El terletmeyen, hafif, küçük el için gaming mousetavsiye edebilir misiniz? F/P oranı yüksek olursa iyi olur. Bütçemi en fazla 300TL'ye çıkarabilirim. DPI'dır RGB'dir Kablosuz'dur Tasarım'dır hiç önemli değil. Şimdiden teşekkürler.
UP
Logitech G300s
turkuazim
kullanıcısına yanıt
Ondan değiştiriyorum. Elime tam oturuyor fakat alalı 1 sene oldu olmadı kablosu koptu. Kötü kullanmadım.
ben de razer abysus bundle almıştım bimden . galiba onunda kablo örgüsüz. elime küçük geldi hiç kullanmadım. Ayrıyeten Microsoft intelli hdq007 gibi birşey var onu da elime oturtamadım. 2 mouse patladı, satıcam veya tanıdıklara hediye vereceğim artık. aslında aldığım ve hediye ettiğim mouse sayısı 10 a yaklaşmıştır. Yani ele oturma çok önemli. incelemelere bakıyorum. Eleman mouseun altını göstermeden bitiriyor incelemeyi. 20 tl lik bir mouse al kablosunu tak olmaz mı soketi ise olur.
Takip
g300s 1 sene olmadan sol tık bozuldu, garantiden yenisini verdiler o da 6 ay geçmeden sol tıkı bozuldu.
g300s alacaklar bu problemi araştırıp ona göre alsın, ben kesinlikle tavsiye etmem oyuncu mouse olarak.
şimdi yeni bi mouse bakıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme