Bildirim
Bu oyunda neden bu kadar serefsiz var
Primanova Lima Çöp Kovası Kırmızı M-E06-04 : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B07BHT429T
8 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bu sadece bi oyun dostum. Önce neden sinirleniyorsunuz anlam veremiyorum. Şimdiye kadar oynadığım mm maçlarının hiç birini terk etmedim ve kimseyi kick'letmedim. Kötü giden bir maçın ordatasında 3 kişi maçtan çıkarak 3 bot ile maç bitirdim (yenildik tabi). Sakin olun ve eğlencenize bakın. Kolay sinirleniyorsanız takım arkadaşlarını da kanser edersin onlarda kick'leyebilir. Keskin sirke meselesi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha çok sinirlenirsiniz merak etmeyin
banada aynısını 3 kere yaptılar 1.ydim:) -
Aslında oyunu pek ciddiye almam ama ne güzel yeniyoruz adam kalkıp kickliyo bide üstüne üstlük 7 gün ban yedim rekabetçiden. Zaten oyun rekabetçi dışında oynanmıyor ki. Bir de adama awp droplamadım diye yaptı bunu -
7 gün ban yemen için her maçta kickleniyor filan olman lazım -
Şu kicklenenler nasıl oynuyor ne konuşuyor oyun içinde çok merak ediyorum gerçekten, hadi 1 kicklenirsin 2 kicklenirsin de. Arkadaş ceza alacak kadar kicklenme sayısına ulaşıyorsan hatayı kendinde araman lazım.
Tek başınıza giriyorsanız biraz da o riski göze almanız lazım. -
csgo solo oynanacak bir oyun değil o yüzden arkadaş edinmeye bak. -
Hesabı prime yapmaya bakın, bu tarz oyuncular %80 azalıyor en azından. -
Esea veya faceit al
Oturdugum yerde durmadan elektrik kesintisi yuzunden 7 gun ceza aldim. Adam awp droplamadim diye oylama baslatti arkadaslardi zaten attilar beni
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X