Şimdi Ara

bu ogame de filo ile nasıl evren alıyon...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bu ogame de nasıl filo gönderip evren alıyon

• kloni gemisini yolluyabilirsin..bos bir gezegene kordinatlari girip konuslandırmayi secersin sömürgen olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelepce

kloni gemisini yolluyabilirsin..bos bir gezegene kordinatlari girip konuslandırmayi secersin sömürgen olur
    konuşlandırmak değil de sömürgeleştirmek değilmiydi kelepçe o ya
    quote:

Orjinalden alıntı: Kelepce

kloni gemisini yolluyabilirsin..bos bir gezegene kordinatlari girip konuslandırmayi secersin sömürgen olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: sheriff

quote:

Alıntıları Göster
    hehehe

• quote:

Orijinalden alıntı: sheriff

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sheriff

quote:

he yaw kafam gitti ogame forumundada birine yazıodum yardim istemiş ordan aklimda o kalmiş

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sheriff

quote:

he yaw kafam gitti ogame forumundada birine yazıodum yardim istemiş ordan aklimda o kalmiş

Alıntıları Göster
    sağolun var olun

• quote:

Orijinalden alıntı: FreDOM

sağolun var olun

Alıntıları Göster
    beyler bende nası gezegen alcam banada söyliye verin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ogame Nedir ve Nasıl Oynanır?
    6 yıl önce açıldı
    bu silah yeni galiba :D
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dietime

beyler bende nası gezegen alcam banada söyliye verin

Alıntıları Göster
    biz ne anlattık
  • quote:

biz ne anlattık

Alıntıları Göster
    var olan bi gezegeni almak istiyosanız o mümkün deil
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsinan

var olan bi gezegeni almak istiyosanız o mümkün deil

Alıntıları Göster
    koray_aygunduz@hotmail.com lütfen yardım edin

• quote:

Orijinalden alıntı: erayay

koray_aygunduz@hotmail.com lütfen yardım edin

Alıntıları Göster
    var olan gezegeni almak yada bi kullanıcının gezegenini kendi zimmetine gecirmek mumkün deil. (en azından ben bilmiyom , ama eger oyle bisey olsaydı duyardım) anca 2 yada4 hafta online olmayan savunmasız kısılere nakliye gemileriyle saldırıp metallerini alabilirsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan78

var olan gezegeni almak yada bi kullanıcının gezegenini kendi zimmetine gecirmek mumkün deil. (en azından ben bilmiyom , ama eger oyle bisey olsaydı duyardım) anca 2 yada4 hafta online olmayan savunmasız kısılere nakliye gemileriyle saldırıp metallerini alabilirsin..

Alıntıları Göster
    boş bir gezegene koloni gemisi yollayıp seçeneği sömürgeleştirmeye getiriyosun.. soora bi bakmışsın ki gezegenlerin 2 tane olmuşşşşşşş
  • quote:

Orijinalden alıntı: snapshot

boş bir gezegene koloni gemisi yollayıp seçeneği sömürgeleştirmeye getiriyosun.. soora bi bakmışsın ki gezegenlerin 2 tane olmuşşşşşşş

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: snapshot

Sonra bi koloni gemisi daha yolluyosun boş gezegene sonra bi bakmışın 3 olmuşşşşşşşş sonra 4 ..... sonra 9 kadar gidiyo zati fazlasi zarar olur ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Black_Lord

quote:

Orjinalden alıntı: snapshot

Sonra bi koloni gemisi daha yolluyosun boş gezegene sonra bi bakmışın 3 olmuşşşşşşşş sonra 4 ..... sonra 9 kadar gidiyo zati fazlasi zarar olur ...

Alıntıları Göster
    bu koloni gemilerini boş gezegene gondermede nası bi taktik izliyonuz (büyük olsun diye) bilirsinizki herseyin buyugu makbüldür. benim 3-4 tanesi 40 lık çıktı . bide adamın biri bana gezegen no 9 olanı somurgelestir dedi. sizce sallamısmı.

• quote:

bu koloni gemilerini boş gezegene gondermede nası bi taktik izliyonuz (büyük olsun diye) bilirsinizki herseyin buyugu makbüldür. benim 3-4 tanesi 40 lık çıktı . bide adamın biri bana gezegen no 9 olanı somurgelestir dedi. sizce sallamısmı.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: oguzhan78

bildigim kadarıyla 9 saglam olurr kaan biryerde yazıyo forumlarda sanırım duzey bilgilerde yazıyo.. 4 ile 11 arsı geniş oluyomuş bi bak derim ama . duzey bilgilerde ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Black_Lord

quote:

Orjinalden alıntı: oguzhan78

bildigim kadarıyla 9 saglam olurr kaan biryerde yazıyo forumlarda sanırım duzey bilgilerde yazıyo.. 4 ile 11 arsı geniş oluyomuş bi bak derim ama . duzey bilgilerde ..

Alıntıları Göster
    ben 7. sırayı tavsiye ederim 7.sırada bi somurge aldım 184 alanı var!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magician17 -- 7 Aralık 2005, 22:35:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Magician17

ben 7. sırayı tavsiye ederim 7.sırada bi somurge aldım 184 alanı var!

Alıntıları Göster
    4-10 arası 100den yukarı çıkıyor genelde

favorim 4 ile 9
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedarkside

4-10 arası 100den yukarı çıkıyor genelde

favorim 4 ile 9

Alıntıları Göster
    favorim 11 :) birinde 190 birinde 160 küsür alan çıktı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

favorim 11 :) birinde 190 birinde 160 küsür alan çıktı :D

Alıntıları Göster
    SU ANA KADAR EN FAZLA ALAN KAC CIKTI ACABA.. BEN 250 GORDUMDE Bİ ELEMANDA. ADAM 150 LİK OLANLARI FİLAN BEĞENMİYOR SİLİYOR. ADaMA Bİ GUN NE YAPIYON DEDİM 300 LUK ALAN ARIYOM DEDİ. ADAMIN FİLOYLA FİLANDA HİÇ İŞİ YOK HAAA SADECE EVRENDE BUYUK GEZEGEN ARIYO HERİF. GEZEGEN BUYUKLUKLERİ KONUSUNDA PUANLAMA YAPSALAR BU ADAM KESİN BİRİNCİ OLUR ..

• quote:

SU ANA KADAR EN FAZLA ALAN KAC CIKTI ACABA.. BEN 250 GORDUMDE Bİ ELEMANDA. ADAM 150 LİK OLANLARI FİLAN BEĞENMİYOR SİLİYOR. ADaMA Bİ GUN NE YAPIYON DEDİM 300 LUK ALAN ARIYOM DEDİ. ADAMIN FİLOYLA FİLANDA HİÇ İŞİ YOK HAAA SADECE EVRENDE BUYUK GEZEGEN ARIYO HERİF. GEZEGEN BUYUKLUKLERİ KONUSUNDA PUANLAMA YAPSALAR BU ADAM KESİN BİRİNCİ OLUR ..

Alıntıları Göster
    sanırım rekor suana kadar bende arkadaslar. 18. evrendeki bi somum bu
    Çap 16800 km (62 /282 Alanlar)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.