ben bu oyunu ilk gördüğümde arkadaşım bana 21 lvl bir adam bırakıp gitmişti tabi bişi bilmiom elmoradda yürürken karşıma glytpodont çıktı onu görünce korktum yan tarafa skeletonların oraya doğru gittim.Bunlar çok güçlü dediler sonra zombilerde öldüm hey gidi eski günler
ben ilk priest açmıştım,lvl 14 müydü ne eline wizard +1 staf almıştımstatları ras gele dağıtıyodum ve 26 lvl olduğumda ilk kez giant bulcanı kestim die çok seviniyordum
quote:
Orjinalden alıntı: dehidrassion
ben ilk priest açmıştım,lvl 14 müydü ne eline wizard +1 staf almıştımstatları ras gele dağıtıyodum ve 26 lvl olduğumda ilk kez giant bulcanı kestim die çok seviniyordum
ilk adamımı açarken create ye tıkladım ondan sonra warriora bastım karşıma shell'li raptorlu adam çıktı oyuna bi girdim 1 lvl one handed sword bütün hayallerim yıkılmıştı
ben ilk rogue açmıştım arkadaşım healcıydı 22 lvl beni heallıyodu bende onun canı gidince ona tıklayıp can potuna basıyodum :D bide dex e vermiştim baktım şu slih str istiyo str ye veriyodum küpeleri sayılarına göre takıyodum resistance 12 filan süper diodum bütün arkadaşlarımın adamlarına da dexe vermiştim bilmiyodum :D lvl 30 1 haftada yapmıştım
Oyuna ilk önce asas la başladım.Moradonda lvl 30 oldum O zamanlar gateden el morada gitmeyi bilmediğim için moradonda uğraşıodum kasmaya Diodum exp ler çok azaldı.Nasıl kascam ben bu charı die
beni arkadaşlarım dalga geçip sen trol kesebilirsin derdi ve 2 saat boyunca 1 lwl düştüm 36 lwl di
kuzenimin magesinin elinde timber axe vardı 39 lvl 100 küsür str var
ben elmorad açtım mage idi ark dedi gel kasak bende oke ddedim ilk 30dkda lvl 10 yapmıştım çok sevindim dedim çok güçlü oldum :D tabii soran maageyi 35yaptım dahada kasamadım o zaman internettte oynuyodum ko yüzünden eve internet aldımm :D
ben orc acmıştım roque skill ve stat puanları hepsine paylaştırıyodum3 haftada 3 olmuştum
İlk charım şuanda lwl 8 wariior 2.charım lwl 61 asas şuan ey gidi ne günlerde asasta 120hp vermiştim
Bende ilk el morad warrior açmıştım ve level 30 olduğumda bi baktım partydeyken adamın biri deli gibi deişik vuruşlar yapıyo dedim kardeş level kaç dedi 18 dedim ben 30 um boyuna düz vuruyorum sonra bana moradonda skilleri açtırmam gerektiini söyelmişti:S
benim ilk adamım ilk göz ağrım şu anda 52 lvl olimpiada ama oynamıom
solucan kestim başka napabilirim
el morada gitmeyi bilmiyodum o zaman harita değişikdi uruk tronlara yüksek levelliler alıyodu çok kasılıoydum ozamanlar
Rogue açtım Str kasmısım elimde flamberle dolasıodum skill de yok tu ondan sonra skill açmayı öğrenip okçu oldum ama skilleri kullanmayı bilmiodum 2-3 hafta sonra bi ark charımlar oynarken gördüm tabiki bu 2.5 sene önce oldu
ben oyuna ilk girdiğimde biraz kastım lvl 15 falan olmuştum ilk bende mage vardı tabi daha sonra baktım elinde yanan stafflı bi adam yürüyo dedim abi kasarmısın diye sonra adam tani dedi kastım sonra lvl kaç dedi bende 20 dedim daha sonra adam yenisin galiba demişti bende tabi o zmnlar bilmedğim için yok abi ben bu oyunu bitirdim şimdi yeni adam kasıyom dedim adamda bana sinirlenip partiden atmıştı beni
Merhaba benımde ilk carım rouge human dı.o zaman cıx olup copxla kasıyolardı senı. 1 hafta 50 lvl olmustum.dedım boyle oyun olmaz bı sey yapmadan kasılıyosun sonra warıor actım ben ılk tanısmamızdan berı onlayım .su an ıcın mutlu bır bırlıktelıgmız var:))) evlılıkte dusunuyoz:) muhahahahaha:)))