Şimdi Ara

Bu oyunda neden bu kadar serefsiz var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba cs go da rekabetçi atıyodum mirage de 13-5 yeniyoruz polonyalı şerefsizler beni kickledi oyundan ve 1 hafta ceza aldım sinirden patladım gerçekten. Oynamayacağım bidaha bu lanet oyunu. Görüşlerinizi bekliyorum

• Bu sadece bi oyun dostum. Önce neden sinirleniyorsunuz anlam veremiyorum. Şimdiye kadar oynadığım mm maçlarının hiç birini terk etmedim ve kimseyi kick'letmedim. Kötü giden bir maçın ordatasında 3 kişi maçtan çıkarak 3 bot ile maç bitirdim (yenildik tabi). Sakin olun ve eğlencenize bakın. Kolay sinirleniyorsanız takım arkadaşlarını da kanser edersin onlarda kick'leyebilir. Keskin sirke meselesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha çok sinirlenirsiniz merak etmeyin

• banada aynısını 3 kere yaptılar 1.ydim:)
  • Aslında oyunu pek ciddiye almam ama ne güzel yeniyoruz adam kalkıp kickliyo bide üstüne üstlük 7 gün ban yedim rekabetçiden. Zaten oyun rekabetçi dışında oynanmıyor ki. Bir de adama awp droplamadım diye yaptı bunu
  • 7 gün ban yemen için her maçta kickleniyor filan olman lazım
  • Şu kicklenenler nasıl oynuyor ne konuşuyor oyun içinde çok merak ediyorum gerçekten, hadi 1 kicklenirsin 2 kicklenirsin de. Arkadaş ceza alacak kadar kicklenme sayısına ulaşıyorsan hatayı kendinde araman lazım.

• Tek başınıza giriyorsanız biraz da o riski göze almanız lazım.
  • csgo solo oynanacak bir oyun değil o yüzden arkadaş edinmeye bak.
  • Hesabı prime yapmaya bakın, bu tarz oyuncular %80 azalıyor en azından.
  • Esea veya faceit al

• Oturdugum yerde durmadan elektrik kesintisi yuzunden 7 gun ceza aldim. Adam awp droplamadim diye oylama baslatti arkadaslardi zaten attilar beni

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.