin accountuna konmaya çalışıyor. Ayık olun.

Sana hırsız diyorlar sen hala oyunda yaptığın hileden bahsediyorsun. Çıkıpta şerefsiz değilim ben çalmadım yalan da demiyorsun. Silecem hesabımı ne haliniz varsa görün diye delikanlılık yapmaya çalışıyorsun onuda beceremiyorsun. Gerçek forum hesabınlada yazamıyorsun. Neyse klavyeme yazık .

• @_spawn

Ben seni bir yerden tanıyorum ama simân çok tanıdık geliyor.
  • Tanımadığım kimseyi eklemiyorum steam'e
  • Özelden küfürlü mesaj atmayı kes.
  • Kimden : _spawn
    Başlık : gel verem
    ama fırçala dişlerini
    Tarih : 11/22/2010 9:58:31 AM

Heryerin yalan dolan.Şikayet ettim zaten.Hala sanki yazmamış gibi sorunlusun sen diyorsun.

Hesabımı silecem deyip, sonra yaladım silmiyom a getiriyorsun.

Sonrada bana kimse inanmıyor hırsız değilim şerefsiz değilim diye ağlıyorsun. Oldu tamam.
  • Arkadaşlar benim de üyeliğim çalındı!

1,5 A'D'M'İ'N'A'S'T'A'T'O'R' du galiba ismi tam hatırlamıyorum

Üyeliğimin çalınmasından değilde kredi kartını kullanarak başka oyun satın almasından korkuyorum

BİRİ BANA YARDIM ETSİN NE OLUR!!!
  • Bu adam 28 yaşında ama belliki daha gelişememiş. Belkide değildir...
  • Beyler adamla sorununuz varsa onunla halledin.kimsein ailesini çocugunu işin içine katmayın.Aileyi işin içine katan zaten adam değildir.burası bir oyun formu lutfen oyunla ilgili konuşun.Dedim ya hesap çalma linkini bir kişi daha yolladı bana. ne yaptım sildim arkadaş listemden oldu bitti.Aileyi burada tartışma konusu yapacak kadar alçalmayın.
  • O nickteki elemanı çok çok iyi biliyorum MW2 de A41 calanıyla baya maç yaptık. O sıralar clandan daha atılmamıştı. Apocalypto denen kişi çok asabi seviyesiz ve özellikle oyunda başkası tarafından öldüğünde çok ağır küfürler eden saygısız herifin tekidir. Ayrıca oyunda wallhack kullandığını bizzat kanıtlamıştım, hilecinin tekidir. Zaten böyle hesap çalma gibi terbiyesizliklerde yaptığını görünce de hiç şaşırmadım. Neyse ki clandan atılmış kimse eklemesin sadece bu heriften gelen msjdaki linklere değil, başkalarından gelen içeriği belli olmayan link türündeki msjlara kesinlikle tıklamayın. Başınıza iş açarsınız hesabı geri almak falan bir sürü üzüntü olur. Dikkatli olalım
     Bu Nicke DİKKAT!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n_geen -- 22 Kasım 2010; 18:45:44 >

• Bana özel mesaj atmış ailemi bir daha konuya alet etme diye.birde ufacık bi hakaret.evli ve çoluk çocuk sahibi bir insan nasıl bu tarz işler yapar mahiyetinde yazdım onu ki senin anlamaman bu meseleyi gayet normal.çünkü bunu kavrayacak o kafa sende malesef mevcut değil.o cümlemde ailenin özel durumuyla ilgili bir olay yok senle ilgili bir olay var.eğer sen adam olsaydın sorunlarını direk yüzüme söylerdin steam üzerinden beni silip arkamdan laf çevirmezdin.onu da geçtim sen iş ve işçi bulma kurumumusun aileni geçindir gibi laflar ediyorsun.kaldı ki benim daha önce çalıştığım yeri bildiğin halde buraya bu şekilde yazabiliyorsun.bir kere kapasitem senden baya yüksek olduğu için beklentilerim de iş konusunda yüksek.sakın lütfen kimse üzerine alınmasın.şurada 1 senedir işsizim ki hayatımdan pek de birşey kaybetmiş değilim.unutmadan ailemin de maddi anlamda geçirdirmeme gerektirecek de bir durum söz konusu değil(evli değilim).

