Şimdi Ara

Bu Pc Gta4 Açar mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İntel Pentium D 925 3.00Ghz-1Gb Kingston DDR2 667MHz Ram-512Mb DDR2 667MHz Ram+Seagate 7200Rpm 160Gb Hdd-Nvidia GEForce 7100GS 512Mb-Gigabyte GA-945P-S3-Jwin 450W Kasa-Windows Xp Professional Sp3 Modifiye

Arkadaşlar bu pc'de oyunu oynayabilirmiyim.Birde modifiye işletim sistemi olduğu için programları tam kurmuyor.Orjinal win 7 kursam.Sp1 çıkması için beklemelimiyiz.Bana düşük ayarlarda oynatsa yeter.

• Oynayabileceğini sanmıyorum low ayarlarda bile.
  • Peki neden kardeş ekran kartımı ?
  • Ekran kartın ve ramin düşük...
  • Cod 4 Modern Warfare 2 full ayarlarda oynatır görünüyo.Gta 4 niye oynatmasın.Crysis oynuyorum.O zaman bana gta4 kaldıracak en ideal ve ucuz ekran kartını bulurmusunuz.

Hızlıal.com olsa iyi olur ama hepsiburada.com'da olabilir
  • GTA IV diğer oyunlarla karşılaştırma yapma bu oyun çok faklı çünkü optimizasyonu iyi değil en düşük ayarlarda 10-12 fps ile oynayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kckfrk -- 28 Aralık 2009; 17:37:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: overclock87

İntel Pentium D 925 3.00Ghz-1Gb Kingston DDR2 667MHz Ram-512Mb DDR2 667MHz Ram+Seagate 7200Rpm 160Gb Hdd-Nvidia GEForce 7100GS 512Mb-Gigabyte GA-945P-S3-Jwin 450W Kasa-Windows Xp Professional Sp3 Modifiye

Arkadaşlar bu pc'de oyunu oynayabilirmiyim.Birde modifiye işletim sistemi olduğu için programları tam kurmuyor.Orjinal win 7 kursam.Sp1 çıkması için beklemelimiyiz.Bana düşük ayarlarda oynatsa yeter.

Maalesef oyunu açamazsınız , ekran kartınız ve belleğiniz yetersiz , eğer açarsanız da aşırı derecede donmalar olacaktır.

Bir kere güncel oyunları akıcı şekilde oynayabilmek için ekran kartınız ve işlemciniz çok iyi olmalı , işlemci de değişmeli yani.Ekran kartı olarak GTS 250 vb. orta sınıf modellere yönelebilirsiniz veya 9600GT , 9800GT gibi ucuz ama performanslı modeller de var Nvidia olarak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 Pes İle Pc Pes Aynı Mı?
    13 yıl önce açıldı
    Oyun bilgisayarı mı konsol mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bence geforce ekran kartı al. DDR3 VE 1GB 256bitlik birşey olsun. OGZ marka 2 gblık ram ve OGZ marka 500wluk bi psu çaktın mıydı önümüzdeki 1 milyon yıl sana yeter. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDarkRain

Hocam bence geforce ekran kartı al. DDR3 VE 1GB 256bitlik birşey olsun. OGZ marka 2 gblık ram ve OGZ marka 500wluk bi psu çaktın mıydı önümüzdeki 1 milyon yıl sana yeter. :)

DDR3 ve 1gb olması şart değil aslında isteğe bağlı olarak yönlendirilebilir.Ayrıca düzeltelim , OGZ diye bir donanım markası yok , "OCZ" olacaktı.
  • Öncelikle söyliyim.İşlemcimi değiştirmem orda yazan o.c olmayan hali o.c ile stabil ve ısı sorunu olmadan 3.84Ghz ve çift çekirdek.Ekran kartı olarakta bana bir sene idare edecek iyi ve ucuz bir ekran kartı bulabilirmisiniz.Seneye sistemi yenilemeyi düşünüyorum.Hızlıal.com ve hepsiburada.com'dan bakarsanız sevinirim.Hızlıal olsa daha iyi olur.
  • quote:

Öncelikle söyliyim.İşlemcimi değiştirmem orda yazan o.c olmayan hali o.c ile stabil ve ısı sorunu olmadan 3.84Ghz ve çift çekirdek.Ekran kartı olarakta bana bir sene idare edecek iyi ve ucuz bir ekran kartı bulabilirmisiniz.Seneye sistemi yenilemeyi düşünüyorum.Hızlıal.com ve hepsiburada.com'dan bakarsanız sevinirim.Hızlıal olsa daha iyi olur.

9600GT işinizi görür diye düşünüyorum aslında , veya 9500GT vb. alternatiflere bakabilirsiniz.

http://www.exa.com.tr/zotac/ekran_kartlari/zotac_9600gt-334-9071.html

İşlemcinize ne kadar overclock da yapsanız yeni nesil işlemcilerin performansına yetişmesi çok da mümkün değil aslında , ileriki zamanlarda yenilerseniz tabii ki sizin yararınıza olacaktır.

• Peki bu ekran kartını alırsam.İşlemcim ile birlikte hangi düzeyde oynayabilirim.Bide 512mb daha ram ekleyecem yani ram'i 2gb olarak değerlendirin
  • quote:

Bide bu sayfadaki ekran katları nasıl sizce?
    http://www.exa.com.tr/shop/advancedproductsearch.asp?search=OK&clsid=0301&name=9500&x=0&y=0

Onlar da işini görür görüntü kalitesi iyi şekilde oynarsın ama işlemciden dolayı yine sıkıcı donmalar olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.