yav canım sıkılıyor evde aileyle arkadaşlarla oynamalık yeni bir kutu oyunu alasım var monopoly klasik düşünüyorum bundan daha zevkli bir oyun var mıdır? bir de monopoly çok mu uzun sürüyordu 3 4 saate uzar mı? |
MONOPOLY Mİ BAŞKA BİR KUTU OYUNU MU?
-
-
monopoly gerçekten çok eğlenceli
yıllar yıllar önce komşuda bu kutulu oyun vardı hep oynardık gram sıkılmazdık efsaneydi
-
Usta bu cok pahali 700 liraquote:
Orijinalden alıntı: meola147ofmonopoly gerçekten çok eğlenceli
yıllar yıllar önce komşuda bu kutulu oyun vardı hep oynardık gram sıkılmazdık efsaneydi
Ben 200luk klasik alacagim en fazla
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Klasik al geç bence de. Ben ps üzerinden oynuyorum. Onda da farklı farklı modlar var ama hep klasik açıyorum.
Onun dışında fantastik oyunları seversen Epik Büyü Savaşları ya da Munchkin, iki kutu oynunu da öneririm. Arkadaşlarla ofiste oynuyoruz, özellikle Munchkin feci sarıyor. Ama anne babayla pek gidecek bir oyun değil ya da fantastik sevmeyen birisi için.
-
Telefonda bir tane vardı bu tarz şehirleri ele geçiriyordun oda çok keyifli. Tabi Yanyana telefonla oynama olayını yurtta kaldığım dönem oda arkadaşlarımla yapıyorduk.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Riski mi diyon knkquote:
Orijinalden alıntı: Guest-31EBF3EDD
Telefonda bir tane vardı bu tarz şehirleri ele geçiriyordun oda çok keyifli. Tabi Yanyana telefonla oynama olayını yurtta kaldığım dönem oda arkadaşlarımla yapıyorduk.
Fantastik ben de pek sevmem ailem hic sevmez monopoly tek cikar yol gibiquote:
Orijinalden alıntı: trkgncrKlasik al geç bence de. Ben ps üzerinden oynuyorum. Onda da farklı farklı modlar var ama hep klasik açıyorum.
Onun dışında fantastik oyunları seversen Epik Büyü Savaşları ya da Munchkin, iki kutu oynunu da öneririm. Arkadaşlarla ofiste oynuyoruz, özellikle Munchkin feci sarıyor. Ama anne babayla pek gidecek bir oyun değil ya da fantastik sevmeyen birisi için.
Ama baska versiyonlarini mi alsam acaba diye düşünüyorum hizli bitenler varmis
Monopoly kızma birader tombala okey tavla pişti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trubetzkoy -- 21 Eylül 2021; 2:20:9 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu kutulu oyunlar ailece oynanacak güzel bir hobi.Youtube da kutulu oyun tanıtımı yapan kanallar vardır.Daha önce tecrübeniz yoksa Monopoly herkese hitap eder.
Size eskilerden bir tavsiye vereyim.İsim-şehirde oynayabilirsiniz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 21 Eylül 2021; 2:24:24 >
Tabu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tavla, tombala, okey takımı, kağıt oyunları, uno, monopoly, kızma birader, vb.. Bunlar bir evde her zaman bulunması gereken demirbaş oyunlardan şuana kadar almamış olmanız hata.
-
Doğruquote:
Orijinalden alıntı: Donald TrumpTavla, tombala, okey takımı, kağıt oyunları, uno, monopoly, kızma birader, vb.. Bunlar bir evde her zaman bulunması gereken demirbaş oyunlardan şuana kadar almamış olmanız hata.
Catan ve Carcassonne güzeldir, alınabilir. Ben kutu oyunu alırken bu siteden alıyorum genelde sana da yardımcı olur belki bir sürü çeşit var.
en iyi kutu oyunları - neotroy gamesKutu Oyunları Uluslararası Ödüllü - NeoTroy Gameshttps://neotroygames.com -
quote:
Orijinalden alıntı: Donald TrumpTavla, tombala, okey takımı, kağıt oyunları, uno, monopoly, kızma birader, vb.. Bunlar bir evde her zaman bulunması gereken demirbaş oyunlardan şuana kadar almamış olmanız hata.
Mahjong?
-
quote:
Orijinalden alıntı: MobidikMahjong?
Alıntıları GösterNeden olmasın
-
quote:
Orijinalden alıntı: Donald TrumpNeden olmasın
Alıntıları GösterGeçen gün mahjong taşlarını görünce bende bir satın alma isteği oluştu. Ama amazondan ya da alibabadan falan almak gerekiyor. En ucuz 300 küsur tl tutuyor. ülkemizde taşları yok maalesef ve oynamasını da bilmiyorum. Hobi olarak böyle güzel taşlı şeyleri seviyorum. Sadece bu sebeple de almak anlamsız geldi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MobidikGeçen gün mahjong taşlarını görünce bende bir satın alma isteği oluştu. Ama amazondan ya da alibabadan falan almak gerekiyor. En ucuz 300 küsur tl tutuyor. ülkemizde taşları yok maalesef ve oynamasını da bilmiyorum. Hobi olarak böyle güzel taşlı şeyleri seviyorum. Sadece bu sebeple de almak anlamsız geldi.
Alıntıları GösterÖnce burdan https://mahjon.gg dene istersen. Oynadıkça, öğrendikçe hala hoşuna gidiyorsa kutulu olanını da alırsın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Donald TrumpÖnce burdan https://mahjon.gg dene istersen. Oynadıkça, öğrendikçe hala hoşuna gidiyorsa kutulu olanını da alırsın.
Alıntıları GösterBuraya kadar gelebildim ve daha fazla ilerlemenin yolunu bulamadım. Bir de bu ekrandan oynarken sistem alıp alamayacağım taşı net olarak belirliyor ama taşları fiziki olarak dizip oynamaya kalkarsam, kafam karışıp, hata yapabilirim.
Edit: İki defa taşları karıştırma hakkı kullanarak, oyunu bitirdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobidik -- 23 Eylül 2021; 1:5:55 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: MobidikBuraya kadar gelebildim ve daha fazla ilerlemenin yolunu bulamadım. Bir de bu ekrandan oynarken sistem alıp alamayacağım taşı net olarak belirliyor ama taşları fiziki olarak dizip oynamaya kalkarsam, kafam karışıp, hata yapabilirim.
Edit: İki defa taşları karıştırma hakkı kullanarak, oyunu bitirdim.
Alıntıları GösterO kısımları refleks gibi kavrayıp oynamak da artık oyunu tam anlamıyla öğrendikten sonra pratikle çocuk oyuncağı gibi olur. Poker gibi
-
Monopoly'nin bir tane markalı versiyonu vardı. Böyle bayağı gerçek markaları satın alıp bi barın var onu doldurmaya çalışıyordun. O bayağı iyidi.
Düzeltme adını buldum: Monopoly Empire
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ItsAtakan24 -- 23 Eylül 2021; 13:56:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- tekila bozulur mu
- prozac reçetesiz alınır mı
- e-devlet yapılan işlemleri görme
- yalı spor güvenilir mi
- isveç"in neyi meşhur
- prompt mühendisliği
- yeşil nasim
- exxen filmleri
- telegram indirim kanalları
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X