Şimdi Ara

Bu oyunu oynamayı beceremiyorum Yardım! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • TR serverındasın. Sana yardımcı olabilirim.Özelden mesaj at oyun da atabiliriz sorularınì cevaplarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 101mami

Arkadaşım herkes Garenle başla demiş ama sadece garen deil Masteryi Garen Annie 3 ünüde al bi dene hangi türü oyniyacağına kararver AD,Tank yoksa AP mı ondan sonra hero almaya başla birde (ki bu sadece benim düşüncem) LoL izlenerek öğrenilmez bence saatlerce gameplay izlemek yerine 2-3 el oyun atsan daha yararlı olur .Bu tarz oyunlar için sürekli danışacak biri gerekir tek başına öğrenmek haftalarını alır ama biriyle soru cevap şeklinde oyun oynamak inan bana çok daha yararlıdır haftalarının boşa gitmesini engeller

Bu arada TheMasterTR oyun hakkında sorun olursa beraber oyuna girmek istersen beklerim

Oyun izlemmeni tavsiye ederim pratik yapmak iyidir ama karakterleri, komboları falan öğerenmek , taktik òğrenmek için gereklidir.

• Tamam arkadaşlar dediğinizi yapacağım bugün LoL e gireceğim TR de olanlar beni eklesin adım yine Evivva :)

• Bir arkadaş rehber yapmıştı o çok iyiydi Türkiye Sunucusu Rehberi olması lazım bulabilirsen oku derim faydalı bir rehber

• Tank : Garen Amumu Malphite
    Support: Soraka
    Adc : Ashe
    Mid : Ryze

Ve 3150 liklerden Xin Zhao almanı tavsiye ederim.
  • Bu aralar maç bulmadığım için giremedim LOL'e ama girdiğim zaman tavsiyelerinize uyacağım
  • Oncelikle vakit buldukca stream izle. Her heroyu oynamaya calis. En onemli seylerden biri minyonlara son vurus atmayi ogren. Gerisi gelir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.