Şimdi Ara

Bu oyunu 25-30 yaş üstü oynayan? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 28 yaşındayım bende muhabbet amaçlı oynuyorum. geçen sezon plat 2 de bırakmıştım bu sezon ilk 10 maçı dahi atmadım. Akşamları sohbet muhabbet edip eğlenebileceğim insanlar arıyorum. normal yada dereceli fark etmez.

oyun ismi: darkchickk
  • West'te yeniden başladım. Yaş 24 en son sezon 3'te oynuyordum şimdi yeni pc toplayınca akşamları takılmak için tekrar döndüm.

Nick: zKallavi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tr de jungle oynuyorum yaş 27 genelde hafta sonları geceleri giriyorum eklemek isteyen

Nick : Maestro Dragón

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşım 33,

Erkek kardeşimle birlikte akşamları ARAM oynuyoruz. (Onun yaşı da 30) Oyun esnasında Discord kullanıyoruz.

RURF kaldırılıncaya kadar orada oynamaya başladık. Eğlenmek için oynayanlar ekleyebilir.

Nick: Kunio
  • Euwest oynayan varsa orta halli oynuyorum onurkara06 ekleyin lütfen

• Benim de yaşım 34. EU West'te oynuyorum. Yeni başladım haliyle pek iyi değilim.
    Günde 1-2 maç atıyorum sadece.
  • bende oyuna geri döndüm. yaş 26 trde takılıyorum şuan sıfırdan hesap kasıyorum. normal game veya aram oynayacak birileri varsa eklesin lütfen.

Nick= Johnny Quid
  • Esnek veya Normal oyun atmak isteyenler ekleyebilir.
    Daha sıralama maçlarını yapmadım. Geçen sezon oynayacak takım bulamadığım için bronzda kaldım.
    Malum Destek oynayıp yükselmek zor.

Main rol : Destek
    TR server: Aragonit1905
  • oyunu ilk oynadığım zaman 23 tüm, 2012...

Nick = PlLL
  • bende 2011 de başladım 2016 da saçma bir ban yedim 2018 yeni hesapla başladım tekrar 26 yaşındayım çevre kalmadı eskisi gibi aynı yaş grubunda olanlarla akşamları 2 3 el atabiliriz güzel bir 4 5 kişi olunursa flex bile olur.

Nick TR :Mühendis bey NA EDİT : elo platin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhendıs bey -- 25 Haziran 2020; 16:17:34 >
  • Yaşım 12 nick

DeidaraSanjiTR
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr09 -- 2 Ekim 2020; 13:57:39 >
  • Wow takılın. Tavsiye ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gençler ayıptır söylemesi 40 yaşındayım, ergenlerle oynamaktan bıktım, qrill diye ekleyebilirsiniz, mid, solo... mainim pant

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.