Şimdi Ara

Bu Oyunun İsmini Bilen Varmı???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim yaklasık 9 sene önce oynadıgım bir oyun şimdi anlatacagım bilen cıkacagını sanmıyorum ama ben cok seviyordum şimdi ismi aklıma gelmiyor

Böyle biz chipleri yiyerek ilerliyoduk chipleri yedikce usteki küreler dusuyodu bi de ortalıkta dolaşan makaslar vardı hep belli yollarda giden onlara carpıncada yanıyodun kürelerin altında kalmamayada calısıyodun küreleri makasların ustune dusurunce makaslar ölüyodu amaç tüm çipleri yemekti galiba tam hatırlamıyorum bilen varsa çok makbule geçer yada ben bulabilirim diyen varsa

Şimdiden kolay gelsin ve çok teşekkürler

• evet zemin yeşildi dimi bende çok severdim ama ismini hatırlayamadım
  • Pacman olabilir mi?
  • çook eskiden bilgisayarda olan hatta adını o zamanlar go sandığım kırmızı renkli al yanaklı murphy nin hikayesi süper oyundur tamamen zeka ürünüdür yıllar sonra tekrar yükleyip tekrar bitirmiştik. iq ve trouble ahead gibi bölümleri hala unutamam o müthiş oyun:
    "Supaplex"

edit: hatta o çiplerin adı infotron du nota derdim hep ben onlara her bölümde onlardan belli bir sayıda toplayıp e ye gitmek gerekiyodu

bu resimdede hepsi birarada; infotron(nota), makas, E, yeşil zemin, küre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vico -- 11 Eylül 2010; 18:47:28 >

• ALLAH RAZI OLSUN SUPAPLEX TABI :D HAKKINI NASIL ODESEM AZDIR :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu şarkıyı bilen varmı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.