Şimdi Ara

bu pc bu hizla calisiyo yaa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 1 ay once felan formlardanda yardimlar alarak bi pc toplaim (pentium d 3.4 800 islemci, asus eax1300 pro256 mb ekran karti,asus p5pl2 anakart , 160gb 7200 sqt hdd, 1gb ram twinmos ) ama eski sattigim pc bile bundan daha hizliydi(p4 2.4 64 ekran 40 gb hdd 512 ram vardi) abii yardim edinya bi suru para vberdim okadar program indirdim ram cleaner felan fayda etmiyo acilirken bekletiyoo sora programlari calistirrken bekletiyoo bu nedir yaa performansa bakiyom islemcinin %10 ram in 350 mb tini kullaniyo ama coook yavass kafayi yiycem dedilerki ram cleaner gibi programlar iyice yavaslatiyo bende sildim ama halen yavas pc bugun eve geldigimde pc yi actim ve mycomputere girmek icin tikladim ama bu sayfanin acilmasi tam 3 dk surdu (sure tuttum) vallla ne yapacam bilmiyorum yardim edin birinizzz her yere yazip duruyorum daha cozemedim sorunu

• İlk formatlandığında hızlıysa sonradan spy bulaşmıştır. Onu da tamamen temizleyen program göremedim daha.
    Donanımsal bir sorun olmadığına eminsen yeni xp kurmakta ve ghost ile yedek almakta fayda var
  • kardes ilk formattan once hizliydi ama o soylediklerin ne oluyo bilmiyorm (spy,ghost)
    ilgin icin saol yardim bekliyom hala
  • spy işte virüs gibi bişey , bunların bazıları sistemi yavaşlatma amaçlıdır . sendeki de öyle birşey herhalde.
    norton ghost da windowsu yedeklemek için kullanılır. herhangi bir sorunda 2 dk içinde sıfır windowsa dönersin.
  • arkadaşım önce sen temiz bir xp kuracaksın.daha sonra norton ghost programını indireceksin(yada arkadaşlardan bulacaksın).sonra verdiğim linkten indir o dosyayı.winrar programı ile aç.onun içinde adan z ye ghostu nasıl kullanacağın resimlerle türkçe anlatılıyor.orda denileni yap(inanki çook basit).sorunun çözülsün.hade kolay gelsin

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=norton-ghost-kullanim-klavuzu&lid=1759

not:bu linki kopyalayıp internet explorere yapıştıracan.sonra bas entere ok?

• Donanım çakışması yoksa spyware bulaştırmışsın..Spyware dedikleri çaktırmadan sitemini kötü etkileyen yada kendi çıkarları doğrultusunda (reklam , açılır pencere) kullanmak için bbulaşan casus programlardır..Önce format at ardından her site ve cdyi kullanma..Norton ghost ta bi çözüm..Bir adet antivirüs ve spyware koruma programı edin...
  • bensana yöntemini soyleyeyım arkadasım xp yi tekrar kuracaksın hdd yavas biçimlendireceksın sonra sistemini kurup bütün driverları yuktedıkten sonra register temizleyici saglam bi pro bulucaksın bulamassan yardımcı olurum
    sonra hdd birlestirme yapıcaksın kurdugun her program sonrası reset atıcaksın (yani yeniden baslatıcaksın )

ghost filan alma bende aldım cogu kez ama bi işe yaramaz benden sölemesi en iyisi bastan saglam bi şekilde kurmaktır herzaman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu araba nasi
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • birde sölemeyi unuttum asus anakartlar ethernet problemleri yüzünden gec kendıne gelebiliyor bununda caresi biostan etherneti kapatıp ole makınannı acmak sonrada yeniden baslatıp etherneti acıp en son driverini kurmak saygılarımla
  • Spybot 1,4 ve adaware ile sistemini tarat
    formatlamadan önce
    iyi forumlar.
  • arkadaslar ikigundur actigim konuyu bulamiyodum yaaa :D
    tamam atacam formati bi daha zaten sabrim kalmadi artikk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.