Şimdi Ara

BU OYUNU BIRAKMAK İSTİYORSANIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu oyunu bırakmak istiyorsanız öncelikle şöle bi dışarı çıkıp hava alcaksınız. Pc programlarına veya sevdiniz neler varsa onlara yöneleceksiniz. Kimisi oyunda sırf arkadaşları var diye onlarla muhabbet gırgır için girer oyuna arkadaşlarınızın msn sini alın orda muhabbet edin. Ve en önemlisi bu oyunu bilgisayarınıdan Shift+delete ile silin. Şunu iyi bilin bu oyun sizin gelceğinizi kurtarmaz sadece oyun diyenler için sölüyorum bu oyunun başından 3 gün kalkmayan adam biliyorum. Zamanın önemini önemli işler yaparak anlamaya çalışın Bunu askere gitmeyenler askerde anlar. (Bu nedeni gerçekleri görmeniz için yazdım yoksa siyasat falan diyerek konuyu saptırmayın siyasatten anlamam bile ) Ve bir neden daha bu oyun USD serverdir yani AMERİKAN ve İSRAİL oyunudur. İsrailin yaptıklarıda ortadadır. Ve bu gençliği bu yöntemle yozlaştırıyolar. Filistine düşün füzeler buraya düşmeye başladığında KO hiç bir anlam ifade etmeyecektir. Ve bu oyunun %95 ini türkler oluşturuyor parayıda malesef bizden kazanıyolar. İnanın bana bu oyun bir çocuğun babasının cebinden para çalmasına kız kardeşini cafecinin yanına oturtmaya kadar gidecek kişilik kaybına yol açıyor. Yaşca büyük olanları hırsızlığa kadar itiyor. Bu oyunu güncel olarak yakından takip ediyorum malum herkes oynuyo takibi rahat oluyor şu anda bilidğim kadarıyla premium üyelik olmayanları almıyor hazır bu fırsat varken bırakmayı deneyin. Bu premium olayından dolayı soğutun kendinizden bu oyunu. Bu yazılardan elde edeceğim bişey yok fakat gerçekten birçok insan gördüm bu oyun yüzünden neredeyse kişiliklerini kaybediyolar. 15 yaşındaki gençlerimiz 20 yaşına kadar bu oyunu oynarken bu oyunu oynatan ülkenin gençleri bilgisayar devrimi yapıyolar. İnşallah bişeyler anlatabilmişimdir. Neolursa olsun ben bu oyunu oynarım diyenede lafım yok olamazda zaten kalın sağlıcakla...

KNİGHT OFFLİNE
    HAYAT ONLİNE
    OLSUN

• oyunu bırakıosanıs charları alabilirim
  • doğru diyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: exsequor

Bu oyunu bırakmak istiyorsanız öncelikle şöle bi dışarı çıkıp hava alcaksınız. Pc programlarına veya sevdiniz neler varsa onlara yöneleceksiniz. Kimisi oyunda sırf arkadaşları var diye onlarla muhabbet gırgır için girer oyuna arkadaşlarınızın msn sini alın orda muhabbet edin. Ve en önemlisi bu oyunu bilgisayarınıdan Shift+delete ile silin. Şunu iyi bilin bu oyun sizin gelceğinizi kurtarmaz sadece oyun diyenler için sölüyorum bu oyunun başından 3 gün kalkmayan adam biliyorum. Zamanın önemini önemli işler yaparak anlamaya çalışın Bunu askere gitmeyenler askerde anlar. (Bu nedeni gerçekleri görmeniz için yazdım yoksa siyasat falan diyerek konuyu saptırmayın siyasatten anlamam bile ) Ve bir neden daha bu oyun USD serverdir yani AMERİKAN ve İSRAİL oyunudur. İsrailin yaptıklarıda ortadadır. Ve bu gençliği bu yöntemle yozlaştırıyolar. Filistine düşün füzeler buraya düşmeye başladığında KO hiç bir anlam ifade etmeyecektir. Ve bu oyunun %95 ini türkler oluşturuyor parayıda malesef bizden kazanıyolar. İnanın bana bu oyun bir çocuğun babasının cebinden para çalmasına kız kardeşini cafecinin yanına oturtmaya kadar gidecek kişilik kaybına yol açıyor. Yaşca büyük olanları hırsızlığa kadar itiyor. Bu oyunu güncel olarak yakından takip ediyorum malum herkes oynuyo takibi rahat oluyor şu anda bilidğim kadarıyla premium üyelik olmayanları almıyor hazır bu fırsat varken bırakmayı deneyin. Bu premium olayından dolayı soğutun kendinizden bu oyunu. Bu yazılardan elde edeceğim bişey yok fakat gerçekten birçok insan gördüm bu oyun yüzünden neredeyse kişiliklerini kaybediyolar. 15 yaşındaki gençlerimiz 20 yaşına kadar bu oyunu oynarken bu oyunu oynatan ülkenin gençleri bilgisayar devrimi yapıyolar. İnşallah bişeyler anlatabilmişimdir. Neolursa olsun ben bu oyunu oynarım diyenede lafım yok olamazda zaten kalın sağlıcakla...

