Bu yazıyı gordugumde sok oldum onceden burda resimlerimi falan gosteririm yazıyoduda bu kadrına pes dogrusu yani bi oyun icin bunları yapanların oldugunu gorunce insan icinden bu turkiye nasıl gelişir ki diyor
cevabıda var ama yazmıyım şimdi ban sebebim olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: İzmirli Muhasebeci
bu eski bişi fotosuda vardı bende
xıgenonda bende clan liderimin 17 yasında bir kız olduğunu öğrenmistim..MiqropVsDomestos bununla bayağı bir konustuk falan iss taa ortaklığa kadar gitti sonra bu ne yaptıysa 80 lwl birinden iron neck aldı.iron necki görünce ortaklıktan ayrılmak istediğini belirtti bende eywallah dedim.Millete benim hırsız lduğumu falan söylemis hala bir sey yapmıs değilim ev telefonundan cep nosuna kadar elimde herzeyi mevcut.AmA Kimseyi kırmak istemiyorum.Zaten onun clanında iken ally e 10m verene webcam show yapıcam diyordu 10m icin webcam show yapan iron necklage icin neyse kanıma dokunan beni clanına davet eden birinin bu olaylar olmadan önce kimseyi satamayacağımı clan dağıldaktan sonra ancak gelebileceğimi belirtmis edim o da bana bir kız icin adam satanları hic sevmem diye bir kelime söyledi daha sonra kız buna askım fln deyipte 2 de cam acınca bana artist kesildi ismini notice gecirticem diye hırsız olarakmıs ne yaptıysam artık.ßekliyorum oyunda adımız gecsede nlü olsak diye. haaa sakın pm atmayın ncs bastı
quote:
Orijinalden alıntı: İzmirli Muhasebeci
bu eski bişi fotosuda vardı bende
iron neck demek bu kadar değerli bir item
quote:
Orijinalden alıntı: Özgü®
Alıntıları Göster
hahaa
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ozgur2266
se nne diyosun benim bahsettiğim kız b.....reliğini verdi.+3 lobo pendant icinde sanal şey yapmıslar anladınmı xD
blmıom ama xde 1 tane clan wardı onunda baskanı kadındı 28 yasında charı sattı sonra
quote:
Orijinalden alıntı: snookey
ya çok çirkinse
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: snookey
ya çok çirkinse
quote:
Orijinalden alıntı: DiCaTu
blmıom ama xde 1 tane clan wardı onunda baskanı kadındı 28 yasında charı sattı sonra
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: explore
ooo xıgenonda bereket var iron nec diye icraattan sonra amulet of healt iteliceksin :D
quote:
Orijinalden alıntı: Pr0Life
ben böle bi sey olduna ınanmıyorum bır ıron neck için namusunu satacak birini zannetmıyorum
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: *LogosMania*
ben böle bi sey olduna ınanmıyorum bır ıron neck için namusunu satacak birini zannetmıyorum
iron neck diosun borumu ytl ile yine iyi para yapıor zaten bunu söyleyen nomral bi kız olamaz kesin 0r..s..udur
quote:
Orijinalden alıntı: sound_of_silence!
quote:
Orjinalden alıntı: *LogosMania*
iron neck diosun borumu ytl ile yine iyi para yapıor zaten bunu söyleyen nomral bi kız olamaz kesin 0r..s..udur
Alıntıları Göster
bende diesde oynuyorum we böle yazılara hemen hemen hergün şait oluyorum hatta pmden bile söledi msn adresinide werdi ekledim harbiden kız we 19 yaşında çıktı
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ozgur2266
en az 200 ytl düşün artık ayda 30 kişiden IN alsa gerisini siz tahmin edin...