battlefield diye bir silahli oyun var oynarken cok yavasliyor donarak oynamak zorunda kaliyorum yani goruntu keskinligini azaltinca daha iyi oluyor ama 1280*1024 yapipta oynamak istiyorum sizce oyun hizlandiran bir program varmi yada ayarmi degistirmem lazim yardim edin
ekran kartın ve pc bieleşenlerin ne
bilgisayarın oyunu kaldırmıyor aslında cevabı bu
Bilgisayarın bileşenlerini yazmadığın içinsöyleyecek fazla bişey yok ama ekran kartının driver ını güncelleştirebilirsin mesela ama zaten 1280x1024 te böle genelde kasan oyun oynamak ve iyi bir performans almak çok zor.
quote:
Orjinalden alıntı: bilgisayar_
battlefield diye bir silahli oyun var oynarken cok yavasliyor donarak oynamak zorunda kaliyorum yani goruntu keskinligini azaltinca daha iyi oluyor ama 1280*1024 yapipta oynamak istiyorum sizce oyun hizlandiran bir program varmi yada ayarmi degistirmem lazim yardim edin
1280*1024 de oynamak istiyosan elini cebinin derinliklerine atman lazım biraz.
öyle bi program olsaydı. hiç kimse ekran kartı, işlemci falan almazdı.
sen en iyisi çözünürlüğü düşür oynamaya devam et
1280x1024 çözünürlükte oynamak istiyorsan en az nvidia 6800ultra ati içinse x1600 serisi bir karta sahip olman gerekli
sen şimdiden kendine ekran kartıyla ram bakmaya başlasan yi olur
ram ve ekran kartını yükseltmeden o değerlere çıkma bence sinirin bozulur kardeş
bide lcd motitor lazım tabi. adam 1280*1024 te oynamak istiyor çünkü
eskiden daha mı hızlı oynuyodun da yavasladı?
önerileriniz icin tesekkurler sagolun
bu arada crt monitörlerde 1280*1024 doğru bi çözünürlük değildir. zira monitör 4:3 oranındadır. bunun yanında sözü edilen çözünürlür 5:4 oranındadır. bu da kenarlarda soruna neden olabilir. bence illa yüksek çözünürlükte oynamak istiyorum diyorsan 1280*960 çözünürlükte oyna.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme