Selamlar... Evet yanlış duymadınız euw ve east ayrılmadan önce başladığım, bağımlısı olduğum, günde 6-7 saat aralıksız oynadığım(hafta sonra 12 saate kadar çıkar) oyunu 4 aydır oynamıyorum. Bunun bana ne mi etkisi oldu? elektrik müh. öğrencisi olarak gpa mi 2.2 den 3 e çıkardım, daha sosyal bir çevrem oldu. kendi çapımızda kız arkadaşlar falan edindik. 85 kilodan 80 kiloya düştüm. Kararında oynayanlar için değil bağımlılar için söylüyorum, umarım bu hayatınızı mahfeden oyunu bırakırsınız. Direk bilgisayarınızdan silin ve kurtulun, sonrada bana çok teşekkür ediceksiniz emin olun. Bir abi tavsiyesi sağlıcakla...
LOL'ün bağımlılık yaratacak bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta bir mmorpg değil
yalanlarını yiyim 2.2 den 3e nasıl çıkarıyon ortalamayı 4 ort yapmak çok zor alttan alman lazım onun içinde 1 sene geçmesi lazım konu kilit user yalancı ban plz
BSGB
kullanıcısına yanıt
Yenilen pehlivan maça doymazmış deyimi var ya bu laf kesinlikle bu oyuna söylenmiş . Ben cidden bağımlısıydım, hani derslerde vs bu oyunu düşünüyodum o derece. Sınav çalışırken mola verdiğimde bi el atarım çıkarım derken bi bakıyodum, 5 saat geçmiş. Bence benim gibi oyunu bağımlılık haline getirmiş pek çok kişi vardır bu forumda.
incubus77
kullanıcısına yanıt
kaldığın dersleri verirsen hayli hayli 3 yaparsın. Benim 2 tane alttan ders vardı verdim 3 oldu.