Bildirim
BU PC HER OYUNU KALDIRIRMI?????
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
11 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Anakartının ve ekran kartının marka modelini yazmamışsın dostum.. Bide amd işlemcileri tavsiye etmem onun yerine bi tane yeni nesil i5 çek on numara olur.. Bütçen yeterse gözün kapali i7 al derim.. -
ARKADAŞLAR PEKİ 400 TL HER OYUNU ORTA GIRAFİKTE VEYA YÜKSEK GIRAFIKTE AÇIKÇA KASMİCAK HİÇ KASMİCAK BİR PC ARIYORUM BİLDİYİNİZ PC VARSA ARKADAŞLAR YORUM ATIN VEA 400 YOKSA 500 DE OLUR
PC BULAMADIYSANIZ SORUNDEYİL -
400 TL ye orta/yüksek grafikte tüm oyunları açan bir sistem istiyorsan ;
bu pc de imkansız
hemen git ps3 al ve keyfine bak o fiyata en iyisi ps3 başka alternatifin yok -
quote:
Orijinalden alıntı: kandur_halo
ARKADAŞLAR PEKİ 400 TL HER OYUNU ORTA GIRAFİKTE VEYA YÜKSEK GIRAFIKTE AÇIKÇA KASMİCAK HİÇ KASMİCAK BİR PC ARIYORUM BİLDİYİNİZ PC VARSA ARKADAŞLAR YORUM ATIN VEA 400 YOKSA 500 DE OLUR
PC BULAMADIYSANIZ SORUNDEYİL
En az 1500 tl bütçe lazım, sistem tavsiyeleri bölümüne yazarsan güzel bi kasa toplarlar sana.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X