Şimdi Ara

bu özelliklerde nexus 6 ALINIRMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    zaman yaklaştıkça nexus 6 nın özellikleri netleşiyor.
    6" civarı hd ekran
    2,65 ghz 4 çekirdekli işlemci
    3 gb ram
    32 gb hafıza
    3200mah batarya

bence bu özelliklerde çıkacak bir nexus 6, nexus5 ten farklı cezbedici bir özellik sunmayacak.

3200mah batarya 6 " lik ekranda yine çok yeterli olmayacaktır.
    işlemcideki küçük bir artış bence hissedebileceğimiz bir hız sunmaz.
    bence biraz yetrsiz ve beklentileri karşılamaz.

• 6" bence büyük olur 3200 yeterli olmaz ama android l ile şarj sıkıntısı olscağını sanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 10 Ekim 2014; 14:26:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • art sayesinde yaklaşık 1 aydır kullandığım L nin batarya performansı gerçekten iyi. ama tahmini özellikler arasında 5,9" ekran olması ve pilin 3200mah olması açıkcası korkutuyor ve ilk defa bir telefon serisini takip etmekteki düşüncemi baltalıyor.
  • O değil de Türkiyede satışa çıkar mı sizce ? Malum Motorola !!! Gerçi Lenevo aldı ama !
    Bence alınmaya değer...4K kamera sanırım Moto X 2014 ile aynı
  • Boyutu sorun olmazsa eğer alınır

• 6" telefon mu olur neremize koyacaksak.
    Benim discoverim var 4.7" ekran boyutu iyi. Kardesimde lg g2 var 5.2" telfon bazen degiatiriyoruz telefonlari g2 yi alinca sag cebimde sadece g2 yi koyuyorum nereye koyacagimi bilemiyom. Telefon dedigin max 5" olmali bence. Bide atirlik mevZusu var ekran buyudukce telefonda agirlasiyor.

• 6" olursa çok büyük hayal kırıklığı olur. Motorola turbo dağıtır bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanclskn -- 12 Ekim 2014; 1:56:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad 9 Hala Alınır mı?
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • okanclskn kullanıcısına yanıt
    bence hali hazırdaki nexus 5 kullanıcıları hallerinden memnun.ve çok büyük bir değişime ihtiyaç duymuyorlar.nexus 6 çıkmasada olur diyen çok kişi var. tabi google bunu demeyecektir ve son trendlere göre yüksek MP li, daha büyük ekranlı, 3 GB ram li bir telefonla tribünlere oynayacaktır. bence ona harcayacakları zamanı L yi geliştirmede harcasalar daha faydalı olur.çünkü gerçekten güzel bir android sürümü.ancak hala eksiklikleri var. bence google nexus 6 işini 1 sene ertelese hiçte fena olmaz hani.
    birde mtorola durumu var tabi. motorola amerikanın en büyük elektronik üreticilerinden biri.ancak biraz isminden biraz yanlış reklam yapmasından ve aptalca ürünler getirmesinden Türkiyede ilerlemedi. açıkcası ben nexus 6 düşünmüyorum. ama nexus 5 in çıktığı zamanı hatırlıyorumda eğer 5 motoroladan çıksaydı şuan elimde muhtemelen başka bir cihaz olurdu.

• 6" nedir? 5" civarı yapsaydı çok iyi olurdu.

• 5.95 ' gerçekten gereksiz olmuş . Ama İphone 6 Plus 'ın büyüklüğünden fazla olacağını sanmıyorum. Üstelik 7 milyon'dan fazla satmış...
  • Herkes gibi bende soyluyorum. 6 inc cok buyuk. En fazla 5 inc olsun.

• Telefon 5.2inch arkadaşlar 5.9 değil
  • chemavea C kullanıcısına yanıt
    1080p 5,5 inch olsaydı daha iyi olurdu. Hadi 5,9 inch yaptınız bari 2K ekran kullanmasaydınız. Nexus 5 sahiplerini heyecanlandıracağını sanmıyorum bu telefonun. Yeni telefon düşünen de 1000 TL civarına Nexus 5 alır daha iyi. Nexus 6'nın 2000 TL'den aşağı geleceğini düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 13 Ekim 2014; 19:00:35 >
  • Nexus 4 ile 5 arasında ki büyüklük farkı 0,30' .
    5 ile 6 arasında 1' fark olmaz sanırım.

Nexus 5 bence maksimum 5.25 olur.
  • ben tüm araştırmalarımda 5,9 olarak gördüm bu cihazın ekran boyutunu.
    bence gereksiz bir büyüklük.
    ve fiyatınında az olmayacağını düşünürsek o zaman bu çok tutulmayacak.buraya yazıyorum. ayrıca motorola dan çıkacağıda büyük bir eksi.
    şuan nexus 5 kullanıyorum. eğer 5 bile motoroladan çıksaydı almazdım fiyatının düşük olmasına rağmen.
  • chemavea C kullanıcısına yanıt
    O boyuta bende kullanmam.
    + sızan ekran görüntülerinde alt kısımdaki garip çıkıntı, tuş benzeri şey çok itici geldi gözüme.

Evet sanal tuşlar ekranı küçültüyor biraz , benim için limit 5.5'dir.
  • frenze kullanıcısına yanıt
    ben 5 ten önce note2 kullandım.ama baktım olacak iş değil.sonuçta cep telefonu dediğimiz alet biraz kolay kullanılabilir ve kolay taşınabilir olmalı. ama 5,5" note2 de zorlandım ben. çünkü telefon bu boyuta gelince birazda haliyle ağırlaşıyor. buda bi dezavantaj.
  • Ben 5.3 olacak diye duydum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gece belli olacakmış.hadi az sabir.

• quote:

Orijinalden alıntı: chemavea

Bu gece belli olacakmış.hadi az sabir.

Açıklandı bile

http://www.google.com/nexus/6/

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.