Şimdi Ara

OYUN OYNARKEN COK YAVAS HAREKET EDIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • battlefield diye bir silahli oyun var oynarken cok yavasliyor donarak oynamak zorunda kaliyorum yani goruntu keskinligini azaltinca daha iyi oluyor ama 1280*1024 yapipta oynamak istiyorum sizce oyun hizlandiran bir program varmi yada ayarmi degistirmem lazim yardim edin

• ekran kartın ve pc bieleşenlerin ne

bilgisayarın oyunu kaldırmıyor aslında cevabı bu
  • Bilgisayarın bileşenlerini yazmadığın içinsöyleyecek fazla bişey yok ama ekran kartının driver ını güncelleştirebilirsin mesela ama zaten 1280x1024 te böle genelde kasan oyun oynamak ve iyi bir performans almak çok zor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilgisayar_

battlefield diye bir silahli oyun var oynarken cok yavasliyor donarak oynamak zorunda kaliyorum yani goruntu keskinligini azaltinca daha iyi oluyor ama 1280*1024 yapipta oynamak istiyorum sizce oyun hizlandiran bir program varmi yada ayarmi degistirmem lazim yardim edin

1280*1024 de oynamak istiyosan elini cebinin derinliklerine atman lazım biraz.
  • öyle bi program olsaydı. hiç kimse ekran kartı, işlemci falan almazdı.

sen en iyisi çözünürlüğü düşür oynamaya devam et
  • 1280x1024 çözünürlükte oynamak istiyorsan en az nvidia 6800ultra ati içinse x1600 serisi bir karta sahip olman gerekli
  • sen şimdiden kendine ekran kartıyla ram bakmaya başlasan yi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.maçta lag ve oyun donuyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ram ve ekran kartını yükseltmeden o değerlere çıkma bence sinirin bozulur kardeş
  • bide lcd motitor lazım tabi. adam 1280*1024 te oynamak istiyor çünkü
  • eskiden daha mı hızlı oynuyodun da yavasladı?
  • önerileriniz icin tesekkurler sagolun
  • bu arada crt monitörlerde 1280*1024 doğru bi çözünürlük değildir. zira monitör 4:3 oranındadır. bunun yanında sözü edilen çözünürlür 5:4 oranındadır. bu da kenarlarda soruna neden olabilir.
    bence illa yüksek çözünürlükte oynamak istiyorum diyorsan 1280*960 çözünürlükte oyna.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.