KNİGHT OFFLİNE
    HAYAT ONLİNE
    OLSUN

valla doğru söze ne denir? ben bugün bıraktım bu oyunu bilgisayardanda sildim içime çok büyük bi rahatlık geldi... darısı bağımlı olanların başına

• quote:

Orjinalden alıntı: XXxxFeneriumxxXX

oyunu bırakıosanıs charları alabilirim

Ben oynuyorum demedim takip ediyorum dedim. Ama benim o laflarıma karşılık senin charın varsa bana ver demen olayın cidiyetini bir kere daha göstermiş oldu. Sağlıcakla kalın ve xesow en iyisini yapmışsın tebrikler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: XXxxFeneriumxxXX

oyunu bırakıosanıs charları alabilirim

sen ne akıllı şeysin öyle..
  • bence siz şöle yapın daha mantıklı olsun
    Bu oyunu bırakmak istiyosanız charınızı bana verin alla alla gir kendi emeğinle kas yaw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Oyuna Girmek Mümkün mü?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • charLarı bana werın :D
  • Çok Haklısın Kardeşim.
  • saol kardes inş bı tane bıle turk oynamaz bu oyunu
  • adam haklı ama gel de bunu oynayana anlat kardes nasıl bırakcan 2 senesini gömen var
  • quote:

Bu oyunu bırakmak istiyorsanız öncelikle şöle bi dışarı çıkıp hava alcaksınız. Pc programlarına veya sevdiniz neler varsa onlara yöneleceksiniz. Kimisi oyunda sırf arkadaşları var diye onlarla muhabbet gırgır için girer oyuna arkadaşlarınızın msn sini alın orda muhabbet edin. Ve en önemlisi bu oyunu bilgisayarınıdan Shift+delete ile silin. Şunu iyi bilin bu oyun sizin gelceğinizi kurtarmaz sadece oyun diyenler için sölüyorum bu oyunun başından 3 gün kalkmayan adam biliyorum. Zamanın önemini önemli işler yaparak anlamaya çalışın Bunu askere gitmeyenler askerde anlar. (Bu nedeni gerçekleri görmeniz için yazdım yoksa siyasat falan diyerek konuyu saptırmayın siyasatten anlamam bile ) Ve bir neden daha bu oyun USD serverdir yani AMERİKAN ve İSRAİL oyunudur. İsrailin yaptıklarıda ortadadır. Ve bu gençliği bu yöntemle yozlaştırıyolar. Filistine düşün füzeler buraya düşmeye başladığında KO hiç bir anlam ifade etmeyecektir. Ve bu oyunun %95 ini türkler oluşturuyor parayıda malesef bizden kazanıyolar. İnanın bana bu oyun bir çocuğun babasının cebinden para çalmasına kız kardeşini cafecinin yanına oturtmaya kadar gidecek kişilik kaybına yol açıyor. Yaşca büyük olanları hırsızlığa kadar itiyor. Bu oyunu güncel olarak yakından takip ediyorum malum herkes oynuyo takibi rahat oluyor şu anda bilidğim kadarıyla premium üyelik olmayanları almıyor hazır bu fırsat varken bırakmayı deneyin. Bu premium olayından dolayı soğutun kendinizden bu oyunu. Bu yazılardan elde edeceğim bişey yok fakat gerçekten birçok insan gördüm bu oyun yüzünden neredeyse kişiliklerini kaybediyolar. 15 yaşındaki gençlerimiz 20 yaşına kadar bu oyunu oynarken bu oyunu oynatan ülkenin gençleri bilgisayar devrimi yapıyolar. İnşallah bişeyler anlatabilmişimdir. Neolursa olsun ben bu oyunu oynarım diyenede lafım yok olamazda zaten kalın sağlıcakla...

