Şimdi Ara

???BU ODADAN CIKILACAK!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
5.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karakutuyu acmak icin ,kuzey kutbuna giden yolu bulman,
    Kurtulusa giden yola yaklasmak icinse beyaz gokyusundeki gokkusaginin renklerini bulman gerek.
    Ama kendi kurtuluşun için son adimin Amerikanin kurtulus gununde, zifiri karanlikta, havai fişeğin rengini bilmendir.
    O zaman ozgurlugunun anahtari ozgurlüge ulaşacak ve ozgur olacaksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girmiyor -- 16 Ocak 2006 4:03:20 >
  • Bune olum Dede korkut hikayesi gibi...
  • e direk soylesem ne zevki var amac bulmacalari çözerken zevk almak ,
    ha oyundaki bulmaca daha kolay bununla pek ugrasmayinda diyeyim : ) Ama oyundaki bulmacaya yoneklik bişey bir nevi bulmacayi anlamaniz için bir bulmaca koydum ama bu daha zor
  • yaw şu bombanın eheuehe
  • Bulucam eninde sonunda...
  • En azından dosyadaki kağıtları nasıl okutacağımızı söyle
  • arkadaşlar soyluyorum

Only a mouse is required to play.
    Just click objects on the screen to search them, or click orange triangles to change your direction.
    There may be something important hidden in the place where it seems unreachable, or looks empty.
    Click 'about item' button, and you can examine the items you've got more closely.
    You can choose one item from the list to take effect over objects on main screen or other items.

bole oynanıyo.. hade kolay gele
  • Bunlar Doğru Cevap demi yani kafa karıştırma değil yani ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nebun34

En azından dosyadaki kağıtları nasıl okutacağımızı söyle
    illede scanner a gerek yok Adamlar meyvesi anahtar olan agaci bulmuslar, daha teknolojik bir yöntem gerekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Russian

Bunlar Doğru Cevap demi yani kafa karıştırma değil yani ?

valla gorus acisina göre kafa karistirmak için olur, görus acisina göre bulmacanin cozumu için yol olur
  • (cut the crimson rose) bu kelimenin anlamını bilen oyunu çözmüş demektir ben hala patlatıyorum.
  • O kelime nereden çıkıdı _?
  • Olaylar iyice karmasiklasiyor :
    Bulmacanin bulmacasini kullanmak için ilk önce baska bir bulmacayi cozmelisin .
  • Gerçekden sıkıldım artık sölücekseniz söleyin
  • şahsen uyus olmuş durumdayım..her an patlayabilirim....!!!
  • bilgisayarı açtıktan sonra ikinci kod şifresini girin dökümanı veb kamerasına okutun dokümanlardaki yazılar çözülür 4.sayfayıda karanlıkta okuyun ama bombayı durduran kabloyu çözemedim ben
  • ya bu oyun bayatladı sıoz hala burda bunu tartısıyonuz.. herşey bılgısayarda bıtıyo.. ev teknolojık bı ev .. kapıoda bıl ıle acılıo. oradakı dosyaları cozun son dosya yı ısıgı kaptıp okuyun... sonra evın bı kosesınde yesıl bı ısk belırcek oraya dokunun.. gerısı gelıo...
  • Ne ışığı neredeymiş bu evin her köşesine baktım sonuç gümmm aynı bunu gerçekten çözen varsa söylesin artık yeter ya sinir sahibi olduk
  • quote:

Orjinalden alıntı: fbrahofb

ya bu oyun bayatladı sıoz hala burda bunu tartısıyonuz.. herşey bılgısayarda bıtıyo.. ev teknolojık bı ev .. kapıoda bıl ıle acılıo. oradakı dosyaları cozun son dosya yı ısıgı kaptıp okuyun... sonra evın bı kosesınde yesıl bı ısk belırcek oraya dokunun.. gerısı gelıo...
    Sallama hocam
  • Her kafadan ayrı ses çıkyıyo foruma bakmıcam daha da bi karmaşık oldu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.