Şimdi Ara

Bu Otomobillerden Hangisini Tercih Etmeliyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2017 üzeri Ibiza 1.0 Ecotsi. Periyodik bakımı pahalıdır ama Turbolu 110 beygir motoru tatmin eder. Sakin kullanımda çok yakmaz, vergisi düşüktür.

• sahibinden.com
    Renault / Clio / 1.5 dCi / Touch / SAHİBİNDEN 73 BİNDE 2018 MODEL OTOMATİK CLİO sahibinden.comda - 1012061192
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-73-binde-2018-model-otomatik-clio-1012061192/detay

Ben olsam gözüm kapalı bu tarz birşey alırdım. Seçeneklerinizde b segment araçlar gördüğüm için bagaj ihtiyacınız yok diye anladım. İlk arabanızmış sürtme çarpma durumlarında falan parçası ucuzdur sanırım. Otomatik mis gibi bence. Yüksek modelli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer 20-30k daha üzerine koyabilirseniz düşük km Elantra tavsiye ederim. LPG ile uyumu düşünüldüğünde sorunsuz binilebilecek bir araç. Ben 2018 Model manuel sahibiyim, memnunum aracımdan. 

• Eskiden Peugeot model araçlara bu lafı söylüyorlardı. Artık herkes 3008'e hayran. Çok çabuk fikir değiştiriyor bizim millet. Cruze Avrupa'ya geri dönsün, biraz tutsun anında fikir değişir..

• brkprlk35 kullanıcısına yanıt

düzenli olarak suv pejoları ve forumları takip ediyorum.bir kaç sene sonra gene elektronik arızaları kanser gibi yayılıyor.hiç mi değişmemiş yorumları boy boy hocam.eşekler adam olur pejo olmaz

• muhtesemmatrix M kullanıcısına yanıt

Bazı araçlar elektronik olarak zayıf oluyor mesela renault megane 2 bakıyordum ilk araba alacağım zamanlar şimdi iyi ki almamışım diyorum bir sürü elektronik sorun yaşandığını duydum ve kullanıcıları bile elektrik sisteminin zayıf olduğunu söylüyor genel olarak fransızlarda elektronik sıkıntılar çok oluyor.

• Premiumlar haricinde ww, opel ve ford iyidir. Farkı kullanınca anlarsın.
    Bu liste özelinde corsa 1.4/ astra 1.6 cdti otomatik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.2 tsi polo dsg
    1.0 tsi ibiza dsg
    1.4 tdi polo ibiza dsg

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.