BEYLER KNİHGTTA KOXPA BIRAKTIĞINZ ZAMAN DERUDA APOSDA AFK OLURKEN PAZAR KURARKEN BU OYUNU OYNAYIN KNİGHT GİBİ BAĞIMLILIK YAPIYO http://www.novelconcepts.co.uk/flashelementTd/
quote:Orijinalden alıntı: passlock44YARDIMA İHTİYACI OLAN VARMI OYUN HAKKINDAmesaj sayına bakarak bi bit yenigi wardir diye dusunuom bu oyunda ama
quote:Orijinalden alıntı: Ö.ÇaKıRmesaj sayına bakarak bi bit yenigi wardir diye dusunuom bu oyunda amaAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Shıtmyass mesaj sayına bakarak bi bit yenigi wardir diye dusunuom bu oyunda ama seninde ilk geldiğinde mesajın 1 di.
quote:Orijinalden alıntı: Isbara ALPquote:Orjinalden alıntı: Shıtmyass mesaj sayına bakarak bi bit yenigi wardir diye dusunuom bu oyunda ama seninde ilk geldiğinde mesajın 1 di.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: FearFroMe quote:Orjinalden alıntı: Shıtmyass mesaj sayına bakarak bi bit yenigi wardir diye dusunuom bu oyunda ama seninde ilk geldiğinde mesajın 1 di. haklısın ama yinede güvenemiyorum ve güvenememekte haklı oldumu da düşüonüom
quote:Orijinalden alıntı: Ö.ÇaKıRmesaj sayına bakarak bi bit yenigi wardir diye dusunuom bu oyunda amaAlıntıları Göster Sakatlık yok oyunda normal.. Warcraft gibi sadece net üzerinden yapmışlar. Warcraft Frozende'de aynı map mevcut. Zevkli gerçekten oynamaya değer.
quote:Orijinalden alıntı: CenkSakatlık yok oyunda normal.. Warcraft gibi sadece net üzerinden yapmışlar. Warcraft Frozende'de aynı map mevcut. Zevkli gerçekten oynamaya değer.Alıntıları Göster Bence çok zevkli bi oyunda High scoresde uçuk rakamlar var bi ipucu varmı en fazla 37 LwL oldum oda 39 LwL adamların Puanı nerdeyse benim 10 katıydı
quote:Orijinalden alıntı: CopepodBence çok zevkli bi oyunda High scoresde uçuk rakamlar var bi ipucu varmı en fazla 37 LwL oldum oda 39 LwL adamların Puanı nerdeyse benim 10 katıydıAlıntıları Göster oyunda bişey yok kuleler dikip gelen yaratıkları öldüreceksin
quote:Orijinalden alıntı: yeteramakörnumanoyunda bişey yok kuleler dikip gelen yaratıkları öldüreceksinAlıntıları Göster geçenlerde sitede yayınlamıştı biri bu oyunu 27 de yandım ben
quote:Orijinalden alıntı: yeteramakörnumanoyunda bişey yok kuleler dikip gelen yaratıkları öldüreceksinAlıntıları Göster ben 22 lvl da kaldım kırmızı top ölmüyor
quote:Orijinalden alıntı: yeteramakörnumanoyunda bişey yok kuleler dikip gelen yaratıkları öldüreceksinAlıntıları Göster güzele benziyor
quote:Orijinalden alıntı: MavimsiDünyaÇok güzel bi oyunAlıntıları Göster güzel çok oynadım 27 yi geçemedim ama
quote:Orijinalden alıntı: CenkSakatlık yok oyunda normal.. Warcraft gibi sadece net üzerinden yapmışlar. Warcraft Frozende'de aynı map mevcut. Zevkli gerçekten oynamaya değer.Alıntıları Göster çok hoş bea
quote:Orijinalden alıntı: E.A.1640 level 34 Alıntıları Göster bu oyun cok verildi ama ko dışında başka yere bakmadıgınız icin bu oyunu göremezsiniz. oyundada bir şey yoktur ben bunu cok kez bitirdim.
quote:Orijinalden alıntı: E.A.1640 level 34 Alıntıları Göster http://forum.donanimhaber.com/m_11725450/tm.htm
quote:Orijinalden alıntı: ccm*http://forum.donanimhaber.com/m_11725450/tm.htm Alıntıları Göster Sağol