yeter ben sinir sahibi oldum artık çıkması adi o odadan ölsün çantayı açıp bırakacam onu orda
eheueheeh
e yokmu bi gelisme kaydeden
ya bu iklide bi patlıyo sinir oldum oynamıycam.
Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
abi ben şu çantayı açan anahtarı alamadım tohumu ektim suladım 30 dereceye getirdim klimayı çimlendi hatta tohum ama anahtar manahtar yook
Sonra klimayı 18 e getir çeviren arkadaşlardan anladığım kadarıyla çantadaki 4 kablodan turuncu ve sarıyı eliycez gereiye yeşillle gri kalıyor söyle artık (girmiyor)
oynamıcam la acayip zor kaç saatimi çaldı şerefsiz oyun
quote:
Orjinalden alıntı: nebun34
Sonra klimayı 18 e getir çeviren arkadaşlardan anladığım kadarıyla çantadaki 4 kablodan turuncu ve sarıyı eliycez gereiye yeşillle gri kalıyor söyle artık (girmiyor)
Bunlari yaptiysan geriye bir adim kaliyor arkadasin cevirisini inceleyin biraz
turuncu ve sarı kablolar nerde orda bi kırmızı birde yeşil kablo var ?
ya ben biraz geride kaldım ama pc de2. şişfreyi kabul etmio kafayı yicem ya
ya ben çiceğide açtım anahtarda çıktı ama bomba çantasini açamadım :d
deliricemmmm!....
bomba yine patladı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ULEEEEEEENNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Arkadaşlar her şeyi hallettim ama ingilizcem çok iyi derecede değil BOMBA konusunda yardımcı olsanız bari bir İPUCU? "Russian" hocam siz iyi analiz ediyorsunuz bulursanız paylaşın yaw "girmiyor" arkadaş gibi ağzınızdan laf almaya çalışmayalım Bu arada "girmiyor" yanlış anlamayın sakın.Sadece bir şaka
quote:
Orjinalden alıntı: Russian
Her kafadan ayrı ses çıkyıyo foruma bakmıcam daha da bi karmaşık oldu
hehehheheh
quote:
Orjinalden alıntı: PhsycoMantis
Arkadaşlar her şeyi hallettim ama ingilizcem çok iyi derecede değil BOMBA konusunda yardımcı olsanız bari bir İPUCU? "Russian" hocam siz iyi analiz ediyorsunuz bulursanız paylaşın yaw "girmiyor" arkadaş gibi ağzınızdan laf almaya çalışmayalım Bu arada "girmiyor" yanlış anlamayın sakın.Sadece bir şaka
Tamada son 1 adima kadar geldiniz son adimi soylersem hic olmaz
girmiyor bu yeşil kabloya dokununca kırmızı yeşil oluyor valla aslıdan deniyeceğim ama oyunu baştan sona almak o kadar sıkıcı geliyorki.
Orjinalden alıntı: YVolkan
girmiyor bu yeşil kabloya dokununca kırmızı yeşil oluyor valla aslıdan deniyeceğim ama oyunu baştan sona almak o kadar sıkıcı geliyorki.
Tamam bunda yanliş olan bişey yok.Dogru bi hamle hatta yanliş bi hamle olsa bomba patlar sanirim
quote:
Orjinalden alıntı: girmiyor
quote:
Orjinalden alıntı: PhsycoMantis
Tamada son 1 adima kadar geldiniz son adimi soylersem hic olmaz
"girmiyor" sen de bilmiyosun milleti oyalayıp duruyosun cevaplarına dikkat ettim hepsinde söylersem olmaz yok yaklaştın az kalmış yok kıl yok yün ne bu ya biliyosun madem bir şey söylede kanıtla herkes kurtulsun