Şimdi Ara

Bu özelliklerde bir laptop önerebilirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben aşşağıdaki özelliklerini az çok belirleyeceğim bilgisayar konusunda bana önerde bulunabilirmisiniz acaba?

İşlemci: 2.0 Ghz üzeri
    İşlemci Hızı: 1066 Mhz
    Ram : DDR3
    Ram Hızı: 1066 Mhz
    Ekran Kartı: 1 Gb Paylaşımsız

Arkadaşlar esasta olmasını istediğim özellikleri minimum bu.
    Bir yardımcı olurda bir iki laptop önerebilirseniz çok sevinicem. Şimdiden sağolun. Kolay gelsin

• hp nin 9600 ekran kartlı monteviana istemcili yani 1066 mhz olan bir notebook alabirsin.. model olarak coğu birbirinle aynı sadece kart raeder veya opsiyonel farklılıklar var tabi ama ana özellikleri aynı sayılır...
  • Fiyat belirmemisin ama ben sana suan piyasada bulabilecegin en iyi F/P ye sahip 2200-2600 TL arasi notebooku oneriyorum. Ozellikleri asagida yazdim zaten markasina bakip aldanma bence gercekten piyasadaki bircok yabanci markanin erisemeyecegi bir performansa ve bir o kadarda uygun bir fiyata sahip.
    Casper NIRVANA 15.4" CPQ-Q900-4M35 yada CPQ-Q900-4K35 (Clevo M865TU)
    ● Intel® Core 2 Quad İşlemci Q9000
    - İşlemci hızı 2.00 GHz, 6MB L2 cache, 1066 MHz FSB
    - Intel® PM45 Chipset
    - Intel® PRO/Wireless 5100 (802.11a/b/g/n) Kablosuz Ağ Bağlantısı
    ● Orijinal Microsoft® Windows Vista® Home Premium (32-Bit)
    ● 4 GB DDR3 1066 MHz Bellek (7-7-7-20) (2x2GB)
    ● 500 GB SATA Seagate (5400 RPM) yada 320 GB SATA Seagate (7200 RPM)
    ● 15.4" WXGA (1440x900) Parlak TFT Ekran
    ● 1GB GDDR3 256 Bit nVIDIA Geforce 9800M GS yada 160M GTS Ekran Kartı (PhysX, CUDA)
    ● 2.0MP Bison Web Camera
    ● DVD ± RW DUAL
    ● Bluetooth™ V2.1
    ● Multi Card reader (MMC/RSMMC/SD/Mini-SD/MS/MS Pro/MS Duo)
    ● 4X USB 2.0 port, 1X eSATA(Shared), 1X IEEE 1394, 1X HDMI, 1X DVI OUTPUT
    ● Li-On Batarya 8 Hücreli

• quote:

Orijinalden alıntı: mailman

bu cihaza bak istersen

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=NTBSAMRXS08TR

Ramler ddr3 olsun demiş ...
  • HP PAVILION DV6-1115et

İşlemci - İşletim sistemi -Bellek
    --------------------------------------------
    • Orijinal Windows Vista® Home Premium ve Service Pack 1 (32 bit)
    • Intel® Centrino® 2 işlemci teknolojisi
    • Intel® Core™2 Duo İşlemci P8700
    • 2,53 Ghz , Düzey 2 önbellek 3 MB
    • 4036MB 800mhz DDR2 Bellek
    • Dual (2 x 2048) bellek düzeki.

dahili Sürücüler
    • HDD : Toshiba 500 GB SATA Sabit Disk Sürücüsü
    • Sabit disk sürücüsü hızı 5400 rpm
    • Optik sürücü türü : Çift Katman desteğine sahip Lightscribe Super Multi DVD Yazıcı (+/-R +/-RW)
    • CD/DVD etiketi yazdırma : LightScribe ile PC'nizden doğrudan serigrafi kalitesinde disk etiketleri oluşturun : Yazdırın, çevirin, yazdırın.

Sistem Özellikleri
    • Bellek kartı aygıtı :Secure Digital kartlar, MultiMedia kartlar, Memory Stick, Memory Stick Pro veya xD Picture kartlar için 5'i 1 arada tümleşik Dijital Medya Okuyucu
    • Ağ arabirimi : Tümleşik 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN
    • Kablosuz teknolojileri : Intel 802.11a/g/n
    • Kablosuz yeteneği : Bluetooth® kablosuz ağ iletişimi
    • Harici G/Ç bağlantı noktalar : 4 (4. Esata bağlantı noktasıyla paylaşılır) USB 2.0, 1 HDMI konektörü, 1 eSata konektörü, 1 VGA bağlantı noktası, 1 RJ45 ethernet konektörü, genişletme bağlantı noktası, 2 kulaklık çıkışı, 1 mikrofon girişi, 1 IEEE 1394, Tüketici Kızılötesi, kablo yerleştirme konektörü
    • Video yakalama arabirimi : IEEE 1394 Firewire® Arabirimi
    • Genişletme yuvaları : 1 ExpressCard/54 yuvası (ExpressCard/34'ü de destekler)
    • Ekran boyutu : 15,6 inç Diagonal Yüksek Tanımlı HP Brightview Ekran
    • Ekran çözünürlüğü : 1366 x 768
    • Grafik alt sistemi adı : ATI Mobility Radeon HD 4650
    • Video RAM : 1 GB atanan olmak üzere en çok 2303 MB toplam grafik belleği
    • Ergonomik özellikler :Tümleşik parmak izi okuyucusu
    • Kontrol paneli : HP Mediasmart ortam yürütücü yazılımı ve özel menü denetimleri, müzik ve DVD düğmeleri
    • Web kamerası : Tümleşik Dijital Mikrofonu Olan HP Pavilion Webcam
    • Uzaktan kumanda : HP Mobile Uzaktan Kumanda
    • Dahili ses : 3B Sound Blaster Pro uyumlu ses - 16 bit tümleşik
    • Hoparlörler ve mikrofon : Audio Playback SRS Premium Sound
    • Klavye : 101 tuşlu, uyumlu klavye
    • Güç kaynağı türü : 90 W AC Güç Adaptörü
    • İşaret aygıtı : Açma/Kapatma düğmesi ve özel dikey Yukarı/Aşağı Kaydırma yüzeyi, ses düzeyi denetimi, ses kapatma düğmesi
    • Pil türü : 6 hücreli Lityum-İyon (Li-Ion) pil

(yazılımcı online'ın incelemesinden alıntıdır).

