Hey gidi günler, Master System II, Alex Kidd, Outrun
Majorette oyuncak araçlar
Hani olm kimse cine5'den foto koymamış,şifreli kanalda yarı hayal ederek adult izlerdik :/
Çocuklugumu özledimmmmmm
88 liler hatırlıyorum demiş benim gibi 73 lüler ne dese acaba tahtadan bilyalı yapardık sapan yapardık agaç dalından ok yapardık ahhh ah.
İlk önce
Varmı içinizde bunu hatırlayan? Annem ben doğmadan birtane alıp büyüyünce oynar diye sandığa koymuş.
butün resimlerde anınlarım canlandı sanki ogünleri arkadaşlıklarımızı özledim.
bunu hatırlayanlar
hala dinlerim super
Buradaki herseyi cocukluğumda gördüm ama artık ilkokul 3 ya da 4 deydim . Almanya dan bir tanıdığımın hediyesi off hala unutamam
quote:
Orijinalden alıntı: Halleluja
kendimden geçtim bunu görünce
quote:
Orijinalden alıntı: KanucaN
quote:
Orijinalden alıntı: deniz6
Ne biçim sevinmiştim bunu aldıklarında hala odamda duruyor.
Bu zavallı tır ve küçük arabası çocukluğumun hiperaktifliğine kurban gitti.
ulan be ne gündü onu ilk aldığım gün tüm 7/24 bunla
quote:
Orijinalden alıntı: Halleluja
hala varmı bunlar bilmem
Bundan vardı bende.
Çok pis duygulandım bee.. Semt pazarıı kurulsun diye gün sayar oyuncak almak için. Alış veriş merkezine her gittiğimzde heycanlı her dönüşümüzde alınmıyan oyuncakların üzüntüsü. Evden para kopartıp cips fln almaya koşarak gidişimiz içinden acaba hangi taso çıkacak diye merakımız. Futbolcu kartı aldığımızda sevmediğimiz takımın oyuncusunu bile bağrımıza basmak. Sanki bütün misketleri kumarda kaybetmişizde efkarımız veya yakın arkadaşımızı köktükten sonra üzülmesin diye geri verişimiz. Sevdiğimiz çizgi filmleri arkadaşlarla seyretmenin zevki.(Birgün arkadaşta he-man i seyretmiştik 4-5 arkdaş çizgi film bitti herkes birbirine girişiyor kılıçlar çekilmiş ev sahibi teyze sonra bizi terlikle kovalamıştı) Yaaa hangisini saysamki ateri kasedi için 3-5 km yürüdüğümüzümü yoksa takas için gerekli parayı bulamadığımzda depozitolu soda şişesi arayışımızmı vayyy beee....
Hacı benim zamanımda pil yoktu haliyle pilli oyuncaklar da yoktu hey gidi günler
quote:
Orijinalden alıntı: sonneillon
Hacı benim zamanımda pil yoktu haliyle pilli oyuncaklar da yoktu hey gidi günler