Şimdi Ara

BU OYUNUN KOTULUGU !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 dk once claver gorevıne gırmek ıcın seek actım baktım bırı party attı kabul ettım partyden cıkana kadar cektı herıf benı GIANT GOLEME VE DOGAL OLARAK YATTIM ADAM HEM TÜRK hemde TÜRK lerı cekıyoo goleme sımdı benım yerımde sız olsaydınız napardınız ???????

BU oyunu da perbat edıyoo boyle ınsanlar .....

• ona ..... eder sonra herkese rezil ederdim ve onu TÜRK diyebilmekten men ederdim böle insanlara
  • gecmis olsun
    ben olsam cok pis söverdim
  • Var böyleleri işte..Bi de zuhahahaha eziq yattı diyolar deli oluyorum
  • bide eziq kelimesine ezuqqqqq diyolarya sinirlerim tepeme çıkıyo bide gülüyolar çok bi ... yapıyolar sanki
    büyük bişi beceriyolarya sanki
  • bide eziq kelimesine ezuqqqqq diyolarya sinirlerim tepeme çıkıyo bide gülüyolar çok bi ... yapıyolar sanki
    büyük bişi beceriyolarya sanki BUNLARI YAPANLARA BANNNNNNN[:

• ewt bende zaten sowdum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok kızqın bi anıma gelmediği sürece Ben sövmem sövünce bişey olmuyo sanki evine gidip .................... yapabılıosn taşa kalkarım townda bagırırm bu adam la kımse party yapmasın golem e cekıyor adamı rezıl ederm..
  • asassan görunmeslık bas sendee
  • ÇOK PARDON YANLIŞLIKLA GÖNDERDİM 1. Yİ
  • VALLAHİ ONU BUNU BİLMEM ARKADAŞ HİÇ BİR ZMAN İÇİN SEK AÇMIYAZCAN BENİ 5 KEZ ÇEKTİLER WARRİOR OLDUGUM İÇİN YATIRAMDILAR SALAKLAR HİÇ BİR ZMAN İÇİN SEK AÇMA
  • Yazık boyle ınsanlar Turklerın adını karalıyolar ...
  • ben bişey sorcam ben partyden çıkana kadar çekti diyosun niye hemen çıkmıyosun ki?
  • Ben seek açacağım sırada ts kullanıyorum yani işimi garantiye alıyorum sizde böyle yapın
  • bi keresinde adam çekti beni bende ts vardı tabi yatmadım sonra n*h dedim ve db yaptım aynı adam bana gel ts le adamları goleme çekelim ben rezzim kaldırırım yine yatar yine kaldırıım sonra başkalarını filan çekeriz dedi bende kabul ettim partye aldı adam dedi ben ts almaya gidiom dedi ben hemen koştum goleme adam tsyi kullanmadan çektim onu küüt yattı
  • kardeş saçmalıyon adam ne bilsin goleme çekilceğini bölelerine
  • quote:

Orjinalden alıntı: To die

bi keresinde adam çekti beni bende ts vardı tabi yatmadım sonra n*h dedim ve db yaptım aynı adam bana gel ts le adamları goleme çekelim ben rezzim kaldırırım yine yatar yine kaldırıım sonra başkalarını filan çekeriz dedi bende kabul ettim partye aldı adam dedi ben ts almaya gidiom dedi ben hemen koştum goleme adam tsyi kullanmadan çektim onu küüt yattı

adam rezse seni nasil goleme cekti
  • quote:

Orjinalden alıntı: geberman

5 dk once claver gorevıne gırmek ıcın seek actım baktım bırı party attı kabul ettım partyden cıkana kadar cektı herıf benı GIANT GOLEME VE DOGAL OLARAK YATTIM ADAM HEM TÜRK hemde TÜRK lerı cekıyoo goleme sımdı benım yerımde sız olsaydınız napardınız ???????

BU oyunu da perbat edıyoo boyle ınsanlar .....

yani türk diye yabancilarima cekmesi lazim sacma sapan konusma

• Beni çektilermi genellikle görünmez oluyorum yani yatmıyorum.Ama dalgınlığıma geldiği anda oluyor.Sonra townda sürekli adamın adını bağırıyorum goleme çekiyor diye.Böyle oluncada kimse bu adamla party yapmaz..Ama anlamıyorum neden böyle saçma sapan birşey yapıp indanın emeğini çalıyorlar.Kendi ezikliklerini kapatmak için büyük ihtimalle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.