Şimdi Ara

BU OYUN İYİCE BOZULDU YAW(bence+18) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _P*CaN_

alıntıdır:
    http://img180.imageshack.us/my.php?image=ironod1.png

Süper

• Sansını İyi Değirlendir
  • @rotomix

yalama olur moruq yol gecen hanı
  • valla bilmem ama iron necklace xgenonda reel para ile 240 m felan
    50 m için kac adamla yatanlar var bu kadın yaklasık 200 m luk iyi mal heralde :)
  • ne demeye çalışılmış anlamadım. bu oyunda eşcinsel erkek oyuncuda olabilir. hırsız da arsızda bu bütün erkek oyuncuların eşcinsel veya hırsız olduğunu göstrmez. ben de 48 yaşında bir anne oyuncuyum . dikkatli konu açın biraz.
  • Saçma bir konu.

• quote:

Orjinalden alıntı: bezbebek

ne demeye çalışılmış anlamadım. bu oyunda eşcinsel erkek oyuncuda olabilir. hırsız da arsızda bu bütün erkek oyuncuların eşcinsel veya hırsız olduğunu göstrmez. ben de 48 yaşında bir anne oyuncuyum . dikkatli konu açın biraz.

merhaba..
    her anneye saygi duyar ellerinden operim..
    annecim sorun bu oyunu bu hale getiren degil..getirilmesine izn veren zihniyetlerde..ya free play olayni kaldircan yada.. full pre yapican..ha ikisinide yapabilirsin cabaldaki gibi ama isi sıkı tutucan..3 kurusa +9 itemleri yok gm miz satti..yok edit carlari su verdi haberimiz yok..yok kops 3 cinli yapiyormusta basademiyolar vs..hikaye..bir insanin gzu ac oldugunda...inanin ne kazanirsa kazansin doymaz..ve sonu belli husran..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larry -- 3 Şubat 2008; 20:44:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ozgur2266

iron neck demek bu kadar değerli bir item

iron neck. e şehrazatı bile alırım

• iron necki bana verse
  • quote:

Orjinalden alıntı: Myst!que

valla bilmem ama iron necklace xgenonda reel para ile 240 m felan
    50 m için kac adamla yatanlar var bu kadın yaklasık 200 m luk iyi mal heralde :)

Abartma yav eskiden di o fahiş fiyatlar. şimdi iron belt 180'e necklace 220'ye gidiyor. ikisi 400 işte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: acream

Bu yazıyı gordugumde sok oldum onceden burda resimlerimi falan gosteririm yazıyoduda bu kadrına pes dogrusu yani bi oyun icin bunları yapanların oldugunu gorunce insan icinden bu turkiye nasıl gelişir ki diyor

http://img151.imageshack.us/img151/897/adszyk1.jpg

VE ONU YAZAN BEN DEİLİM

bu bir çocuk belli en fazla 10 yaşında

• quote:

Orjinalden alıntı: S A H

bu eski bişi fotosuda vardı bende

cevabıda var ama yazmıyım şimdi ban sebebim olabilir

Daha dun cektim arkadasım zaten 2 hafata once falan basladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrYzC

quote:

Orjinalden alıntı: acream

Bu yazıyı gordugumde sok oldum onceden burda resimlerimi falan gosteririm yazıyoduda bu kadrına pes dogrusu yani bi oyun icin bunları yapanların oldugunu gorunce insan icinden bu turkiye nasıl gelişir ki diyor

http://img151.imageshack.us/img151/897/adszyk1.jpg

VE ONU YAZAN BEN DEİLİM

bu bir çocuk belli en fazla 10 yaşında

cocuk namusunu satmaz ki

belli mi olur 80lvl icin BMW veren varsa boyle bişi neden olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acream......... -- 4 Şubat 2008; 10:48:29 >

• iron neck pahasına 10 tane kokluyorum
  • Ben Bu Aslı 29 yaşındayım fln hikayesinden cok gördüm ...

Parti kurmuştum kasılıyodum bi tane kız asas vardı partide sonra o bana Pm attı şöyle : Ben Aslı 29 yaşındayım bana rogue itemi verirsen seninle bu gece bereber oluruz dedi . sonra bütün partye yazmış bunu ... yani hepsininde adı Aslı olamaz Hepside 29 yaşında olmayabilir kandırmaca ...
  • ahehe adam dalga gecıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur2266

iron neck demek bu kadar değerli bir item

espiri süper +10
  • la biraz tasarruflu olun.İN Ytl satsanız 200-250 YTL eder.Gidin bi keraneye 3-4 ceşit kız alın.Aman sabahlar olmasınnn...
  • Özellikle Border'a yaşı küçük sürekli küfreden andavallar sokulmamalı daha oyun oynamayı bilmeyen andavallar sürekli küfredip sızlanıyorlar.

altı üstü bir oyun alınacak yüzde belli fakat lafını sözünü bilmez eline klavye almış insanlık yoksunu kişiler yüzünden oyun git gide tatsızlaşıyor.

adice küfreden tüm kendini bilmez zeka yoksunları banlanmalı. başkalarına hakret etmeyi hak gören akılsız şuursuz insanlara bu oyunda artık yer olmamalı. yetti artık

• quote:

Orjinalden alıntı: _P*CaN_

alıntıdır:
    http://img180.imageshack.us/my.php?image=ironod1.png

ÖLDÜM GÜLMEKTEN

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.