Güzel bi Dizüstü İncelemeni tavsiye ederim. Ayrıca 26 haziran dan sonra alınan Tüm Hp laptoplara Win 7 Yükleme Ücretsiz, Aklında bulunsun

• Arkadaşlar Herkese tek tek gerçekten teşekkür ederim. Hiç aklımda yokken Casper ıda listemede ekleyip zaten zor verdiğim kararı daha da zorlaştırdığınız içinde teşekkür ederim. Ben aşşağıda yazacağım markaların modellerine baktım baktım durdum. Bu işlerden anlayan arkadaşlar hangisini seçerlerdi acaba bana bir kere daha yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

1- LENOVO IDEAPAD Y550-59-020601
    http://www.cimri.com/lenovo-ideapad-y550-59-020601-4-gb-notebook

2- LENOVO Y530 59-020664
    Bu bilgisayar diğerine yakın gibi duruyordu. DDR3 olmamasına rağmen ondan listeme ekledim
    http://www.cimri.com/lenovo-y530-59-020664-3-gb-tasinabilir-bilgisayar

3- Packard Bell EASYNOTE TR85 TR85-DM-003TK
    http://www.notebook.gen.tr/modeller/1288/Packard-Bell-EASYNOTE-TR85-TR85-DM-003TK.html

4- Packard Bell EASYNOTE TR85 TR85-DM-002TK
    http://www.notebook.gen.tr/modeller/1289/Packard-Bell-EASYNOTE-TR85-TR85-DM-002TK.html

5- HP TCR 4710S NX593EA
    Bu bilgisayarın ekranı büyük ama olsun. Yeterki iyi bir şey olsun.
    http://www.exa.com.tr/hp/tasinabilir_bilgisayarlar_kategorisinde/hp_tcr-323-8625.html

6- Casper Nirvana CPQ-Q900-4K35
    7200 rpm olması nedeniyle diğer casper'a gire bu modeli dikkatimi çekti. Hızlı olması 500 Gb olmasından daha iyidir gibime geldi.
    http://www.casperstore.net/pinfo.asp?pid=2112

Şimdiden teşekkür ederim ya. Valla çok makbule geçicek bir şeyler söyleyebilirseniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birde arkadaşlar saçma olabilir ama birşey sormak istiyorum bu sorduğum laptoplar içerisinde şu televiyonda reklemlarını gördüğümüz gibi 3G modemlerle internete bağlanabilir miyiz?
  • Casper 1 kere 4 çekirdekli, ekran kartı ve Ram'ide iyi Bu yüzden Casper diyebilirim. Ama marka ne kadar güvenilir, o konuda bişey söylüyemem.

Bu yüzden Hp diyorum

3g içinde Usb Modem gerektiriyor. Bu da her laptop'a takılıp kullanılabilir bişey..

Edit; Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FbA3* -- 4 Eylül 2009; 3:20:57 >
  • Teşekkürler FbA3*

Peki Lenovo lar hakkında ne düşünüyorsun. Lenovo nunda işlemcisi 2.13 ve 1066 MHz, Ram DDR3 ve 1066 MHz, Ekran Kartı 512 Paylaşımsız GT130M

Yani bunlarda iyi özellikler dimi? Ne dersin
  • Buradaki bilgisayarların hepsi iyi özellikte ama Sen bunlar arasında bir seçim yapmak istiyosun bende yardım ettim. Lenovonun DDR3 olmasının yaratacağı hız farkını Hp de İşlemcinin (2.53 Ghz 1066 mhz) yüksek olması bu farkı kapatıyor. Ayrıca hp de max. 8 gb kadar ram yükseltme mevcut, 17.3' lik ekranlada Oyunlarda ve filmlerde daha Yüksek haz alabilirsin. 512 mb ayrılmış bellek 1 gb paylaşımlı olmak üzere Hp ninde ekran kartı yabana atılamaz Win 7'e ücretsiz geçişte Hp nin diğer bir +'sı. Yani kısacası Hp diyorum Ama hem fiyat hemde Performans diyorsan bu söylediklerin arasında Lenovo Y550

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FbA3* -- 4 Eylül 2009; 4:43:10 >

• Casper in CPQ-Q900-4K35 modeli buradakilerin hepsine hem fiyat hemde performans oalrak fark atacak bir notebook. Teknik Servis ve Mustreri Hizmetlerinin calisma hizi ve klaitesi gercekten cok guzel. Ayrica Win 7 ye gecis ve istedigin takdirde sadece bir mail atarak sana 64Bit Vista DVD si yollamalarida ayri bir guzellik. Gerek RAM gerek CPU gerekse GPU yonunden oldukca guzel malzemeler kullanilmis. 15.4 " olmasi hem tasinabilirlik acisindan hemde batarya omru acisindan tum 17" lere ustunluk saglar durumda. Secim yine senin ama mutlaka incelemen gereken bir urun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.