Şimdi Ara

Bu oyunu 25-30 yaş üstü oynayan? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceden oynuyordum, ara vermiştim 3 yıl. Şimdi 4 ay oldu geri başlayalı, main support, lig altın 4, yaş 26. Varsa oynamak isteyen Gewehr 98 ekleyebilirsiniz. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 72 yaşındayım lol oynuyorum...

Şaka maka vardır 72 yaşında oynayan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

Ekledim arkadaşım

Alıntıları Göster
    Nick neydi anımsayamadım.
  • bende varım da bugun hesabıma giremedim. Kurtarma işlemleri de olmuyor mail adresime hiçbir şekilde mail gelmiyor.
  • Arkadaşlar biz de haftaiçi akşamları ve haftasonu fırsat buldukça arkadaşlarla lole giriyoruz. Genellikle 3-4 kişi oluyoruz. Liglerimiz platin 3-4 arası. Yaşlar da 25-30 civarında. Gelmek isteyenler olursa bana özelden ulaşabilir. Genelde ormancı ve üst koridor bulmakta güçlük çekiyoruz.
  • TR'nin allah belasını versin sadece West'de oynuyorum artık. Silver 2 yerleştirdi seri platin yapacağım beraber oynacak varsa ekleyebilir.
    Nick: Akhunlu
  • papy0n kullanıcısına yanıt
    sezon 3 deyken hatırladım sizi forumdaydınız :)
  • Tastarakay kullanıcısına yanıt
    Aynen tr çöp de kaç sezondur gümüş kalmışsın. S3 bronz s4 gold s5 elmastım ben. Çok oynamadın mı oyunu demek ki yada kendini geliştirmeye dayalı oynamadın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tipsiz_Tatlı_Karakter -- 5 Ocak 2020; 1:26:51 >
  • 37 yaş kabulunuz mü ?
  • Elessar Undomiel
    Diamond ADC-Jungler
    Sayımız yeteri kadar olursa DC bile açabiliriz iyi olur.

• 24üm ben isteyen eklesin Benjoo

• +30 ile katılayım bende akşamları 3-5 el aram giriyorum, sıfır hırs ile eğlencelik oynayanlar ekleyebilir.

TR nick : EngineerA
  • 5 tane 30 yaşlı insanın takımı 5 tane 16 yaşındakinin takımını yenemez. not :26 yaşındayım :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tipsiz_Tatlı_Karakter

Aynen tr çöp de kaç sezondur gümüş kalmışsın. S3 bronz s4 gold s5 elmastım ben. Çok oynamadın mı oyunu demek ki yada kendini geliştirmeye dayalı oynamadın.
    Ben hayatımın tamamını bu oyuna adamıyorum kardeşim. Ciddi ciddi kasmak istediğimde bronz hesabı çok kısa sürede plat 1 e kadar çıkardım. Zamanım olsa, devam etsem elmas üstüne çıkmak da sorun değil, zira oyun kalitesi bu serverde goldda da, platta da aynıydı. Elmas ta da en fazla bir tık iyi olurdu, çünkü insan profili ve kafa yapısı aynı. Neden aynı? Burası TÜRKİYE serveri olduğundan tek tip insan profili olduğu için. Neyse gereksiz bir konu. Hırs, duyguları köreltir, eğlenmek için oynayın.
  • 31 oldum arada oynuyorum. Ama dereceli falan girmiyorum bikaç yıldır. Zaten oyunculuk da kalmamış.
    Herkes tek atıyor sinirleniyorum.
  • yaş 35

Nick: Tupsi

Server: TR

arada oynuyorum

dereceleri atmıyorum

ekleyin arada oynarık
  • Herkese selamlar,
    TR server da 2 kişi takılıyoruz... Ben support arkadaşım soloda. 35+ yaşındayız,
    Dereceli atmıyoruz, muhabbetine takılıyoruz...
    ADC, Mid ve Jung lazım 30+ yaşında ve oyun oynadığının farkında olsun yeterlidir.
  • 11 yasinda başladım oyun şimdi 21 oldum zaman ne hızlı geçiyor. Galiba 30+ olsam bile LoL oynarım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.