KNİGHT OFFLİNE
    HAYAT ONLİNE
    OLSUN

BU OYUN BENİM HAYATIM ONU BIRAKAMAM İKİ AY EN FAZLA DAYANIYORUM YOKSA ONSUZ BEN ÖLÜRÜM BİR DE BİZİM SÜLALE OYNUYO OYUNU KUZENLERİM HEPSİ, YOK BIRAKAMAM BİLGİSAYARDAN SİLİYOM YİNE KAYDEDİYOM ÇÜNKÜ BEN BU OYUNU ÇOK SEVİYORUM BIRAKAMIYORUM RÜYALARIDA BİLE KNİGHT VAR NE DİYEBİLİRİMKİ KNİGHT ONLİNE HAYAT OFFLİNE(BEN BU OYUNU İLK ÇIKTIĞININDAN BERİ OYNUYORUM 2003TÜ GALİBA ÜÇ YIL OLDU GALİBA YAŞIMDA 12)AİLEM BENİ BU YOUNDAN UZAKLAŞTIRSIN DİYE KURAN KURSUNA VERDİ AMA SONUNDA BEN KAZANDIM ORDA KNİGHT ONLİNE OYNAYAN BENİM GİBİ KİŞİLER BULARAK BİRLİKTE KAÇIP KNİGHT OYNUYODUK )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gospodar -- 30 Ağustos 2006; 8:50:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Mongo

quote:

KNİGHT OFFLİNE
    HAYAT ONLİNE
    OLSUN

BU OYUN BENİM HAYATIM ONU BIRAKAMAM İKİ AY EN FAZLA DAYANIYORUM YOKSA ONSUZ BEN ÖLÜRÜM BİR DE BİZİM SÜLALE OYNUYO OYUNU KUZENLERİM HEPSİ, YOK BIRAKAMAM BİLGİSAYARDAN SİLİYOM YİNE KAYDEDİYOM ÇÜNKÜ BEN BU OYUNU ÇOK SEVİYORUM BIRAKAMIYORUM RÜYALARIDA BİLE KNİGHT VAR NE DİYEBİLİRİMKİ KNİGHT ONLİNE HAYAT OFFLİNE(BEN BU OYUNU İLK ÇIKTIĞININDAN BERİ OYNUYORUM 2003TÜ GALİBA ÜÇ YIL OLDU GALİBA YAŞIMDA 12)AİLEM BENİ BU YOUNDAN UZAKLAŞTIRSIN DİYE KURAN KURSUNA VERDİ AMA SONUNDA BEN KAZANDIM ORDA KNİGHT ONLİNE OYNAYAN BENİM GİBİ KİŞİLER BULARAK BİRLİKTE KAÇIP KNİGHT OYNUYODUK )

sen uçmuşsun bence pskologa git

• KNİGHT OFFLİNE
    HAYAT ONLİNE
    OLSUN

İŞTE ARKADAŞLAR ANLATMAK İSTEDİĞİM BU HADİ BU ÇOCUK 12 YAŞINDA BUNU GİBİ OLUPDA ÜNİVERSİTE ÇAĞINDA OLANLAR VAR. HER OKUYAN ARKADAŞ BENİ ANLIYODUR UMARIM. YORUM YAPIN DEMİYORUM SADECE BU KONUNUN İLK YAZISINI OKUYUN VE DÜŞÜNÜN YETER. Bİ ARKADAŞINDA BAŞKA BİR TOPİC DE BELİRTTİĞİ GİBİ YAŞANCAK OLAN SAĞLIK PROBLEMLERİDE CABASI.

• beNce eN koLay bırak ma yoNtemı ıtemLerı yakın son ra da pc den oyunu sıLın ve futboL basket vb. gıbı kuLupLere gıdın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.