Şimdi Ara

Bu oyunu oynamayı beceremiyorum Yardım! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkesin zevki farklıdır.şu anda hangi heroyu önersek boş.biraz ipucu vermelisin.
  • Ashe için kasiliciagim daha çok uzaklarda durmayı severim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

Al buyur detayli

http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=444538

Okudum teşekkür ederim :)

• Bol bol stream izle internetten gameplay build felan onlara bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Straight X Edge

Free şampiyonları oyna, şampiyon ile iyi oynayabiliyorsan onları al yada 450 ip'lik şampiyonlardan başla. Garen, Annie, Ryze, Ashe vsvs..

+1
  • Tavsiyem Garen,Ryze gibi 450 ıp olan heroları oynaman. Hem oynaması kolay hemde güçlü şampiyonlar. Oynadıkça kapacaksın bir şeyler.
  • Herkese Teşekkür ederim. :) Ne.yapmam gerektiğini anladım

• quote:

Orijinalden alıntı: Evivva

Arkadaşlar LOL'ü 1 aydır oynuyorum ama tam bir Noob'um

Bana vereceğiniz tavsiye ve taktiklere ihtiyacım var

Şampiyon satın almalı mıyım ? Alırsam hangisi alayım tonlarca sorum var. Şimdiden teşekkür ederim

Alıntı ile cevap verirseninz iyi olur.

Hocam bol bol stream izle oyunun kavrarsın internette stream listeleri var tanınmış oyuncuların streamlarına gir TheOddOne , xpeke , Saintvicious , Phantomlord , Voyboy , Snoopeh , Froggen vb. izleye izleye taktik felan ne varsa kapıyorsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cilginturk7d

quote:

Şampiyon satın almalı mıyım ? Alırsam hangisi alayım tonlarca sorum var. Şimdiden teşekkür ederim

Hocam bol bol stream izle oyunun kavrarsın internette stream listeleri var tanınmış oyuncuların streamlarına gir TheOddOne , xpeke , Saintvicious , Phantomlord , Voyboy , Snoopeh , Froggen vb. izleye izleye taktik felan ne varsa kapıyorsun :)

Başlıyorum izlemeye :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cilginturk7d

quote:

Başlıyorum izlemeye :)

LCS 2013 , MLGLOL , ESL , GO4LOL bunları takip et bunların maçlarıda çok güzel oluyor hatta ESL Brazil felan kop git streamlar çok yararlı oyun öğrenme açısından

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞAhin

Bende ilk günlerde konu açmıştım rekorum 1 bot diye.
    Botlara karşı oynarken bile 1 den fazla kill alamıyordum.Yaklaşık 1.5 ay oldu şuan 15-20 arası kill alıyorum botlarda ama iyi oynayan birisi botlarda bilmiyoruda 40/0 falan gider heralde.Zaten önemli olanda botlar değil normal oyunlar.
    Normal oyunlara girmeye başladım eğer takımda iyi oynayan yoksa kesin kaybediyoruz.Birde aslında kolay şampiyonlarla başlamak gerekiyor ama ben maalesef gidip hep 6300 lük zor herolar alıyorum ve hepten mahfediyorum.20 level oldum ama kendi oyunumu hiç beğenmiyorum.Aldığım şampiyonlar kha'zix , jayce , syndra senin neyine bunlar diyebilirsiniz gerçekten çok haklısınız. Umarım yararlı birşeyler yazarlarda bende bişeyler öğrenirim.

syndra

kardeş sana pantheon öneririm ben o lvl de pantheondan başka bişey bilmezdim

edit:konuyu açan arkadaşada tavsiyem budur kolay heroalrdan başla master yi,pantheon gibi jax ta elin alışırsa iyidir ama bunlardan biraz daha zordur zamanlama istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heidinindedesi -- 15 Nisan 2013; 22:11:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KoşYoksaDüşersin

quote:

Botlara karşı oynarken bile 1 den fazla kill alamıyordum.Yaklaşık 1.5 ay oldu şuan 15-20 arası kill alıyorum botlarda ama iyi oynayan birisi botlarda bilmiyoruda 40/0 falan gider heralde.Zaten önemli olanda botlar değil normal oyunlar.
    Normal oyunlara girmeye başladım eğer takımda iyi oynayan yoksa kesin kaybediyoruz.Birde aslında kolay şampiyonlarla başlamak gerekiyor ama ben maalesef gidip hep 6300 lük zor herolar alıyorum ve hepten mahfediyorum.20 level oldum ama kendi oyunumu hiç beğenmiyorum.Aldığım şampiyonlar kha'zix , jayce , syndra senin neyine bunlar diyebilirsiniz gerçekten çok haklısınız. Umarım yararlı birşeyler yazarlarda bende bişeyler öğrenirim.

syndra

edit:konuyu açan arkadaşada tavsiyem budur kolay heroalrdan başla master yi,pantheon gibi jax ta elin alışırsa iyidir ama bunlardan biraz daha zordur zamanlama istiyor

Normal game oynamıyorum syndra ile sadece botlara karşı. Zor ama gerçekten çok zevkli oynamak. phantomlord izleyip botlara dalıyorum :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KoşYoksaDüşersin

quote:

syndra

Normal game oynamıyorum syndra ile sadece botlara karşı. Zor ama gerçekten çok zevkli oynamak. phantomlord izleyip botlara dalıyorum :D

hocam zor bir champ oynamadım ama oynayanlar söylüyor gaza gelip pvp girmeyinde

• yanlış item çıkıyorsundur bence arkadaşım.2-3 oyunda 0 killin varsa,bu yeteneksizlik değil oyunu bilmemen bence
  • Ben de ilk başladığımda Ashe ile oynamıştım. Daha sonra arkadaşım bana kullanımı nispeten kolay diye GP almıştı ve 25 levele kadar sadece GP ile oynadım. Daha sonra devamı geldi.

Söylemek istediğin şey ise başlarda oynaması kolay şampiyonları dene.
  • Yarın dediklerinize bakarak oynayacağım sonucu buraya yazarım :)

• Zac ile 5 kill aldım sonra Kyle aldım. Şimdi google dan eşya dizilimine bakacağım teşekkür ederim :)

• Verebileceğim 2 basit tavsiye var sana. Birincisi, oyuna bolca giriyorsan ve maddi kaynaklı sıkıntıların varsa RP ile karakter alma. Tercihe göre IP takviyesi veya hem XP hem IP takviyesi alarak devam et. İkincisi, arkadaşların da dediği gibi haftalık ücretsiz karakterleri dene ama öyle normal oyunlarda deneme. Botlara karşı eşleştirmelilere yada özel oyun kurarak botlara karşı oyna ve o karakteri çözmeye çalış. Build(item dizme) konusunda, buraya konu açıp yardım alabilirsin.
  • Ben de bugün deneyeyim dedim 5 dakika sonra kapattım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1:Stream izle taktik öğren
    2:Mobafire dan build bak
    3:El alışkanlığını geliştir
    4:Ölünce sıkıntı yapma
    5:Önemli olan kill değil bide takıma faydalı ol
    6:Garen,Master yi,Ashe oyna başlarda

Sonra yavaş yavaş alışıcan zaten taktik öğrene öğrene
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.