sen önce utanmadan nasıl milleti hackleyip yapan yada ismi geçen benim diyebiliyorsun.sonra kalkıp hiçbirşey yokmuş gibi hala cvp vermekten utanmıyorsun.bu arada senin kafan basmaz bu hack işlerine kimden yardım aldıgınıda çok iyi biliyorum.bu sözlerine cvp vermem inan senin için bir lütuftur.bir daha esas sen bana tehdit içerikli mesaj atarsan senin için pek iyi olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RenoVat1o -- 23 Kasım 2010; 13:31:41 >

• benim hesabımıda mı bu adam çaldı acaba
  • Ve bu karaktersiz adamın son bombası. Steam hesabına benim avatarım ile nickimi yapıştırmış. Eğer bu konuyu silmezsem o nicki ve avatar öyle duracakmış ve herkes ben sanacakmış bu çocuğun 28 yaşında falan olduğundan da şüphe etmeye başladım, bence 7-8 yaşında falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufakdeve -- 23 Kasım 2010; 15:48:45 >
  • ffc mi ? zaten orda çok işe yaramaz adam vardı !
  • quote:

Ve bu karaktersiz adamın son bombası. Steam hesabına benim avatarım ile nickimi yapıştırmış. Eğer bu konuyu silmezsem o nicki ve avatar öyle duracakmış ve herkes ben sanacakmış bu çocuğun 28 yaşında falan olduğundan da şüphe etmeye başladım, bence 7-8 yaşında falan.

Hahahahaha.Hırsız,hilebaz,küfürbaz,yüzsüz ve en sonuncusu fındık beyinli. İnsanda biraz ar olur. Bu herif bide çocuk yetiştirecek.Yazık.
  • quote:

Ve bu karaktersiz adamın son bombası. Steam hesabına benim avatarım ile nickimi yapıştırmış. Eğer bu konuyu silmezsem o nicki ve avatar öyle duracakmış ve herkes ben sanacakmış bu çocuğun 28 yaşında falan olduğundan da şüphe etmeye başladım, bence 7-8 yaşında falan.

Hahaha
    Bu adam 28 yaşındaysa dişimi kırarım.
  • neyse steam sağolsun geri verdi benim hesabı,Allahtan ama beyler steam forumlarında hesapları linke tıklayıpta çalınan bir süre adam var ,bi salgın gibi linke tıklama olayı ilerliyormuş aman dikkat benim gibi saflık yapıpda tıklamayın
    bu adamda baydı be hem bir sürü halt yemiş hem de buraya yazıyo,bi de 28 yaşında he
    insanda biraz olgunluk olur be ...
  • beyler e-mailimi steam id ile nasıl ilişkilendirebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo

beyler e-mailimi steam id ile nasıl ilişkilendirebilirim ?

Settings > Account > Change Contact E-Mail Adress kısmından değiştirebilirsin. Değiştirdikten sonra E-Mail adresine onay mail'i gelecek, ona tıklayıp Steam hesabını Verify et. Hesabın Verified olursa; birisi hesabını çalıp şifreni değiştirmek istediğinde sana E-Mail gelir, isteğin olmadan kimse şifreni değiştiremez.

Bu konu ne kadar uzadı diyordum ben de. Ben, Apocalypto'nun hesabı çalınmış, çalan kişi de başka hesapları çalmak için arkadaş listesindekilere link gönderiyor sanıyordum. Şimdi bütün konuyu baştan aşağı okuyunca jeton düştü.

Steam hesabınızdan gelen linkehttp://www.google.com.tr/ olsa bile kesinlikle tıklamayın. Benim de bir kere hesabım çalındı, neyse ki geri aldım VAC Ban falan yemeden. 45 tane oyun var, Allah muhafaza.

