Şimdi Ara

Bu oyunun adını hatırlayan var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar yıllar önce PS(1)'de bir oyun vardı bende.Tekne yarışı gibi bir şeydi ama rakiplerinizi bombalıyordunuz onlar size tuzak kurarak , roket atarak vb. yarıştan çıkarmaya çalışıyordu.2 kişilik te oynanıyordu NFS usuülü ekranı alt ve üst olarak ayırarak.

Yıllar önce oynadığım için oyunun adını hatırlamıyorum belki bir bilen vardır diye sizlere danışmak istedim..
    Varsa PC versiyonunu aramaya koyulucam hemen :)

• dediğin oyun tahmin ettiğimse biz cafede onu oynardık multi.yani pc dede öyle bir oyun var.ama ismini hatırlayamadım
  • Arkadaşım aradığın oyun ''Dead in the Water''

bunun Twisted Metal 4 tarzınıda bende çok beğenirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 22 Eylül 2006; 13:08:06 >

• Evet buydu.. Çok sağol ya acaba bunun pc versiyonu var mıdır ?
  • Sanmıyorum pc'de olacağını ama zamanında az oynamadım ps1'de.

quote:

Orjinalden alıntı: silhouette

Evet buydu.. Çok sağol ya acaba bunun pc versiyonu var mıdır ?
  • Ben de çok oynardım :) Bu olmasa bile buna benzer bir oyun var mı acaba PC için? Bi bilgin var mı ?
  • yaw vardır pc dede araştırırsan bulursun
  • Her yere baktım ama yok bulamadım :/ Çoğu yerde tanıtımında sadece PS için olduğunu söylüyor..Oldukça eski oyun zaten.Neyse artık buna benzer bi oyun bulmaya çalışıcaz
  • Emulator yardımıyla bilgisayarında da oynayabiilirsin.
  • Oyunun PS versiyonunu bile bulamadım ki net üzerinden , o olsaydı elimde emulator düşünürdüm tabiki de..
  • quote:

Orjinalden alıntı: silhouette

Oyunun PS versiyonunu bile bulamadım ki net üzerinden , o olsaydı elimde emulator düşünürdüm tabiki de..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.