keşke ilk başlarda yapsaydım ama tabi çalınma olayları olmayınca insan ilgilenmiyo güvenlik ile ilgili email verify yapmak baştan yapılması gereken bi şey gerçekten
Merhaba arkadaşlar ben bu karaktersiz, kişiliksiz insanı yakından tanırım. 5 ay önce falan bu arkadaş wh kullandıgı icin banlanmıştı ancak tekrar oyunu aldığını biliyorum. Benim clanımın dost clanı gibi bişeydi bu arada benim nickim UcaN DanA belki rastlamışsınızdır. Neyse bu adamla son 1.5 aydır konusmaya başladım başlarda black ops icin clana adam topladıgını söyliyerek beni clana almaya calıştı başlarda pek yüz vermedim server falan kiralicaz diyince bende tamam oyun cıkınca gelirim belki dedim neyse oyun cıktı 2 gün sonra falan bu adam bana linkler atmaya başladı steamin fake sayfası falandı ben tabi hemen anladım bu işlere biraz aklım eriyor yani amacını anladım hemen friend den silip bu arkadaşın clanına bi event yaptım clanı boşaltın bu adam böle böle yaptı die bide bu şahısı report ettim işte yolladı adresle ve ss li bi şekilde şimdi 2 gündür haberim yok nooldu banlandı mı kaldı mı die. bu karektersiz adami inş banlamıştır inş barındırmaz steam....
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu.
tanımadığınız insanlardan gelen mesajları, arkadaşlık isteklerini kabul etmeyin
zaten olayı anlamış değilim tanımadığın birini nediye arkadaşlara ekliyorlar bunlar nedir ki olayları. her hafta 3-4 adamı ignore yapıyorum
Evet benim nickimle dolaşıp, insanlara kendini ben gibi gösterip küfür ediyomuş :) .
Vurun daha ölmemiş galiba.
bu adamın nicki ne yaaaa???
bugün benide ekledi steamdan , direk s*ktri çektm.. eleman çalışmaya devam ediyor sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: _spawn
bu adamın nicki ne yaaaa???
Böyle arsızını görmedim ben. Hala mala yatıyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme