Şimdi Ara

???BU ODADAN CIKILACAK!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
5.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çözemeyen sallıyor bir şeyler,koskoca forumda bir kişi çözdü onun yardımı oyundan daha zor
  • quote:

Orjinalden alıntı: nebun34

Çözemeyen sallıyor bir şeyler,koskoca forumda bir kişi çözdü onun yardımı oyundan daha zor
    Zuhahah Tamamda birader simdi ben sana sunu sunu yap desem adventure oynamanin ne mantigi kalir. Git film izle daha iyi. Ama tamam yardimci olcam ama adim adim
  • Film bitti aklım yine burda russian da vaz geçti ver hadi bir adım artık çantanın başka bir yeride açılıyormu?onu söyle artık
  • cantanin içindeki levha aciliyor siircigimde karakutu olarak belirtilmişti
  • merhaba arkadaşlar
    bir haftadır bu oyunu çözmeye uğraşıyorum. :)
    elmayı yiyerek çekirdeğini çıkardım. raftan penseyi aldım ve pense ile 3. çekmecedeki kutuyu açtım. kutudan saksı ve bir tel çıktı. saksıya çekirdeği ektim. telin ucunu pense ile eğdim ve telle raftaki kutuyu açtım. bir tornavida çıktı. tornavida ile saati indirdim. saatin arkasındaki boşlukta şarj aleti var.onu aldım. saatin pilini çıkardım. koltuğun yanındaki saksıda da bir pil var. sehbadaki kültablasından anahtarı aldım ve onunla üst çekmeceyi açtım. zarı zarf çıktı.koltuğun sağ yanında kumanda ve bardak var. onları aldım. bardağa akvaryumdan su doldurup çiçeğe döktüm. bunu ara ara yapmak gerekiyor. çiçek büyüyor ve içinden anahtar çıkıyor. ama öncelikle pilleri şarj etmek gerekiyor. şarj kutusuna pilleri yerleştirdikten sonra bilgisayar masasının altında priz var oraya takılıyor şarj. bir süre sonra yeşil ışık yanınca şarj olmuş oluyor. pc açılınca saate benzer kareler çıkıyor. 1. kod olarak saat 10:10:55 yani saatteki 10 a denk gelen yere bir kere 2 ye denk gelen yere bir kere 11 e denk gelen yere 2 kere tıklayın .saniye kırmızı. o yüzden 11 deki kare kırmızı olmalı. 1. level açılıyor ve orda çiçeğin yetişmesi ile ilgili olduğunu sandığım birşeyler yazıyor. pilleri kumandaya takın ve 30 dereceye ayarlayın kumandayı. daha sonra pilin birini çıkarın ve saate takın. yeni saat 6:55:10 u gösteriyor. buna göre 2. şifreyi pc den girin ve 2. leveli geçince zarı zarf seçili iken webcameın.dokuman analiz edildi yazacak. dokumanın ilk 3 sayfası aydınlıkta okunuyor. 4. sayfayı kapının yanındaki düğmeden elektriği kapatınca okuyabiliyoruz. masanın altında bombanın olduğu çanta var onu aldım. çiçekten çıkan anahtar o bombayı açıyor. ben buraya kadar buldum. bombayı açamadım. bombayı açmaya çalışırken patlıyor.

çözen olursa yardım ederse memnun olurum.bolşanslar

• baya ugrasmisin oyunla bi yardim edelim artik ama adim adim. p 4 sayfalik dokumanda her sey yaziyor. ve aslinda ingilzice bilen biri icin cok kolay. Dokumani bi okuyun ,izngilizcesi iyi olan bi arkadasta cevirsin : )
  • bomba çantasını masaya nasıl alabilirim.
  • masaya almana gerek yok direk bombayi acinca yapman gerekeni yapmalisin
  • ç
    quote:

Orjinalden alıntı: girmiyor

quote:

Orjinalden alıntı: fbrahofb

ya bu oyun bayatladı sıoz hala burda bunu tartısıyonuz.. herşey bılgısayarda bıtıyo.. ev teknolojık bı ev .. kapıoda bıl ıle acılıo. oradakı dosyaları cozun son dosya yı ısıgı kaptıp okuyun... sonra evın bı kosesınde yesıl bı ısk belırcek oraya dokunun.. gerısı gelıo...
    Sallama hocam

çok geç

• Dökümanda
    quote:

Yeşil ışık olduğu zaman doğu-batı-kuzey ve son olarakta güneyi dikkatlice çıkar.Girişi aç gibi birşey yazıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YVolkan

Dökümanda
    quote:

Yeşil ışık olduğu zaman doğu-batı-kuzey ve son olarakta güneyi dikkatlice çıkar.Girişi aç gibi birşey yazıyor.

Daha ne istiyorsunuz. Pepsicimisiniz siz Cozun artik
  • İyide o kare şeklinde doğusu batısı nerde neye göre yön buluyorsunuz
  • Kuzey tarafı bu dökümanda 4 şeklinde bi simge var ya onun ucu olabilir mi acaba yani sağ üst kuzey ?
    bide bu kutu sağdaki mi soldaki mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YVolkan -- 17 Ocak 2006 17:47:42 >
  • dokumanda pusula var hani n yazıo ya n=kuzey...
  • İyide önce sol üst batı sağ alt doğu sonrada gümmm.var bu işde bir yanlışlık
  • girmiyor son 4 kablodan hangisini kesicez onu söylede diğer koyduğun oyuna geçelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: nebun34

girmiyor son 4 kablodan hangisini kesicez onu söylede diğer koyduğun oyuna geçelim

E bekleyin ceviren arkadas devaminida cevirsin,bu arada diger oyuna geçmeyin fittirirsiniz.
    Boşuna "bu odadan cikilamaz" yazmiyor
  • yeter ben sinir sahibi oldum artık çıkması adi o odadan ölsün çantayı açıp bırakacam onu orda
  • oyunun başlası çok sıkıcı o yazıları geçmek falan...
    1.sayfada
    karanlığın içindeki kutuda 4 pil kapalıdır.kanlanmış gözlerin pillerin üzerinde olsun.
    2.sayfada
    Nezaman yeşil yanarsa akıllıca dördünü de çek.
    Önce doğu sonra batı sonra kuzey ve en son güneyi.
    3.sayfada
    Kutuyu aç ve
    Kırmızı olunca ışık bekleyin taki yeşil olana dek..
    Çürük mandalinalar ve limonlar düşer Kabbalahtan.
    4.sayfada
    Cross the cobalt ocean
    Cross=Artı,Çapraz
    Cobalt=Kobalt
    Ocean=Okyanus
    kalıp gibi birşey midir anlıyamadım pek fazlada ingilizcem yoktur.
    benim adım hıdır elimden gelen budur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YVolkan -- 17 Ocak 2006 20:19:32 >
  • kablolara dokununca patlıyor...
    pense haricinde birşeyle dokununca patlıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YVolkan -- 17 Ocak 2006 20:23:42 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.