Şimdi Ara

Bu pc de internet acayip yavaş diyerinde normal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim şuan bu masaüstü pc de internetim acayip yavaş bu bilgisayarda film açıyorum 360p de takıla takıla izliyorum bu arada internet bağlantı hızım 16mb (sözde) ttnet kullanıcısyım ben hiç hızı 16 görmedim hıs testi yapıyırum orada bile 12 13 gösteriyor :D neyse leptopda açıyorum film aynı site orada 720p de gayet rahat izleyebiliyorum şuan adil kotaya düştü daha yeni eve geldim steam dan oyun indiriyorum oyun indirme hızı 25kb idi 1 saate 90 mb gibi bir şey indirmiş yuh dedim ya ttneti arıyorum herşey normal diyorlar gerçi leptopda da onu görünce sorun bu pc de ne yapabilirm neden bu böyle belki kabloda sorun var diye gittim şu masaüstü pc leri wifi yaptıran şeyden aldım ismini unutum usb takıyorsun ama halen aynı ya lütfen buna bir çare bulun neden bu böyle
    0Paylaş

• Wireless adaptör almışsınız ki buna hiç gerek yoktu.
    Muhtemelen sisteminizde yazılımsal bir sorun var ve bu sorunda virüs kaynaklı gibi gözüküyor.
    Sisteminizin donanım özellikleri nedir?
    İşletim sistemi nedir?
    Herhangi bir güvenlik yazılımı kurulu mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KillForYou! kullanıcısına yanıt
    işletim sistemim win 7 evet kurulu esed nod 32 mevcut sistem donanım özellkleri ney olduğu hakkında bilgim yok anllamadım yani :D diyer birşeyde wifi den dizüstü interneti iyi alıyor diye onu aldm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykie -- 5 Aralık 2015; 23:52:36 >
  • Pc'de ekran kartı, ethernet ve wifi sürücüleri güncelleyin. Virüs ihtimali için de eset yüklüyse onunla full tarama yapın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsini yaptım biraz araştırdım pek bir şey de bulamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.