Silkroad'ın premium'u böyle olmamalıydı. Her ne kadar premium olsa bile oyuna giremiyor dc oluyorsun lag war herşey aynı şunun adını başka şey koysaydınız bari yazık oldu bütün hayallerimize. YAZIKLAR OLSUN SANA SİLKROAD emeklerimizi boşa yedin bitirdin YAZIKLAR OLSUN
Bence de olmamalıydı
EN çok bozulduğum nokta ise + basarken daha şanslı olunması
Böylelikle ancak silk alanlar ayakta durabilecek
Yemin Ederim Oyuna Girdigime Pişman Oldum.
Exp 72 İdi Kapının Onune Cıktım 70 Oldu Sinirlen Catlıcaktım.
Premium almaya bile korkar olduk artık çünkü alsakta boşa kullanamadan bitiyor aynısı ticket alırkende oldu bu oyunda herşey boşa
ARKADAŞLAR BUDA İŞİMİZE YARAR (HER NE KADAR KÖTÜ OLSA DA)
evet haklısınız bosa gıdıyor aha işte gıremıoz
kaç para veriliyo bu premiuma .. yeni çıkan bi olay acele edilmemeliydi bence alımında..
quote:
Orjinalden alıntı: destructive
kaç para veriliyo bu premiuma .. yeni çıkan bi olay acele edilmemeliydi bence alımında..
Gold Premium: 200 Silk = 16 Euro = 20 Dolar = 28 YTL civarı Silver Premium: 150 Silk = 12 Euro = 15 Dolar = 21 YTL civarı
Öyle denmemeliydi!! Gold premium: 28 ytlni çöpe at ya da sevap niyetine dilenciye ver...
Dold Premium:200 Silk Silver Premium:150
Yani Gold:26 YTL Galiba
45 milyona cd alırım ayda 25 milyon veririm world of warcraft oynarım eğer silkroada premium almaya kalksam.. lag yok grafikler dünyadaki en güzel on. oyun çoğu oyundanda daha ii.. hile yok hurda yok bot cart curt bişi yok.. gm ler sadece olay için deil hak için orda hacklendin datandan herşeyi öğreniyolar çalanın üyeği gidiyo sana itemler geri geliyo.. silkroad çok bomba yaptı bu silk işini.. knightta free2play çıktı bi baktık nerdeyse full paralı olucak..
Parasız dedik oyuna basladık ticketsızda kasılır nolurki dedik.Baktık ticket sız kasılmıo eziq duruma düsülüo oraya para sonra bot çıkardılar ok öenmli dedik orayada para, Maymun çıkardılar paraları 2 saate simdi bizmi toplıcaz dedik offf ok onada para simdide bu premium lar çıktı . PARASIZ dedik ama joymax azımıza s.çıo ne kadar para harcadım bu oyuna ama BIRAKAMIOMM Öteki konuya yazdığım gibi uçuo paralarr uçuooo
ya iyide premium oyuna %100 alcak değilki!o sadece almasını kolaylaştıran bir item,kesin aldıran değil
Yoo tek tık giriyorum silver ile. Hiçbir sorun yok. Traffic yazısı yok.
bence şimdiki tek fark tek tıkta ımage cod geliyor nomad haklı
hiç sevmedim premiumu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme