Şimdi Ara

Bu olay nedir ya bilen var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Facebook Cuma gününden itibaren tüm özel resimlerimizi reklam kuruluşları ile yayınlama hakkına sahip olacak! O yüzden profilinizdeki reklam bölümünü Kilitlemeniz gerekiyor. Bunun İçin: 1- "Hesap" bölümünden ..."Hesap ayarları"na girin. 2- Facebook re...klamları'na basın.http://www.facebook.com/editaccount.php?ads 3- "Üçüncü şahıs reklam ayarlarını düzenle" ye ve yine aynı yerdeki "Sosyal reklamlar ayarlarını düzenle" ye girin! 4- Her 2 girdiğiniz bölümde "Sadece arkadaşlarım" yazan yeri "Hiç kimse"ye çevirin. 5- " Değişiklikleri kaydet"e basın! AYRICA PROFİLİNİZDE BU YAZIYI PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARINIZDA HABERDAR OLSUN..
    EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

• facebook'un yapılma amaçlarından biride zaten reklamcılık işleri içindir. yani senle ilgili milyonlarca bilgiye sahip oluyorlar ve evine kamera yerleştirse seni bu kadar takip edemezlerdi. fakat bu şekilde senin ruhun duymadan yapıyorlar. dikkat ederseniz facebook birden şahlandı. çünkü medyada full facebook ve twitter reklamları döndü. yani ağababaların çıkardığı bir şey facebook tarzı siteler.

reklam alanındada kimler neye eğilimli ne yapıyor. ne çıkarsakda satsak aracı olarak da kullanıyorlar.

bunun yanında ekstra olarak dikkat ederseniz google ve facebook'ta ne aratırsanız size ona göre önerilerde bulunuyor. mesela altın yazarsanız size reklam olarak bilmem nerede şu indirim var. bu da sizin 7/24 takip edildiğinizin göstergesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berry1925 -- 16 Nisan 2012; 9:43:39 >
  • Haklı olabilirsin. Dediklerin gayet mantıklı dostum.Ee ne diyorsun yani bu gizlilik ayarını yapalım mı yapınca biizm arkadaşlarda göremezse bizim profildekiler paylaştıklarımızı o zaman ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaL_İsT

Haklı olabilirsin. Dediklerin gayet mantıklı dostum.Ee ne diyorsun yani bu gizlilik ayarını yapalım mı yapınca biizm arkadaşlarda göremezse bizim profildekiler paylaştıklarımızı o zaman ne olacak

arkadaşım dediğimi tam okumamışsın sanırım

sen istediğin kadar gizle. veya hesabını sil. facebook gerekli kurumlarla senin bilgilerini paylaşıyor zaten.
  • tüm fotoları sildim
  • Tamam da bunun bize bir zararı yok bence ? Yani senin neyi sevdiğini ya da neyi takip ettiğini gerekli yerlere paylaşıyorlar ve onlarda sana facebook'dan ulaşıyor bir nevi sana ilgilendiğin şeyleri gösteriyor.İyi de zaten ben bunula ilgileniyorum-arıyorum ve belki de alacağım.Bana bunu göstermesinde bir terslik yok ki adamlar direk müşterisini tutuyor .Yani bunu yerli firmalarda yapsın diyeceğim ama ne yerli firma var ne de yerli firmanın yayınlanacağı yerli sosyal ağlar
  • quote:

Tamam da bunun bize bir zararı yok bence ? Yani senin neyi sevdiğini ya da neyi takip ettiğini gerekli yerlere paylaşıyorlar ve onlarda sana facebook'dan ulaşıyor bir nevi sana ilgilendiğin şeyleri gösteriyor.İyi de zaten ben bunula ilgileniyorum-arıyorum ve belki de alacağım.Bana bunu göstermesinde bir terslik yok ki adamlar direk müşterisini tutuyor .Yani bunu yerli firmalarda yapsın diyeceğim ama ne yerli firma var ne de yerli firmanın yayınlanacağı yerli sosyal ağlar

bu keşke dediğin gibi bir tek masum amaçlar için kullanılsaydı fakat işin rengi öyle değil. sen işin temiz kısmını görüyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne böceği? Bilen var mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya ben siyasi düşüncelerle ilgilenmem pek,hani dünyayı takip ederim biraz,gazeteleri okurum nihayetinde oralarda da görüşler var.Okur görüşünü öğrenirim fakat görüşüne bir eleştiride bulunmam yani.İşin siyasetiyle ilgilenmediğim için de sadece kendim ile ilgili kısımlarındayım.Herhangi bir siyasi görüşüm yok.Kimse kusura bakmasın ama adam gibi bir siyasetçide yok zaten ülkemizde.Ne iktidar ne de muhalefet.. Adamlar taş sopa birbirine iyice parktaki çocuklara döndüler düşüncesel hiçbir değişiklik yok bu ülkede herkes kendi cebinin peşinde savunulacak ya da üstüne gidilecek bir yol yok.
  • quote:

Ya ben siyasi düşüncelerle ilgilenmem pek,hani dünyayı takip ederim biraz,gazeteleri okurum nihayetinde oralarda da görüşler var.Okur görüşünü öğrenirim fakat görüşüne bir eleştiride bulunmam yani.İşin siyasetiyle ilgilenmediğim için de sadece kendim ile ilgili kısımlarındayım.Herhangi bir siyasi görüşüm yok.Kimse kusura bakmasın ama adam gibi bir siyasetçide yok zaten ülkemizde.Ne iktidar ne de muhalefet.. Adamlar taş sopa birbirine iyice parktaki çocuklara döndüler düşüncesel hiçbir değişiklik yok bu ülkede herkes kendi cebinin peşinde savunulacak ya da üstüne gidilecek bir yol yok.

ama bilinçlenip insanlık görevini yapmakta senin sorumluluğundur. bu dünyada sorumluluk almadan ölerek kendine hainlik yapmış olursun. ne alakası var deme çok alakası var. bir kişi bile bilinçlenmesi insanlık adına iyidir. hoş 1 kişi bilinçlenirken bu tür şeyler karşısında 1000 kişi yozlaşıyor.

özet geçmek gerekirse facebook v.b tarzı siteler gereksiz olup hiç bir faydası olmayan yapılardır. gerekli bir şey olduğunu düşünmüyorum tabii bu sizin kendi yaşantınız ve tercihiniz. ben uyarı mı yaptım gerisi size kalmış.

kolay gelsin.

• Görüşler ve bilgiler için teşekkür ediyorum sana,üzerinde biraz düşünücem.
  • facebook cia tarafından desteklenen bir sosyal paylaşım sitesi. Sebebi birçok kişinin ne yaptığını nerede olduğunu çok kısa sürede öğrenebiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pog

facebook cia tarafından desteklenen bir sosyal paylaşım sitesi. Sebebi birçok kişinin ne yaptığını nerede olduğunu çok kısa sürede öğrenebiliyorsunuz.

Dostum zaten Berry1925'in dediği şey bu.Yani biz kullanıyoruz tamam da, bunu yapan elemanlar neler kazanıyor ?Para değil sadece işin ucu.Adam haklı senin de dediğin gibi cia şu bu adamları desteklemeyen yok çünkü hepsinin işine geliyor.Güçlülre güçleniyor, güçsüzlerde gitgide güçsüzleniyor.Bildiğin sömürmenin sanal alemdeki adı ya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.