Bildirim
Bu parça nedir? Neye aittir ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
pcnin içini çok açtım ama böle bisi görmedim -
Insallah dısarıdan gelen bir parçadır, fakat PC nin kasasında ne işi var :D -
At gitsin, ilk defa görüyorum -
Ilk gordugunuz herseyi atiyosunuzdur o zaman siz.. ilkkez bilgisayari gordugunuz zaman kapida olmak lazimdi...
Optik suruculerin cd-rom sabitleme plastigi.. nasil cikmis o oyle? -
ofis masalarında pc kabloları kotu gorntu olusturmasın dıye bı kapak olur o kapagı cıkarıp pc mause monıtor klavye kabloları o delıkten gecırılır o delık kapaklarına benzettım ben -
quote:
Orijinalden alıntı: exeter
Ilk gordugunuz herseyi atiyosunuzdur o zaman siz.. ilkkez bilgisayari gordugunuz zaman kapida olmak lazimdi...
Optik suruculerin cd-rom sabitleme plastigi.. nasil cikmis o oyle?
Tespitinizde haklısınız çünkü bende o kanıya vardım, dvd rom a dvd koydum bi tane, çok acayip bir ses çıktı, belliydi birşeylerin yanlış olduğu..
Kendimiz takabiliyor muyuz acaba bunu rahatlıkla, kasayı bi açıp deneyim..
Edit: Kasayı açtım DVD-Romu çıkardım, üst kısımdaki boşluğa "cukkk" diye oturdu, geri de çıkartamıom, mıknatıs kuvvetliymiş baya, ordan nasıl çıkmış bende anlamadım, kargoda gelirken araç zıpladı heralde bi xD.. Taktım zımbırtıyı Rom'a can geldi yeniden..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theunnamed -- 2 Şubat 2012; 0:11:25 > -
Uzay aracına benziyor
Simit floresanların takıldığı araç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beginyou -- 2 Şubat 2012; 0:43:57 > -
quote:
Orijinalden alıntı: exeter
Optik suruculerin cd-rom sabitleme plastigi.. nasil cikmis o oyle?
Kesinlikle , nasil cikar o kim bilir ne yaptilar...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- uyku modunda indirme devam eder mi
- no bootable device insert boot disk and press any key
- java error code 1603
- www.googleadservices.com bağlanmayı reddetti.
- bilgisayar kendi kendine kapanıyor
- komut istemi
- root nasıl kaldırılır
- secure boot nedir
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- bilgisayardan ses gelmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X