Şimdi Ara

Bu oyunu oynamayı beceremiyorum Yardım! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Awry

Verebileceğim 2 basit tavsiye var sana. Birincisi, oyuna bolca giriyorsan ve maddi kaynaklı sıkıntıların varsa RP ile karakter alma. Tercihe göre IP takviyesi veya hem XP hem IP takviyesi alarak devam et. İkincisi, arkadaşların da dediği gibi haftalık ücretsiz karakterleri dene ama öyle normal oyunlarda deneme. Botlara karşı eşleştirmelilere yada özel oyun kurarak botlara karşı oyna ve o karakteri çözmeye çalış. Build(item dizme) konusunda, buraya konu açıp yardım alabilirsin.

Allaha Şükür bir sıkıntı yok :) 200 RP kaldı ama illaki Garen veya Ashe açın diyorsanız 60 RP alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingladyo

1:Stream izle taktik öğren
    2:Mobafire dan build bak
    3:El alışkanlığını geliştir
    4:Ölünce sıkıntı yapma
    5:Önemli olan kill değil bide takıma faydalı ol
    6:Garen,Master yi,Ashe oyna başlarda

Sonra yavaş yavaş alışıcan zaten taktik öğrene öğrene

Sağolun :) başlıyorum. Simdi yebi yeni alıştım kavriyorum oyunu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Evivva

quote:

Verebileceğim 2 basit tavsiye var sana. Birincisi, oyuna bolca giriyorsan ve maddi kaynaklı sıkıntıların varsa RP ile karakter alma. Tercihe göre IP takviyesi veya hem XP hem IP takviyesi alarak devam et. İkincisi, arkadaşların da dediği gibi haftalık ücretsiz karakterleri dene ama öyle normal oyunlarda deneme. Botlara karşı eşleştirmelilere yada özel oyun kurarak botlara karşı oyna ve o karakteri çözmeye çalış. Build(item dizme) konusunda, buraya konu açıp yardım alabilirsin.

Allaha Şükür bir sıkıntı yok :) 200 RP kaldı ama illaki Garen veya Ashe açın diyorsanız 60 RP alırım

1 günlük ip boost alsan daha iyi. 10win alsan 4 5 karakter alırsın.

• Nedense ben takıma yardım ediyorum ama malesef hala 1 win bile yok

• Sen champ alma bırak onlar gelir kendileri oynamanı beğenirlerse geliyorlar

• quote:

quote:

Sakın garen yada ashe için rp alma tear 3 şampiyonlar dediğimiz 6300 iple alınacak şampiyonları indirime girdiğinde al eğer alıcaksan 2 oyunla alabilceğin şampiyonlar için gerçek para harcama

• quote:

Arkadaşlar LOL'ü 1 aydır oynuyorum ama tam bir Noob'um

Bana vereceğiniz tavsiye ve taktiklere ihtiyacım var

Şampiyon satın almalı mıyım ? Alırsam hangisi alayım tonlarca sorum var. Şimdiden teşekkür ederim

Alıntı ile cevap verirseninz iyi olur.

İlk izlenim çok önemli Tarzını beğendiğin , Malee(yakıncı) , AP(büyücü) , ADC (uzakçı) / anlıcağın dilde yazayım , Champların Skillerine ve Oyundaki konumlarına bakarak

başlayabilirsin.Böylelikle sıkılmadan oyun mekaniği üzerinde pratik yapabilirsin.

EUW ' te oynuyorsan Pm at birkaç el seninle alıştırma yapabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞAhin

Bende ilk günlerde konu açmıştım rekorum 1 bot diye.
    Botlara karşı oynarken bile 1 den fazla kill alamıyordum.Yaklaşık 1.5 ay oldu şuan 15-20 arası kill alıyorum botlarda ama iyi oynayan birisi botlarda bilmiyoruda 40/0 falan gider heralde.Zaten önemli olanda botlar değil normal oyunlar.
    Normal oyunlara girmeye başladım eğer takımda iyi oynayan yoksa kesin kaybediyoruz.Birde aslında kolay şampiyonlarla başlamak gerekiyor ama ben maalesef gidip hep 6300 lük zor herolar alıyorum ve hepten mahfediyorum.20 level oldum ama kendi oyunumu hiç beğenmiyorum.Aldığım şampiyonlar kha'zix , jayce , syndra senin neyine bunlar diyebilirsiniz gerçekten çok haklısınız. Umarım yararlı birşeyler yazarlarda bende bişeyler öğrenirim.

Demek zorundayim, Syndra senin neyine? :D Difficultysi 100 olan nadir herolardan. Jayce'in kombosunu bozmaman lazim, Kha'Zix istisna. Ama zor herolardan baslayinca ilerde kolaylasiyor oyun. Ve butun championlarin ne yaptigini az cok ogrenmen lazim, ara kapatan skilli var mi, stuni, slowu falan var mi, dodgelayabilecegim skilli var mi falan diye. 8-9 aya alisirsin :)

• Artık ben saldirmayacagim bir de Master Yi aldım saldırı gücü yüksek ve zorluk düşük diye oyun içinde de AS ve zırh a item yaparım

• quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

quote:

Arkadaşlar LOL'ü 1 aydır oynuyorum ama tam bir Noob'um

Bana vereceğiniz tavsiye ve taktiklere ihtiyacım var

Şampiyon satın almalı mıyım ? Alırsam hangisi alayım tonlarca sorum var. Şimdiden teşekkür ederim

Alıntı ile cevap verirseninz iyi olur.

