Bildirim
Bu özellik ya kapalı yada erişim izniniz yok.Eğer üye olarak girmediyseniz lütfen foruma üye olup te
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C Kablo 100W, 1.2 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKDZT5JX?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: iugunduz
Arkadaşlar,
Daha önce resim ekliyordum Şimdi bu mesaj yazıyor nedir acaba ?
ben bi anlayabilsem...gördüm senin o ekledğin resimleri aynıları bendede çıkmıştı.. ama sorunu hala anlamış değilim belkide forumda bir sorundan kaynaklanabilir. -
arkadaşlarquote:
Orijinalden alıntı: GENÇFIRATquote:
Orjinalden alıntı: iugunduz
Arkadaşlar,
Daha önce resim ekliyordum Şimdi bu mesaj yazıyor nedir acaba ?
ben bi anlayabilsem...gördüm senin o ekledğin resimleri aynıları bendede çıkmıştı.. ama sorunu hala anlamış değilim belkide forumda bir sorundan kaynaklanabilir.
aynı problem sizdede varmı?
-
arada böyle oluyo, kapatıyolar. yine hack atak yemiş olabilir forum.quote:
Orijinalden alıntı: iugunduz
arkadaşlar
aynı problem sizdede varmı?
Alıntıları Göster
-
adecek hızlı cvp verebiliorm ??quote:
Orijinalden alıntı: scorpion_ysc
arada böyle oluyo, kapatıyolar. yine hack atak yemiş olabilir forum.
Alıntıları Göster -
Konuyu iyi hortlatmışsınız ama bende de oluyor ya -
Bende de oluyor. Sebebini bilen var mı? Konu açmak istemedin, hort oldu o yüzden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batugol -- 18 Eylül 2014; 14:40:39 > -
Aynn -
arkadaşlar bu sorunu nasıl çözerizz ayarla ilgisi var mı ben de yeni açtım konu açıcam bu hatayı veriyor yardımcı olun lütfenquote:
Orijinalden alıntı: ugern3
Aynn
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red Beret Condottiere -- 17 Nisan 2016; 22:12:22 > -
Bendede aynı olay. -
Bende de -
1 kişi daha katıldı aranıza -
Bende de aynı sorun var ya -
Sadece bu basliga yazabiliyorum yok mu bi cozum
Uppp -
Çözüm nedir -
Çözümu var mi -
Arkadaşlar gerçekten çok kötüydü sınavdan çıkınca nolduğunu şaşırdım kesinlikle girdiğim en zor denemeydi... kontrol ettikten sonra ise mattaki 39 neyi görünce sanarsınız 8848 metrelik Everest Dağı başıma yıkıldı... neyse ki türkçedeki 40 net üzüntümü biraz da olsa giderip kendime getirdi benden ne olacak hiçbir fikrim yok içimdeki çalışma isteği tamamen bitti diyebilirim nazar değmesin diye de diğer netlerimi paylaşmak istemiyorum herkese iyi çalışmalar arkadaşlar... -
Bu neden oluyor ya -
tvden bende aldım 4 gün oldu .+ları fiyat.büyüklük.4k.wireless.önceden philips düşünmezdim ama bu sene hangi teknoloji markete gittiysem (teknosa-bimeks-vatan vb)bu sene en iyi cihazlar philipss dedi.-leri smart(çok fazla birşey beklemeyin ben zaten iyide olsa pek kullanan biri değilim.ps3de maç yaparken arada ışık parlama olup gidiyor gibi ama ayarı olabilir.servis geldi kutudan çıkarıp gitti renk ayarını mutlaka kendiniz yapın çok fazla görüntü ayarı var ben 3 gündür hepsini deniyprum bakalım -
Bendede ayni hata var mesaj yazamiyorum
Benzer içerikler
- güvenlik bilgisi şu sisteme uygulanırken bir hata oluştu
- press esc in 1 seconds to skip startup.nsh any other key to continue
- digital vibrance sıfırlanıyor
- tlauncher ekran kartı güncelleme hatası
- kopyala yapıştır çalışmıyor
- oem açılımı
- ekran kartı resetleme
- ekran videosu alma
- secure boot nedir
- bilgisayar hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X