Şimdi Ara

Bu oyunu ilk oynayışınızda ne yapmıştınız? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
3.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi de arkadaş bana +8 stiletto alcaktı sevinçten havalara uçmuştum sorasında trade hack yaptı biri stilettolar gitti ben az daha oyunu bırakcaktım ve eeskiden ash partylerinde slot bulamazdın ey gidi günler eeeyyy şimdi bomboş
  • o zmn lar civciw olduu için 30 kadar kolay kasılıomus.. ama ben bunu bilmıodum 34 lwl yaptım ark ım sayesin de ve armorcu dakı en ii silahları aldım..cok mutluydum :) smdi elimde +7 raptor var
  • ko ya ilk başladığımda TP nedir ne deildir bilmiodum 35 e kadar maradonda kastım sora luferzoney eski adıyla breth i keşvettim hemen 40 oldum amca oğlu bana bi silah verdi ap fazla olan onu kullancam die paso STR ye dayandım ben priestim bu arada neyse bölece silahı elime aldım ama itemleri giyemeyince vaz geçtim ve statları yanlış verdim die gene bi priest kastım altını çiziorum restat deil baştan bi char kastım

• ilk açtıgımda solucanlar iyi ex veriyor bende ben bu solucanlarda lwl 100 olurum sonra statları skilleri dagıtıyordum sonra yeni adam açtım rogue kekuring düşürmüştüm ve adamın birisine vermiştim şimdide deli gibi kekuring arıyom
  • kekuri ring npc ye satmam
  • ben maradonda +3 e bastığım horncross bowumu daha güçlü bi silah yapacak diye birine verdim. veeeeee ilk ve son güvenişim oldu oyundaki insanlara. sonradan anladım ki aslında beni büyük belalardan kurtarmış. +3 horn kaybederek neler elimde kaldı kimbilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: peerage

ben maradonda +3 e bastığım horncross bowumu daha güçlü bi silah yapacak diye birine verdim. veeeeee ilk ve son güvenişim oldu oyundaki insanlara. sonradan anladım ki aslında beni büyük belalardan kurtarmış. +3 horn kaybederek neler elimde kaldı kimbilir.

EVT SEN KAZIGI DAHA OYUNDA YENIYKEN YEMISSIN VE ArTIK KIMSEYE GUVENMEMISSIN ELINDE COK SEY KALDI 2.5 YILLIK ArKDASIM 2 GUN ONCE +8 MDLErIMI ALDILAr KACTILAr

• quote:

Orjinalden alıntı: KnightS of ZB

Size bi anımı daha anlatiyim
    Ben 44 lvlim bıcakcıyım (1.5 sene once fln) 45 olup stealth acıp CZ de show yapcam die bi sewiniom bi sewinom fln
    nyse kasıodum ash knightlarda full party bi ash knightı yarım saatte kesioduk senki Talos kesioz
    derken adamın biri lamia cekti dedik eyvah yattık nyse dedim artık cok guclu oldum fln dalim dedim daldım kestim bi actım kutuyu kahverengi bi yay bende dedim lan eziq yayı alim lazım olur millete partydeki bi adama giitti yanımda oturan ark da dedi lan naptın sen o İron CrossBow cok pahalı fln dedi . Bende adama PM attım dedim abi bana o yayı weririmisn lvl 10 skill actırıp okcu olcam fln neyse adam werdi
    adamda sonra pm atıo bana dio bak o oku geri wer sana + 8 sikiletto wercem fln tabi yemezler aldım İron X i ertesi gun +3 e basarken yaktım

+8sikiletto

• quote:

Orjinalden alıntı: modicon

ben oyuna ilk girdiğimde biraz kastım lvl 15 falan olmuştum ilk bende mage vardı tabi daha sonra baktım elinde yanan stafflı bi adam yürüyo dedim abi kasarmısın diye sonra adam tani dedi kastım sonra lvl kaç dedi bende 20 dedim daha sonra adam yenisin galiba demişti bende tabi o zmnlar bilmedğim için yok abi ben bu oyunu bitirdim şimdi yeni adam kasıyom dedim adamda bana sinirlenip partiden atmıştı beni

• ben rogue açmıştım ilk ben partye aldılar harpye çektiler bana sw ver diyolardı bende tradeden vermeye çalışıodum
  • AH AH NNE GÜNLERDİ KO İSTİOM BEN
  • ben ilk mage açmıştım saf saf dolanıyodum ortada biz eskiden koboldlarda kasıoduk o zamanın infernosu şimdinin toplu 51 idi çok güzeldi toplu toplu kesioduk
  • benim ilk charım rougedu ve her lwl atladığımda skilleri hepsine dağıtıyodum ne aptalmışım yaa
  • bende ares de bi dene rogue açtım sonra okcu olmaya karar vardimokcunun 3 sikilini açtım sonradan bıçakcı daha güçlüdür diye assain oldum sonra baya bi skil açtım ama oynamasını bilmiyom herkesi add frien diyom konuşuyom sonra tyon lara merak sardım öldürüyüm derken öldüm ama güzel party lere alıyolar kongau trol trol warriror apostle falan kesiyoduk falan filan derken çok öldüm ölmeseydim şimdi bi 60 lvl olurdum ama şimdi 44 lvl ım

• 40 yada 45 lvl'e kadar moradon'da kastım.
  • bende el morad olmustum karusun ısınlamasından gidiyodum olmuyodu tabi 18 lvlim vardı herkese hava atıyodum bikerede lunar valley savası vardı 47 lvlde katılmıstım hic kimseyi kesebiyodum cok zevkli idi sonra.... skeletonlara dalmaya korkuypdum lycan kesince sevincten havalara ucuyodum
  • ben ilk basladıımda karus acmıstım.nicki bile aklımda : MaCeDOnIaN.20lvl olmustum uzerimde sadece shirt wardı.sonra moradon da kasarken bi merc ten 40K a cok ucuz zannedip half-plate almıstım.tabii o zamanlar npc leri bilmiodum.hey gidi gunler heyy
  • Ben ilk başladığımda moradonda worm keserken şöyle ufka bakarak "ne kadar büyük bir yer çok zor bu oyunu oynamak diye düşünmüştüm"
  • quote:

Orjinalden alıntı: Advanced

Ben ilk başladığımda moradonda worm keserken şöyle ufka bakarak "ne kadar büyük bir yer çok zor bu oyunu oynamak diye düşünmüştüm"

avuç içi kadar bi yer bea
  • 1 ay morodan da kalmıstım cunku tp olmayı bilmiyodum :D
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.