Ek olarak, kesinlike E-Mail adresi şifrenizle, Steam hesabı şifreniz aynı olmasın. İkisi birlikte çalınırsa hiçbirşey yapamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sisilli -- 24 Kasım 2010; 1:59:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

Arkadaşlar bu tarz şeylerden önce steam hesabınızı elektronik postanız ile ilişkilendirin. Eğer bunu yaparsanız kimse sizin hesabınızı çalamaz. Girer Vac ban aldırır belki ama hesabı tamamen sizin elinizden alamaz. Vac ban yerseniz de steam müşteri hizmetleri ile temasa geçebilirsiniz.

Bu haber için de ayrıca teşekkürler.

Bunun nasıl yapılacağını açıklarmısınız.

Steam/Ayarlar/Hesap/Elektronik posta adresi tanımla

veya

Steam/Settings/Account/Verify Contact Email adress

Bu dizinleri takip edin ve kullandığınız posta adresinizi girin. Posta adresinize bir link gelecek o linke tıkaldığınızda elektronik posta adresiniz doğrulandı diye bir ileti aldıktan sonra, hesabınıza birisi girip şifrenizi değiştirmek istediğinde elektronik posta adresinize eşsiz bir kod(şifre) gelir steam şifre değiştirme işlemi esnasında bu şifreye ihtiyaç duyar. O yüzden çakma hacker şahsiyet elektronik postanızı da çalmamış ise sizin şifrenizi değiştiremez. Her şifre değiştirme talebinde farklı bir kod gönderilir. Böyle güvenlik yüksek seviyede kalır. İçiniz rahat eder.

Ayrıca ek bir güvenlik tavsiyesi, steamden alışveriş yapan birisi iseniz steam kredi kartı bilgilerinizi hatırlar. Kesinlikle store account sekmesine gidip oradaki kredi kartı bilgilerini silin. Her oyun alacağınızda tekrar girip sonrasında tekrar silin. Steam ana penceresi açıkken sağ üst köşede mesela benim için "emrecandemir's Account" yazıyor, Türkçe olanlar için de "Hesap Sahibi: emrecandemir" yazıyor. Sizde kendinizinkine oradan tek tuşla girip kredi kartınızı silin. Hesabınıza giriş yapan kişi kredi kartı bilgilerinizi kopyalayıp kullanamaz fakat limitini oyun hediye etme sistemi ile rahatça bir kaç dakikada doldurabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: Sisilli

Ek olarak, kesinlike E-Mail adresi şifrenizle, Steam hesabı şifreniz aynı olmasın. İkisi birlikte çalınırsa hiçbirşey yapamazsınız.

Güzel tespit benim söylemek aklıma gelmemişti. Bilgilendirme için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 24 Kasım 2010; 2:01:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sisilli

quote:

Orijinalden alıntı: Neo

beyler e-mailimi steam id ile nasıl ilişkilendirebilirim ?

Settings > Account > Change Contact E-Mail Adress kısmından değiştirebilirsin. Değiştirdikten sonra E-Mail adresine onay mail'i gelecek, ona tıklayıp Steam hesabını Verify et. Hesabın Verified olursa; birisi hesabını çalıp şifreni değiştirmek istediğinde sana E-Mail gelir, isteğin olmadan kimse şifreni değiştiremez.

Bu konu ne kadar uzadı diyordum ben de. Ben, Apocalypto'nun hesabı çalınmış, çalan kişi de başka hesapları çalmak için arkadaş listesindekilere link gönderiyor sanıyordum. Şimdi bütün konuyu baştan aşağı okuyunca jeton düştü.

Steam hesabınızdan gelen linkehttp://www.google.com.tr/ olsa bile kesinlikle tıklamayın. Benim de bir kere hesabım çalındı, neyse ki geri aldım VAC Ban falan yemeden. 45 tane oyun var, Allah muhafaza.

teşekkürler bilgilendirme için

yok zaten e-mailin şifresi diğer herşeyin şifresinden farklı benimki zaten tanımlıymış verify i tanımlanmadı demek sanıyordum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.