Şimdi Ara

Bu oyunu hatırlayan YOK MU? ( CONTRA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş bir ben mi hatırlıyorum yahu.PS3'ü bıraktım atariyi kurdum bunu oynuyorum çok zevki yaa.Çocukken de çok severdim.Yok mu hayranı

Müziği harikadır

https://www.youtube.com/watch?v=MqFhczSljwM
     Bu oyunu hatırlayan YOK MU? ( CONTRA)

• Ben çok oynadım. Çocukken. Sağa sola zıplayıp sınırsız mermi ile hedefleri vuruyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok keyifliydi. Hele iki kisi oynamasi cok iyiydi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatırlamayan yoktur sanıyorum bu forumda.
  • İfadende sıkıntı var. Konu başlığın ''bu oyunu hatırlayan yok mu?'' değil, ''var mı?'' olmalı. Konu içinde ''bir ben mi hatırlıyorum yahu'' diyerek sanki daha önce sormuşsun da cevap alamamışın gibi ya da bölümde 7/24 Contra'dan bahsedilmesi gerekiyormuş gibi sormuşsun.

Yaşı yeten herkes hatırlıyordur sanırım.
  • Gelmiş geçmiş en iyi Contra oyunu Sega Genesis'tedir. Gerek müzikleri gerek hiç düşmeyen temposu gerekse 5 farklı sonu ile belki de dönemin en iyi run and gun aksiyon oyunu Contra Hard Corps'tur. Bu oyundaki baş düşmanımız olan Bahamut'un ana karakter olduğu Hard Corps Uprising ise şu anda PSN'den indirilebilmektedir.

Sega Genesis eski bir konsol olduğu için eksilemeniz doğal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 24 Mayıs 2015; 4:36:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyunu oynayan kimse kaldı mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Unutanın kalbi kurusun.
  • :) İlk bitirdiğim oyundur.... O günleri hatırladım şuan...
  • Bir ara yenisi gelecek diye söylenti vardı ama gelmedi maalesef ilk göz ağrımdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanilmiyorsam final de alien vardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de en son bundan 12-13 sene önce oynamıştım. Pek hatırlamıyorum fakat severdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunun isim hakları kimde? Tekrar çıkarsalar keşke. Plus ile beraber verirlerdi.
  • Contra,Tank,Mortal Kombat bir de goril vardi merdivenlerden yukari cikiyorduk deli gibi oynardik yerde oturup
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

https://www.youtube.com/watch?v=kWMyoNhGHbk

oyun kült

Yapımcısı Konami Olan efsane oyun. Bu arada videdaki oynayan şahsiyet evrim geçirmiş gibi oynuyor. O ne öyle tek canla mazallah tıkır tıkır geçiyor bosları mobları. .... Bende zamanında oynarken ölüp dururdum. Zar zor bitirdim tabi. o uzaydan gelen yaratık ölmüştü buradıma ermiştim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.