Şimdi Ara

BU OLAYDA KİM ZARARLI? - ZEKASINA GÜVENEN BUYURSUN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sungerbob geldi aklima oyle bir bolum vardi
    1 dolara birbirlerine satiyorlardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otel sahibi zararlıdır. 100 lira borcu bitiyor ama hayat kadınından aldığı para boşa gidiyor yani otellerde para iadesi yapılmamalı sonra bizim kafamız karışıyor.
  • Otel sahibinin hayat kadınından alacağı para boşa gidiyor 100 tl zararda olması gerek. 1000 tl si vardı 100 tl geldi o 100 tl geri gitti hala 1000tl si var ama hayat kadınının borcu silindi. Tabi kendi borcuda silindi ama şöyle oluyor otelci hayat kadınından parayı alıp kasaba vermiş gibi oluyor yani zarar yok konu kilit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naperva92

Otel sahibinin hayat kadınından alacağı para boşa gidiyor 100 tl zararda olması gerek. 1000 tl si vardı 100 tl geldi o 100 tl geri gitti hala 1000tl si var ama hayat kadınının borcu silindi. Tabi kendi borcuda silindi ama şöyle oluyor otelci hayat kadınından parayı alıp kasaba vermiş gibi oluyor yani zarar yok konu kilit

Ben nededim? Zarar mi var dedim iyi oku

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözdüm hocam. kısaca şu oluyor hayat kadını borcunu veriyor otel sahibine. otel sahibide kasaba borcunu ödüyor. Otel sahibinin cebindeki ilk para 0 sa yine 0 olarak kalıyor. Birinden gelen parayla borcunu kapatıyor. Rus ise borçların verilmesine vesile oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AoE_Bsrn

quote:

Orijinalden alıntı: Naperva92

Otel sahibinin hayat kadınından alacağı para boşa gidiyor 100 tl zararda olması gerek. 1000 tl si vardı 100 tl geldi o 100 tl geri gitti hala 1000tl si var ama hayat kadınının borcu silindi. Tabi kendi borcuda silindi ama şöyle oluyor otelci hayat kadınından parayı alıp kasaba vermiş gibi oluyor yani zarar yok konu kilit

Ben nededim? Zarar mi var dedim iyi oku

ben yorumun başında zarar dedim sonra yazarken fikrimi değiştirdim
  • Otelciye aittir zarar

Cunku verdigi 100 dolari geri istiyor Rus

Olmayan parasi ile kasaba borcunu odedi,bu sefer Rus a borclandi

• güncel
  • Hepsi zararda. Rus ve toptancı hariç.

Edit: Herkes otel sahibi zararda demiş zaten zararda. Kasaba gelen para direk gidiyor. 100 liralık et zararında. Toptancı da mantıken verdiği malın 100 liralık zararında ama hayat kadınıyla da bedavaya ilişkiye girmiş oluyor. Hayat kadını da toptancıya bedavaya vermiş sayılıyor . O da zararda.

Zararlılar otelci, kasap ve hayat kadını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hodor Hodor -- 16 Ekim 2016; 14:30:52 >
  • Herkesin 100 tl alacağı ve 100 vereceği olduğu için zaten kimsenin borcu yoktu

• otel sahibi
  • yukarıdaki arkadaşın yapımıyla biraz daha detaylandırdım

en başından otel sahibinin 1000 tl nakiti var ve 100 tl alacağı var ve 100 tl borcu var kasaba
    rus çıkar 100 tl verir otelin kasasında 1100 tl olur
    otel kasaba verir kasada 1000 tl kalır
    kasap ,kadına verir
    ,kadın otele olan borcunu verir
    otelde 1100 tl olur ve rus parayı ister, otel parayı verir,
    otelde 1000 tl para kalır, otel sahibi kasaba olan 100 tl borcunu ödemiştir, ve alacağı olan 100 tlyi almıştır bu işte ne kar ne zarar vardır , e zaten rus kalmadı bu adamın odasında ? yani bir zarar yok ortada

şöyle inceleyelim

otel: 100 tl alacak hayat kadınından, 100 tl borç kasaba kasaya giren para :0 tl
    kasap:100 tl alacak otelden, 100 tl borç hayat kadını kasaya giren para :0 tl
    hayat kadını:100 tl alacak kasap,100 tl borç otel kasaya giren para:0 tl
    yok rus gelmiş falan ayak yapmayın bize :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2380D2E6A -- 16 Ekim 2016; 14:44:59 >

• Potasyum nitrat kardeş amma yormuşsun kendini kimsenin zararı yok işte.

• Otel sahibi zararda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No VI -- 16 Ekim 2016; 14:52:35 >
  • parayı geri alıyosa otel zarardadır
  • Dolar kuru degismisse gun icinde herkes zararli veya herkes karli olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Lovelorn Rhapsody

Kar veya zarar yok, otel sahibi borcuna karşılık kendi alacağından feragat ediyor.

+1
  • Hayat kadını rus mu?
  • sen bana 5tl veriyorsun sonra ben sana borçlandığım için 5tl veriyorum. etti mi 10 lira ? ama benim cebimden hiç para çıkmadan sana 10 lira ödetmiş oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

sen bana 5tl veriyorsun sonra ben sana borçlandığım için 5tl veriyorum. etti mi 10 lira ? ama benim cebimden hiç para çıkmadan sana 10 lira ödetmiş oldum

Yoo ? zeka mısın sen :D ben sana 5 TL versem -5 TL, olur. Sen o 5Tl bana geri versen +5 tl gelir ve hesabım geri döner. 10TL falan yok ilkokul
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.