İlk izlenim çok önemli Tarzını beğendiğin , Malee(yakıncı) , AP(büyücü) , ADC (uzakçı) / anlıcağın dilde yazayım , Champların Skillerine ve Oyundaki konumlarına bakarak

başlayabilirsin.Böylelikle sıkılmadan oyun mekaniği üzerinde pratik yapabilirsin.

EUW ' te oynuyorsan Pm at birkaç el seninle alıştırma yapabiliriz.

Maalesef TR de oynuyorum iyi niyetiniz için teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞAhin

Bende ilk günlerde konu açmıştım rekorum 1 bot diye.
    Botlara karşı oynarken bile 1 den fazla kill alamıyordum.Yaklaşık 1.5 ay oldu şuan 15-20 arası kill alıyorum botlarda ama iyi oynayan birisi botlarda bilmiyoruda 40/0 falan gider heralde.Zaten önemli olanda botlar değil normal oyunlar.
    Normal oyunlara girmeye başladım eğer takımda iyi oynayan yoksa kesin kaybediyoruz.Birde aslında kolay şampiyonlarla başlamak gerekiyor ama ben maalesef gidip hep 6300 lük zor herolar alıyorum ve hepten mahfediyorum.20 level oldum ama kendi oyunumu hiç beğenmiyorum.Aldığım şampiyonlar kha'zix , jayce , syndra senin neyine bunlar diyebilirsiniz gerçekten çok haklısınız. Umarım yararlı birşeyler yazarlarda bende bişeyler öğrenirim.

Sonra cevap vermedin :/

• Ryze al mana kas
    Garen al can kas
    kolay gelsin
  • Sağolun

• Tr de oynuyorsan gel senin le bu aksam bi oyuna girerim bende ogle pek iyi oynuyamiyorum ama win aliriz ya :)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laminon -- 24 Nisan 2013; 19:28:23 >
  • Hecarim,Olaf,Ashe,Sion,Master Y Şamb. bulunan 16 lvl hesabım la atrox ve iade hakkına sahip olan bi hesapla değişim yapmak istiyorum duyrulur beyler.

Not: Hacerimle bi iyi oynayamadım ya :S :)
  • Hacerim de yeni mi çıkmış?
  • darius al teq atarsın qnq

diyen kimse çıkmamış mı ?
    edit: bütün mesajları okumadım ama yukarlarda yoktu.
  • 1.si hero alırken en ucuzdan pahalıya doğru al.
    2.si bir hero ile aralıksız 3 hafta oyna mesala ben daha midde sadece fizz + swain+ annie + akali oynadım 220 oyunum var midde 130 tanesi annie düşün.

öyle olunca oyunun zevki çıkıyor bir herodan diğerine zıplarsan hem kötü oynarsın hemde bir süre sonra hero değiştirdiğindeki o hazzı alamassın.

Mesala adc larak en fazla vayne oynadım.Ama en çok wini tristina ile aldım.

Zaten 4 tane adc oynarım Vayne, tristina, sivir , kog.

Bunlar dışında adc bile yok mf var ancak onada counterlemek dışında uğramıyrum.Ama en sağlamlarından biridir mf.W/L oranım en yüksek onda.

Kısaca 30 40 heron olsun bu sezon alayıyla en az 30 ar oyun atmış ol.

Birde main heroların olsun gerek midde gerek topta gerek botta.

Mesala daha hayatımda nasus dışında topta oynadığın hero yok.Genelde nasusla 2 3 kill veririm topa.15 dakka sonra aradi farkı açarım hemde farmımı artırırım.

Her heronun güçlü olduğu zamanlar var.

Mesala vayne earlyde hemde berbat bir tradeci hemde düşük saldırı hızı nedeniyle w sinin zatıf kalması durumunda lane vslerde özellikle cait gibi herolara ölmesi.

Ama sen earlyde dikkatlı oynarsan farmın güzel olur veya karşındaki carry ile eşit kill aldıysan mid ve latede duvara yapıpiştırım 5 6 kere vurursun.

Vaynede yer tutmak önemlidir mesala çok iyibir kaçış sikilin yok.

Tristinada yer tutmak kolaydır gerek ultisiyle gerek w siyle gerekse kill alınca w sinin sıfırlanmasıyla focus yemesi zordur.

q su zaten op adcyi 2 saniyede bayıltırsın.

Bana sorarsa ez ile tris en güvenilir adcler.

draven de özellikle earlyde optur.

• * Çalıları kullan
    * Keşif totemi kullan
    * Minyonlara son vuruş yap
    * İki kişiye tek girme, adam almak için kule altına dalma
    * İyice kasmadan pvpden uzak dur , takım arkadaşlarn yoksa tabi
    * Hedefin öldürmekten önce ölmemek olsun
    * Tank hero kullan şimdilik, Garen şuan senin için iyidir.

Bunlar aklıma gelenler

• Arkadaşım herkes Garenle başla demiş ama sadece garen deil Masteryi Garen Annie 3 ünüde al bi dene hangi türü oyniyacağına kararver AD,Tank yoksa AP mı ondan sonra hero almaya başla birde (ki bu sadece benim düşüncem) LoL izlenerek öğrenilmez bence saatlerce gameplay izlemek yerine 2-3 el oyun atsan daha yararlı olur .Bu tarz oyunlar için sürekli danışacak biri gerekir tek başına öğrenmek haftalarını alır ama biriyle soru cevap şeklinde oyun oynamak inan bana çok daha yararlıdır haftalarının boşa gitmesini engeller

Bu arada TheMasterTR oyun hakkında sorun olursa beraber oyuna girmek istersen beklerim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.